Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy nosicie tak rajstopy?

IP: *.cust.propagation.net 19.08.09, 21:41
    Patrząc na zdjęcia na opakowaniach rajstop widać na nich tylko modelki i ich
    rajstopy, tzn. nie widać, aby miały one założone również majtki... Np. na te
    rajstopy zdradzają wyraźnie
    to, o czym piszę.

Czy nosicie tak w ogóle rajstopy? Dlaczego na zdjęciach modelki są bez majtek..?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Asia777 Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.pptp.stw-bonn.de 20.08.09, 11:35
        Faktycznie na niektórych opakowaniach tak jest, ale nie wiem czemu. No na tym na
        przykład
        https://img6.imageshack.us/img6/1742/rajstopy.jpg
        • kasia3000 Re: Czy nosicie tak rajstopy? 19.01.10, 10:18
          Bardzo lubię nosić takie rajstopy i często je kupuję na koronka.pl( mają duży
          wybór) czasami jednak wybieram pończochy ale tylko wtedy gdy jest ciepło:)
          Generalnie nie przepadam za klasycznymi kolorami i wzorami- lubię kiedy rajstopy
          są fantazyjne
      • conchit Re: Czy nosicie tak rajstopy? 20.08.09, 17:04
        loool, faktycznie!
        brr, w rajstopach bez majtek!? Przecież to się musi wrzynać okropnie, fuj!
        Ale już pończochy bez majtek zdarzało mi się uskuteczniać:D
        • Gość: gosc Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 22:09
          rajstopy bez majtek???? no co Wy! chociaz faceci nosza spodenki z siatka i nie
          zakladaja do nich majtek
          • mirelcia Re: Czy nosicie tak rajstopy? 22.08.09, 17:23
            Rajstopy bez majtek?? straszne... :P
            Mężczyzni w spodniach z siateczką, no nie wiedziałam, trzeba będzie sprawdzić :D
            • Gość: niki Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.chello.pl 22.08.09, 23:11
              o co chodzi z tą siateczką??
              • Gość: dorota Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.mysmart.ie 23.08.09, 18:12
                W wielu szortach faceci maja wszyte takie siatkowe majty. Dotyczy to szortow
                kapielowych niemal wylacznie. Sa panstwa wysoko rozwiniete, gdzie slipy na plazach,
                plywalniach sa niemile widziane badz niepopularne. Te szorty swietnie spelniaja swoje
                zadanie. W PL wielu mlodziencow+ nosi takie szorty na codzien co nie zdarza sie w
                w/w panstwach, no chyba. ze Polakom.
                • Gość: Gosia Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.pptp.stw-bonn.de 23.08.09, 21:50
                  Slipy "niemile widziane" na pływalniach? W jakim sensie? Chyba nie zabronione,
                  bo zawodników to w szortach na basenie nie widziałam.
                  • Gość: fashionistka Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.p3.InterArena.pl 24.08.09, 12:16
                    Na tych opakowaniach panie sa w samych rajstopach zapewne tylko po to bvy ładnie
                    to wyglądało ;)
                    • Gość: donnaanna Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 27.08.09, 13:53
                      a ja nosze, jedna linia mniej na posladkach pod sukienka - ale tylko dobrej jakosci bo
                      wtedy mile leza na skorze - np biodrowki la perli albo falkego.
                      jaka to roznica czy masz na tylku swieze majtki czy swieze rajstopy?
                      www.mytights.com/mytights/1523?mv_pc=A00011&KEYWORD=shop-1523&utm_medium=affiliate&AFFID=42958&SOURCE=awin
                      www.pantyhose-stockings-hosiery.com/hudson-hip-panty-20-hipster-pantyhose.html
                      • Gość: Gośc Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: 94.254.218.* 27.08.09, 14:05
                        Zgadzam się z tym poglądem ''bez różnicy'', ale czasem się wcinają ze względu na szew. No
                        i warto być wtedy wydepilowaną, myślę.... A co do opakowania- co za głupie pytanie- żeby
                        było estetycznie i żeby patrzeć na rajstopy a nie doszukiwać się koloru i kroju majtek...
                      • Gość: OoO Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 14:42
                        a Moze poprostu sa tak ubrane tylko do zdjęć. Pomyśl
                        • lovenda Re: Czy nosicie tak rajstopy? 28.01.10, 12:50
                          Pewnie są tak tylko ubrane do sesji, aby lepiej prezentowały się te rajstopki.
                          pozdrawiam;d
      • Gość: gosc Zalezy jakie IP: *.dyn.centurytel.net 30.08.09, 07:56
        Ponizsze nie maja zadnego wrzynajacego sie w cialo szwu, maja wbudowane majtki z
        bawelniana wkladka i "majtki" modeluja figure
        www.barenecessities.com/Donna-Karan-Hosiery-Body-Perfect-Mid-Thigh-Sheer-Pantyhose_product_DonnaKaranHosieryOB881_,search,.htm
        www.barenecessities.com/Donna-Karan-Hosiery-The-Nudes-Essential-Toner-Pantyhose_product_DonnaKaranHosieryD55_,search,.htm
        • Gość: rajtuzy10 Re: Zalezy jakie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.10, 18:29
          wiajcie.
          Ja nie majtek,nosiłem kalesony to mój wróbelek mi dyndał między nogami.
          Teraz noszę rajstopy i nie lata mi mój ptaszek,i ciepło w niego.:piwo
          :piwo:wypijcie za mojego ptaszka.
      • whitemint Re: Czy nosicie tak rajstopy? 28.01.10, 00:58
        brava za spostrzegawczosc przez caly czas kiedy kupowalam rajstopy nie zwrocilam uwagi ze modelki nie maja majtek :) wydaje mi sie ze to ze wzgledow estetycznych zeby skupic sie na samych rajstopach ....chodz z drugiej strony modelki juz same odciagaja uwage od produktu :) \Ja osobiscie nosze rajstopy do spodnic przewaznie wybieram grubsze czarne gladkie lub z jakims wzorkiem orginalnym i delikatnym Nie cierpie gdy rajstopy az krzycza na nogach wybijaja sie nie zrozumialymi wzorkami i roznymi nie wygodnymi dzetami ktore zadzieraja sie wypadaja i tak szast prast po rajtuzach :))))
        • lovenda Re: Czy nosicie tak rajstopy? 28.01.10, 12:51
          Nosze, noszę. W straszne mrozy pod spodnie. Spódnice nosza sporadycznie, ale jeśli
          już to czanre kryjące. Uwielbiam takie:-O
      • hiacynt Re: Czy nosicie tak rajstopy? 29.01.10, 13:09
        To pytanie trzeba chyba skierować do producentów i do tych, którzy robią zdjęcia
        na opakowania. Ale masz rację, że ciężko zauważyć jaki jest wzór rajstop, a na
        pierwszym planie widać jedynie nogi modelki;/ Ale jak się ma takie piękne nogi
        to trzeba je pokazać. A co do pytania czy noszę tak rajstopy to raczej nie bo
        rzadko noszę rajstopy zdecydowanie wolę pończochy;)
      • oszalina Re: Czy nosicie tak rajstopy? 05.02.10, 15:58
        Dlatego, że wtedy rajstopy lepiej leżą, no i rzecz jasna wyeksponowane jest to
        co trzeba. To zwykły chwyt, kobiety mają się identyfikować z tymi paniami. No
        ale ogólnie chodzi o to żeby jak najlepiej wyeksponować te rajstopy, czyli bez
        fałdek i zmarszczek.
      • Gość: un Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.toya.net.pl 06.02.10, 18:38
        tak, moje typy na unfashiongirl.blogspot.com/
        • Gość: Magdalena Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.152.246.94.ip4.artcom.pl 20.12.10, 10:52
          Z ciekawości ubrałam rajstopy na goły tyłek i zaszkoczona powiem wam, że uczucie jest świetne. Warto czasami spróbować rzeczy, które z pozoru wydają się głupie. Nie żałuje tej próby, wręcz będę częściej tak chodziła, bo nie dość, że przyjemnie to jeszcze publicznie dodatkowa podnieta :P
      • Gość: Magdalena Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.152.246.94.ip4.artcom.pl 20.12.10, 10:53
        Tak z ciekawości ubrałam rajstopy na goły tyłek i zaszkoczona powiem wam, że uczucie jest świetne. Warto czasami spróbować rzeczy, które z pozoru wydają się głupie. Nie żałuje tej próby, wręcz będę częściej tak chodziła, bo nie dość, że przyjemnie to jeszcze publicznie dodatkowa podnieta :]
      • pako_ Re: Czy nosicie tak rajstopy? 25.12.10, 20:58
        Zdjęcia robi się bez majtek lub w specjalnej cielistej bieliźnie albo usuwa majtki w fotoszopie
        Bo majtki jednak by rozpraszaly :-)
      • bakier_ewa Re: Czy nosicie tak rajstopy? 31.01.11, 13:24
        bez przesady i ekstrawagancji... noszę z majtkami i nie wymyślam... bo modelki to sobie mogą, ale są w studiu i nie boja sie o przeziebienie tego czy tamtego :P
        • Gość: Monia Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.152.246.94.ip4.artcom.pl 17.02.11, 12:17
          W lecie przeziębienie? No bez przesady. Ja Ci kochana polecam spróbować jak będzie ciepło. Wygodnie i przyjemnie, a obawa (jak się pojawia), że ktoś zobaczy dodaje dodatkowego smaczku...
          Też byłam negatywnie do tego nastawiona, ale musiałam spróbować i jak się okazało jest super!
          • Gość: Monia Re: Czy nosicie tak rajstopy? IP: *.152.246.94.ip4.artcom.pl 17.02.11, 12:19
            Dodam, że moja siostra też to polubiła.
      • redgirl toz to proste ;-) 17.02.11, 21:47
        nie maja na fotach bo tak ladnie wyglada...
        wyobrazcie sobie fote pani w rajstopach i majtkach pod spodem hehe

Ja nosze rajstopy zima, inaczej bym zamarzla :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka