Dodaj do ulubionych

Interior meble kuchenne

08.09.10, 12:38
Czy ktoś juz korzystał z usług tej firmy meble-interior.pl/?Ma ktoś z tej firmy kuchnie?Możecie podzielić się opinią?
Obserwuj wątek
    • Gość: projektant wnętrz Re: Interior meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:47
      nie znam tej firmy ale .....
      ale głowę dam ze jak ktoś się zdecyduje na projekt w tej firmie to ....
      no własnie , w dziale projekty mają wizualki tyle ze ciekawe czy sam potrafią takie zrobic ?
      czy okreslenie projekt uzyte na stronie bedzie miało swoje odzwierciedlenie w projekcie wykonanym dla klienta ?

wydaje mi się to trochę pachnie sciemą
      moze się myle ale raczj znajac zycie wątpie
      • belcia26 Re: Interior meble kuchenne 08.09.10, 14:42
        i ciekawe ile to kosztuje?Może znacie jakąś niedrogą i fajną firme z Warszawy?
        • ferdek-1 Re: Interior meble kuchenne 17.09.10, 03:19
          Poszukaj, jest takich sporo.
          Oczywiście nie na tym forum, bo to same autoreklamy - swykła ściema.
          Raczej dość łatwo zorientować się, czy foty na stronie takiej firmy są autentyczne z ich własnych realizacji czy tylko ściągnięte z sieci.
          Duża powierzchnia pomieszczenia powinna włączyć sygnał alarmowy.
          Realia naszych mieszkań są zdecydowanie różne i często trudno jest zrobić jakiekolwiek zdjęcie, bo pomieszczenie jest aż tak małe.
          • belcia26 Re: Interior meble kuchenne 17.09.10, 19:57
            no to gdzie szukac jak nie na tym forum?
          • www.comeks.pl Re: Interior meble kuchenne 22.09.10, 08:24
            Witam

często zdjęcia zamieszczane są również z domków a to daje większe możliwości, poza tym zdjęcia we wnętrzach robi się aparatem z obiektywem szerokokątnym co powoduje, że kuchnia wydaje się większa.
            Belcia, jeśli szukasz firmy pewnej to najpierw poszukaj wśród znajomych i popytaj czy może Ci ktoś polecić jakąś firmę. Na forach faktycznie najczęściej pojawiają się posty firm jako osoby prywatne, które zrobiły u nich zamówienie.
            Jeśli nie znajdziesz poleconej firmy wśród znajomych to umów się z którąś z firm z forum i porozmawiaj z nimi. Po rozmowie tez będziesz mogła się zorientować co to za firma. TYle jedynie mogę poradzić. pozdrawiam
            • belcia26 Re: Interior meble kuchenne 27.09.10, 20:07
              skorzystałam z ich projektu i niedługo bedą mi kuchnie mątować.Powiem szczerze że widziałam pare ich kuchni w mieszkaniach w Warszawie i na podstawie tego ich wybralam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka