belcia26 08.09.10, 12:38 Czy ktoś juz korzystał z usług tej firmy meble-interior.pl/?Ma ktoś z tej firmy kuchnie?Możecie podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektant wnętrz Re: Interior meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:47 nie znam tej firmy ale ..... ale głowę dam ze jak ktoś się zdecyduje na projekt w tej firmie to .... no własnie , w dziale projekty mają wizualki tyle ze ciekawe czy sam potrafią takie zrobic ? czy okreslenie projekt uzyte na stronie bedzie miało swoje odzwierciedlenie w projekcie wykonanym dla klienta ? wydaje mi się to trochę pachnie sciemą moze się myle ale raczj znajac zycie wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Interior meble kuchenne 08.09.10, 14:42 i ciekawe ile to kosztuje?Może znacie jakąś niedrogą i fajną firme z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek-1 Re: Interior meble kuchenne 17.09.10, 03:19 Poszukaj, jest takich sporo. Oczywiście nie na tym forum, bo to same autoreklamy - swykła ściema. Raczej dość łatwo zorientować się, czy foty na stronie takiej firmy są autentyczne z ich własnych realizacji czy tylko ściągnięte z sieci. Duża powierzchnia pomieszczenia powinna włączyć sygnał alarmowy. Realia naszych mieszkań są zdecydowanie różne i często trudno jest zrobić jakiekolwiek zdjęcie, bo pomieszczenie jest aż tak małe. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Interior meble kuchenne 17.09.10, 19:57 no to gdzie szukac jak nie na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
www.comeks.pl Re: Interior meble kuchenne 22.09.10, 08:24 Witam często zdjęcia zamieszczane są również z domków a to daje większe możliwości, poza tym zdjęcia we wnętrzach robi się aparatem z obiektywem szerokokątnym co powoduje, że kuchnia wydaje się większa. Belcia, jeśli szukasz firmy pewnej to najpierw poszukaj wśród znajomych i popytaj czy może Ci ktoś polecić jakąś firmę. Na forach faktycznie najczęściej pojawiają się posty firm jako osoby prywatne, które zrobiły u nich zamówienie. Jeśli nie znajdziesz poleconej firmy wśród znajomych to umów się z którąś z firm z forum i porozmawiaj z nimi. Po rozmowie tez będziesz mogła się zorientować co to za firma. TYle jedynie mogę poradzić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Interior meble kuchenne 27.09.10, 20:07 skorzystałam z ich projektu i niedługo bedą mi kuchnie mątować.Powiem szczerze że widziałam pare ich kuchni w mieszkaniach w Warszawie i na podstawie tego ich wybralam. Odpowiedz Link Zgłoś