Dodaj do ulubionych

wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań

20.10.11, 10:55
Witam serdecznie Państwa jestem na etapie kończenia swojego domku tzn podłogi,tynki zrobione pozostał mi jeszcze jeden ważny temat kuchnia. Nie ukrywam że rozglądam się za czymś co będzie dobre jakościowo no i dobre cenowo. Ponieważ jestem z Poznania szukam czegoś blisko siebie. Ważny dla mnie jest również termin realizacji, święta już blisko. Czy jest mi ktoś w stanie polecić albo dać namiary??. Myślałem trochę o niemieckiej kuchni bo ponoć są w przyzwoitej cenie, dają gwarancje 5 letnią cokolwiek miało by to znaczyć, miał ktoś z takim produktem do czynienia????, bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.dolsatbelchatow.pl 27.10.11, 23:45
      ja wybralam sobie kuchnie w jednym ze salonow ze stolicy, krzykneli grubo ponad 40tys.zl, znajoma z pracy polecila goscia ktory wykona kazda kuchnie.zdecydowalam sie i bylam zachwycona wykonaniem, jakoscia,cena. ale ten Pan wykonuje meble w mazowieckim, dolnoslaskim, wiec niestety pewnie nic z tego. A szkoda bo gosc poprpstu geniusz.:)
      • Gość: Gość Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.146.163.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.11, 23:02
        Pewnie to Pan Marcin taki geniusz !???
        Normalnie to forum to jakaś komedia.
    • Gość: Paweł Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 22:11
      Osobiście ten temat przechodziłem w październiku zeszłego roku. Razem z żoną bardzo chcieliśmy zamieszkać na wigilie, tynki/ posadzki zrobione, płytki były już na ukończeniu. Jak każdy poszukiwacz objechaliśmy kilku stolarzy oraz studia kuchenne, tak naprawdę to ceny były zbliżone. Architekt który prowadził nam cały projekt zaproponował niemieckiego producenta NOBILIA jako kuchnie solidne i w przystępnej cenie, ciesze się że skorzystaliśmy z jego rady, kuchnia wyszła bardzo ładna, dobrze się spisuje.
    • Gość: kito Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 18:43
      niezła reklama :-))))
    • jedrzej.t Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań 07.11.11, 16:34
      Dziękuje, nie skorzystam
    • Gość: kito0000 Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.icpnet.pl 07.11.11, 23:44
      jędrzejku nie musisz - przecież i tak polecasz swoja firmę...
    • Gość: Krystyna Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.11, 09:29
      Byłam w w Luboniu, faktycznie ok, projekt mi się podoba i zdecyduje się na zakup. Faktycznie fajnie, że Pani doradziła mi jeszcze przy wyborze mebli do jadalni oraz płytkach, w gąszczu ofert naprawde trudno było mi podobierać, ale po wspólnej rozmowie wybrałam i jak spoglądam na próbki nie mogę doczekać sie finału.
    • Gość: Pozdrawiam :-) Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: 80.51.0.* 01.02.12, 09:47
      pozdrawiam Panie Robercie :-) :-P
    • Gość: paweł Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań IP: *.icpnet.pl 08.04.13, 22:22
      tak zgadzam sie uczciwosc przede wszystkim zamówiłem komode pod telewizor fornirowanom przyszła na czas i taka jak chciałem polecam fachowcy
    • Gość: ktos Nitoris design IP: *.pool.mediaWays.net 22.08.13, 19:27
      ta firma to kpina nie dokanczaja zamówien po wpłacie malo ich co interesuje niekompetentni ludzie meble były zrobione nie wymiarowo przykro mi ale NIE POLECAM
      • Gość: konsumentka Re: Nitoris design IP: *.ue.poznan.pl 01.10.13, 16:59
        Nie mialam okazji nawet sprawdzić, bo juz na wejsciu podejście do klienta mnie skutecznie odstraszyło. Nie polecam.
    • margolcia_d Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań 08.04.16, 20:32
      zamówione meble kuchenne są w porządku, jednak współpraca z panią Ewą to droga przez mękę! Nie słucha i nie szanuje klienta. Ma swoją wizję, którą bardzo chce uszczęśliwić innych. Proponuje termin montażu, po czym nie widzi potrzeby informowania klienta, o tym, że termin nie będzie dotrzymany. Zapomina zamówić szafki z projektu co dodatkowo wszystko wydłuża. O wszystko obwinia innych robiąc z siebie ofiarę. Kuchnia wygląda ładnie, ale zdecydowanie NIE POLECAM
    • margolcia_d Re: wybór kuchnie stolarz ?/ fabryka Poznań 08.04.16, 20:34
      NASZA KUCHNIA EWA RYCHLEWSKA współpraca z panią Ewą to droga przez mękę! Nie słucha i nie szanuje klienta. Ma swoją wizję, którą bardzo chce uszczęśliwić innych. Proponuje termin montażu, po czym nie widzi potrzeby informowania klienta, o tym, że termin nie będzie dotrzymany. Zapomina zamówić szafki z projektu co dodatkowo wszystko wydłuża. O wszystko obwinia innych robiąc z siebie ofiarę. Kuchnia wygląda ładnie, ale zdecydowanie NIE POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka