Dodaj do ulubionych

Armatura Bonetti

IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 16.03.05, 11:27
Czy ktoś z Forumowiczów miał kontakt z armatura Bonetti? Godne polecenia, czy
raczej lepiej trzymać sie od nich z daleka?
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: Armatura Bonetti IP: *.rwe.com 16.03.05, 11:51
      Ja mam bonetti w łazience, ale dopiero od 8 miesiecy. Umywalkowa zwykła, a
      wannowa czterootworowa... od razu poszła do reklamacji, ale poniewaz zawiozłem
      ja sam i wada byla - jak okreslil pan - dotad niespotykana , to od reki
      dostałem nową...
      Jak na razie jest ok

pozdrawiam - jasiek
      • Gość: franki Re: Armatura Bonetti IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 17.03.05, 13:01
        A co nawaliło??
        • Gość: jasiek Re: Armatura Bonetti IP: *.rwe.com 17.03.05, 14:03
          w zasadzie nic nie nawaliło... była wadliwa od początku. To bateria AL-W3-00, i
          w wylewxe był jakis kamien, czy cos... serwis powiedzial , ze moglo tp zostac z
          odlewu

pozdrawiam - jasiek
    • Gość: Aha Re: Armatura Bonetti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:33
      Mysle ze to bubel jakich malo, choc moze to co slyszalem było tylko wyjatkiem, a
      slyszalem tylko tyle (od znajomej włascicielki salonu lazienek), ze na 5 sztuk
      miała 4 wadliwe i ze sprzedazy produktu tej firmy sie wycofala.
      • Gość: Piter Re: Armatura Bonetti IP: *.centertel.pl 16.04.14, 17:09
        Mam bonetti 13 lat i wygląda lepiej niż niejedna nowa armatura. Nic nie nawala. Co prawda nie jest zrobiony kurek od wanny tak jak powinien Ale wtedy fachowcy nie umieli tego podłączyć( mówię już o montarzu) bo było zbyt "nowoczesne" i tak zostało. Co prawda nie da się ukryć ze była cholernie droga ale wyglada świetnie
    • Gość: trex Re: Armatura Bonetti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:25
      Bonetti to drogi szmelc
    • amm32 Re: Armatura Bonetti 20.07.20, 12:09
      mam dwie baterie umywalkowe i przez 14 lat działają bez zarzutu. są wspaniałe!, inne markowe już musiały być wymienione na nowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka