Gość: trinita IP: 10.201.57.* 01.07.09, 13:49 oglądacie? ja ostatnio obejrzałam "Jak dobrze wyglądać nago" Całkiem niezły ale jakoś mnie nie przekonuje. Czy kierujecie się wskazówkami z takich programów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagmur. Re: programy modowe? 02.07.09, 17:42 Oglądam 'how to look good naked' z Gokiem Wanem (i jeszcze kilka innych) - uważam, że to świetny program. Myślę, że wskazówki są po to abyś je wykorzystała by lepiej wyglądać - w końcu nie chodzi o to żebyś kupiła sobie drogą kieckę, która jest tylko piękna, śliczna i cudowna... przede wszystkim musi być dopasowana, dobrze leżeć, pasować do Twojej sylwetki, typu urody. Takie programy są po to aby pomóc kobietom dobrze się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliss Re: programy modowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:22 jest ich stanowczo za mało!!! a obgadywanie znanych ludzi -jakie ciuchy , za ile i od kogo- nikogo normalnego chyba nie interesuja , szczegołnie wtedy gdy prowadzace wylewaja przy ocenach beczki jadu.( na pewnym kanale polsatowskim) ...stare programy-bardzo ciekawe, ale " przeterminowane' , bo z 2007 roku , to kompromitacja, bo wciska sie Polkom to co jest modne.....a modne było. owszem, ale 2-3 lata temu, TV 1 traktuje nas jak ciemnogród!.Gok jest booooski , ale te jego sesje dośc mocno przeklamane, wbija sie panie w mniejsze rozmiary..... albo obciskujaca , nie do noszenia na codzień bieliznę i to ma byc szara rzeczywistośc? Zdecydowanie brakuje programów na czasie , dla wszystkich kobiet, brakuje rzeczywistych nowinek, uczciwych porad....dobrze że jest internet!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: programy modowe? 21.07.09, 23:35 gok i trinny + susanah są bardzo fajne w oglądaniu, gorzej widzę stosowanie się do niektórych wskazówek; tzn. czasem osłabia mnie to, że przy określonym typie figury zawsze mają takie same wskazówki. a czloweik chciałby sie czasem ubrac wbrew swojej figurze, a zgodnie ze swoim wewnetrznym klimatem.... z radoscia bym obejrzala program pod roboczym tytułem "jak nie wygladac zupełnie źle w fasonie, który ci nie pasuje" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina;) Re: programy modowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:26 no jasne że się kieruje tymi wskazówkami :)bardzo dużo oglądam takich programów a szczególnie na TVN style.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina;) Re: programy modowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:31 jeżeli chodzi o program ''jak dobrze wyglądać nago '' to zdecydowanie lepiej prowadzi Gook niż Piotr Sałata . i zgadzam się z tym że nie które programy są przeterminowane (moda przed 2 lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: programy modowe? IP: *.156.193.46.bredband.tre.se 22.07.09, 13:25 obejrzalam kilka odcinkow polskiej serii "jakdobrze wygladac nago" . kazda z kobiet Piotr Salata ubral w sukienke, mega wysokie obcasy i spial paskiem. zero orginalnosci. i zero zroznicowania w kobietach ktore tam wystepowly, kazda z nich miala bardzo podobny typ figury. u goka jakos tak zawsze ciekawiej jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: programy modowe? IP: 81.15.156.* 23.07.09, 09:43 Ja oglądam każdy odcinek "Czary-mary Goka". Występuje w nim moja ikona mody, Alexa Chung. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: programy modowe? IP: 91.195.56.* 23.07.09, 11:29 ja poprostu kocham Gooka, ten program mogę oglądać godzinami, za jego podejscie do tych kobiet nie za to że pomga im się pięknie ubrać i dopasowac bieliznę ale za to że pomaga im spojrzeć w lustro , uwieżyć w siebie, wyjśc z dołka, zacząć normalnie żyć, tutaj chodzi o psychikę tych kobiet- tyle uczucia co on daję od siebie w tym programie to się w glowie nie mieści- posla wersja jak pieknie wyglądać nago jest beznadziejna ten koles co to prowadzi nie nadaję się do niczego jest mało przekonujący i ma duży dystans do tych kobiet którym niby pomaga - On ich poprostu tylko ubiera - Gook sam był kiedyś otyły wieć rozumie psychikę tych kobiet, zreszta poruszanę są tam różne tamaty największe wrażenie zrobił na mnie odcinek z kobietą po amputacji piersi - jest niesamowity - Kocham Go za to:-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
chelley Re: programy modowe? 23.07.09, 13:46 Ja uwielbiam "Czary-mary Goka"! On jest świetny, tak jak Alexa Chung! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka.rolina Re: programy modowe? IP: *.netico.pl / 10.33.26.* 23.07.09, 14:14 Ja najbardziej lubię 'Czary Mary Goka' na TVN Style, przyznam, że czasem jego rady się przydają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annah Re: programy modowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:37 Ja też uwielbiam Goka. Jest świetny. Po prostu ma coś takiego w sobie. Czary mary Goka to najlepszy program modowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: programy modowe? 23.07.09, 19:35 Ja oglądam Projesc Runway , jest świetny ;)) Najbardziej lubię Jeffreya Sebelia. Wygrał którąś część :) Miała super kolekcje :cool: Na różnych programach leci i różnie się nazywa.... możesz spotkać się z nazwą : misja moda ..... takie programy są przydatne..... ludzie tam mają 2 dni na zrobienie całej kreacji, a wychodzą im istne dzieła sztuki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oglądam.kropka.kom Re: programy modowe? IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 19:57 Michael Knight w 3 serii był najlepszy! Albo Laura Benetti. Jeffrey to było dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: programy modowe? IP: *.malbork.mm.pl 24.07.09, 09:03 hej. pewnie ze ogladam, ale raczej sie nie kieruje wskazówkami. uwielbiam ten program tak samo jak gok fashion fix na tvn style. uwielbiam goka i jego programy, moglabym je ogladac non stop ;-);-) Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: programy modowe? 24.07.09, 11:33 faktycznie! "project runway" jest ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziaaa;) Re: programy modowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 11:40 Ja lubie oglądać "Czary-mary Goka" na tvn style w poniedziałki o 21:30 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: programy modowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:52 mój ulubiony program :d Gok ma świetne pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs.Gossip Re: programy modowe? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.09, 01:07 Jako, że mam zamiar kiedyś zostac projektantką i osławic nasz kochany kraj:cool: oglądam wszystkie te programy, łacznie z każdą powtórką, i mogę odważnie stwierdzic, iż jestem uzależniona :-D "Czary-Mary Goka", "Jak dobrze wyglądac nago"(wersja polska z panem Sałatą rownież), "Jak się nie ubierac", "Trinny&Susanah rozbierają Wielką Brytanię" , czy też Project Runaway, Next American Top Model, "Stylista" na FoxLife, "Dama za grosik" , " Modowa Policja", "Extreme Makeover" , "10 lat mniej" na zone club xD i pare fajnych programików na Polsat Cafe leci również. Nie pytajnie. jak znajduje na to czas ^^ Co do wskazowek.. Na pewno uważnie je zapamietuję, kiedyś się przydadzą, jeśli nie w stosunku do mnie to do kolezanki np. Uwielbiam patrzec na modę :) Polecam serdecznie, modo-holiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
mou Re: programy modowe? 25.08.09, 14:15 jak dobrze wyglądać nago z gokiem jest super ;-) Odpowiedz Link Zgłoś