Dodaj do ulubionych

kabiny prysznicowe Sanplast

15.03.05, 23:35
co sądzicie o kabinach firmy Sanplast? Chodzi mi o kaginy z klasy średniej.
Obserwuj wątek
    • dc22 Re: kabiny prysznicowe Sanplast 16.03.05, 09:14
      mam avangarde - drzwi z grafitowego szkla. podobaly mi sie i estetyka troche
      znieksztalca zadowolenie :)
      troche mialam klopotu bo przepuszczlay wode, mialam klopot z zawiasami ktore
      odmowily wspolpracy ale generalnie jestem zadowolona. z tym ze - tak jak
      napisalam - ma w tym udzial estetyka :)
      Pewnie gdybym miala troche wiecej pieniedzy przeznaczonych na lazienke to
      wybralabym inne (chrapke mialam na Koralle,ale byly poza finansowym zasiegiem)

• Gość: Rajdi Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:12
      No cóż Samplast nie jest światowym liderem produkcji kabin prysznicowych. Jednak
      spośrod polskich firm jest jedną z lepszych (wg mnie najlepszą). Zdarza sie, że
      kabinka przecieka, a słyszalem nawet, że szyba potrafi pęknąć pod wpływem
      naprężeń (czyt. bez ingerencji człowieka).
      Wolałbym dołozyc pare złotych i kupic kabinke Koralle czy Hüppe.
      • Gość: kropelka Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:14
        Sanplast z pewnościa ma najbogatszą ofertę kabin, ale jest z nimi dużo
        problemów. Zła jakość i FATALNY serwis.W branży kabiny uznawane za kiepskie,
        choć starają się poprawiać te wytwory.
        • Gość: Hell^_^ Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 11:35
          CZEMU UWAZASZ ZE SERWIS FIRMY SANPLAST JEST FATALNY?
    • Gość: slavoy23 Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: 213.62.126.* 29.08.13, 12:41
      Kupiłem to badziwe z Sanplastu za 2 tys zł(free line) , krzywe drzwi szklane(szpara ok. 1cm na dole), brodzik mineralny (800 zł)ma spadek w odwrotną stronę!!!!Reklamacja trwa ,czekam już tydzień na wymianę, z łazienki nie można korzystać, serwis pod psem,nigdy więcej nic od nich nie kupię, a miała być dobra, made in Poland, nie wiedzą , co to kontrola jakości. Zainteresowanym moge wysłać fotki na maila.
      • Gość: ania Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.centertel.pl 03.09.13, 19:00
        Witam,chyba mam podobny problem albo montażysta nawalił.Trudno teraz stwierdzic,bo ciężko się z nim dogadać. Byłabym wdzięczna za wspomniane fotki,może pomoże to nam znaleźc przyczynę przecieków i niezchodzących się drzwi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • Gość: slavoy23 Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: 213.62.126.* 05.09.13, 14:53
          Niestety kabina już zdemontowana, zostały tylko ślady po silikonie, cały czas czekam na nowe drzwi(2 tyg.), bo kabiny nie wymienią, jak zapłaciłeś to się teraz martw. Łatwo sprawdzić drzwi dostawiając długą poziomicę u mnie dół jednej strony drzwi odchodzi od pionu ok. 8mm, kiedy druga strona jest w pionie.U mnie był instalator, zaczął kombinować, regulować, po 45min. zwątpił i przyznał mi rację.
    • Gość: Klient Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 14:29
      Produkty Sanplast to straszne badziewie. Wady wychodzą dopiero po zamontowaniu, a wtedy producent nie bierze żadnej odpowiedzialności za towar. Przysyłają "expertów" na reklamację, którzy w najbardziej chamski sposób udowadniają Ci jakim jesteś frajerem, że wybrałeś produkty Sanplastu. Nawet potrafią podać Ci adres do Rzecznika Praw Konsumenta z pamięci i zachęcać Cię do napisania do niego bo przecież "firma i tak ma to w dupie" - cytat. Jeśli więc stać Cię i lubisz takie traktowanie wtedy polecam Sanplast.
    • Gość: ren Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.11.14, 22:51
      Kupiliśmy kabinę Sanplastu półokrągłą i TO BYŁ ŻYCIOWY BŁĄD-kabina jest reklamowana przez nas już 4 miesiące-nie możemy jej używać-serwis z centrali nie potrafi sobie poradzić z własnym produktem-kabina cieknie każdą częścią-drzwiczkami i zawiasami-a firma twierdzi że kabina może ciec!!!!!!!!. Nie kupujcie produktów firmy Sanplast jeśli chcecie korzystać z nich-posłuczhajcie mojej rady. Poszkodowanai
      • Gość: anu Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.12.14, 11:45
        U nas z kabiną na razie wszystko ok, ale została zamontowana w listopadzie, wiec zobaczymy, co będzie dalej.
        Za to poziom obsługi klienta w firmie żenujący, dwa razy przysyłali nam zły produkt, raz pomylili adres, wszystko trwa milion lat, kontakt się urywa, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów, w końcu po rozpatrzeniu naszej reklamacji na w pół na naszą korzyść po praktycznie miesiącu przelali nam niższą kwotę niż przyznana.
        Żal.pl, zaznaczam, że nie jestem typem klienta awanturującego się, uważam, że każdy może się pomylić (inna sprawa, że od serwisanta dowiedzieliśmy się, że Sanplastowi zdarza się to wyjątkowo często), ale oczekuję szybko i sprawnie rozpatrzonej reklamacji, a nie pałowania się przez kilka miesięcy i oszukiwania na śmieszne kwoty.
    • Gość: robson Re: kabiny prysznicowe Sanplast IP: *.60.citypartner.pl 12.12.14, 18:30
      Nie kupujcie kabin i drzwi sanplastu, katastrofa gdy coś się stanie. Dzięki marnemu wykonaniu szybka w drzwiach prysznicowych rozwaliła mi sie, po czym czekałem na szybę ponad 2 miesiące, i na koniec, przysłali mi szybe bez otworu na klamkę. No po prostu dramat. A , autoryzowany monter sanplast, powiedział mi że on sie tego nie podejmie, wstawienia nowych drzwi. Masakra. Reasumując: chcesz mieć problem, kup sanplasta.
    • dunio38 Re: kabiny prysznicowe Sanplast 15.01.15, 23:29
      Ja tam miałem i wiecznie cholerstwo trzeba było szorować, teraz mam niestety wannę ale jak będą za rok łazienkę robił to tylko nowoczesny styl bez szkła i brodzika z odpływem liniowym i roletą prysznicową bo to już mam sprawdzone w wannie i nie szoruje się jej a co najważniejsze nie zmniejsza łazienki no i lubię takie duże przestrzenie niezabudowane więc dla mnie tylko nowoczesny styl :)
    • nipoflexlazienki Re: kabiny prysznicowe Sanplast 29.01.15, 11:40
      Jeżeli chodzi o kabiny ze średniej półki to polecam firme Sanswiss.
      • inalazienkowska Re: kabiny prysznicowe Sanplast 04.02.15, 13:25
        Zgadzam się, Sanswiss nie sprawia żadnych problemów, użytkownicy sobie bardzo chwalą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka