Dodaj do ulubionych

Lodowka Bosch czy Liebherr???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:35
Witam! Chciałabym zakupić lodówkę. Myślałam o: Bosch KGV 39620 lub Liebherr C
4001. Proszę pomóżcie co wybrać? Szczególnie proszę o poradę osobę o nicku
zayzayer, która jak wyczytałam zajmuję się naprawą sprzętu agd. Proszę także
o poradę i pomoc wszystkie osoby, które mają doświadczenia z tymi lodówkami.
Wielkie dzięki mili ludzie!
www.bosch-agd.pl/pl/produkty/produkt.asp?idproduktu=412
www.aged.com.pl/liebherr/_szczegoly.php?id=c4001
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? 19.05.05, 12:25
      Jedna i druga bardzo dobra.
      • Gość: angelika75 Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:34
        Którą wybrać zayzayer? Liebherr kosztuje 2060zł a Bosch 1999zł. Jak to możliwe,
        że Liebherr (który ma 2 agregaty i jest podobno najdroższą marką) kosztuje
        tylko o 60 zł więcej niż Bosch (z jednym agregatem)? Czy to znaczy, że Bosch
        jest za drogi jak na swój model? Z kolei plusem Boscha jest, że w promocji do
        końca roku ma 5 letnią gwarancję na agregat, a Liebherr ma 2 letnią. Czy na ten
        aspekt zwracać uwagę? Dzięki zayzayer za odpowiedź i życzę miłego dnia!
        • zayzayer Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? 19.05.05, 13:24
          Wydaje mi się, że Liebherr będzie lepszy.
    • Gość: Kasper Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.man.poznan.pl 20.05.05, 14:51
      wybierz Liebherr'a, bo to lider w produkcji lodówek. W skrócie mówiąc najlepszy
      sprzęt
      • Gość: rycho Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:42
        ....tańszy od Boscha ???....bo z Bułgarii
        • Gość: solution Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:31
          Coś Ci się pomyliło rycho. W Bułgarii produkuje niektóre kuchenki Bosch w
          fabryce Beko,a nie Liebherr
          • sc77 Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? 23.05.05, 16:45
            Liebherra robia chyba w Rumunii i ma napis Made in Europe. Takich nalezy sie
            wystrzegac. Stad cena.
            • Gość: Mezos Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:53
              Boscha składają w Bułgarii z części niemieckich. I czy z tego powodu jest to
              zły szprzęt?
    • Gość: Angelika75 Re: Lodowka Bosch czy Liebherr??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:29
      mam pytanie do zayzayer. Lodówki Liebherr mają automatykę otwierania drzwi,
      mówiąc wprost uchwyty od otwierania drzwi lodówki ruszają się i łatwiej otwiera
      sie drzwi:) Chciałabym zapytać jak jest z awaryjnością tych uchwytów? Czy jeśli
      uszkodzą się uchwyty muszę wymienić całe drzwi od lodówki (jak to ma miejsce
      przy wymianie uszczelki) czy mogę wymienić same uchwyty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka