alicja.blaszczynska 08.08.09, 11:56 dlaczego tylko przy niektórych zdjęciach są opisy? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewszad_i_znikad Re: Sindbady 08.08.09, 17:53 Szarawary bez przesadnie niskiego kroku, po prostu z szerokimi, ściągniętymi u dołu nogawkami potrafią być bardzo ładne i chyba się za takimi rozejrzę (niestety mam ten problem, że 1) moja skóra toleruje wyłącznie materiały pochodzenia roślinnego, 2) noszę DUŻY rozmiar - jakieś L to ja mogę na głowę założyć). Natomiast szarawary typu takiego, że nogawy w zasadzie wcale nie są szerokie, tylko całe spodnie tworzą obleśnie się kojarzący, pieluchowaty worek pod dupą - wyglądają wręcz żałośnie i karykaturalnie. Nie potrafię zrozumieć, co ludziom się w tym podoba, mnie to się natychmiast kojarzy z pieluchą. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazmudka Re: Sindbady 08.08.09, 18:07 zewsząd, np. wysoka , szczupła dziewczyna bedzie w tych, ktorych TY nie lubic bardzo ladnie wygladac ale generalnie Cie popieram, ten kroj nie robi na mnie wrazenia, a wrecz odwrotnie, i kojarzy mi sie,ze spodniami kochanymi przez skateow, czyli krok konczacy sie w kolanach. Jakze to oblesnie wyglada! Jesli jest CI ciezko znaleźć normalnego kroju alladynki to polecam imch uszycie, jak masz dobra krawcowa pod reka , pokaz jej model, ktory Cie zauroczyl i niech CI uszyje. :) Odpowiedz Link Zgłoś