zabolek27 20.07.05, 09:30 Witam, czy ktoś z państwa posiada okap tej firmy, a jesli tak to moze moglby sie podzielić opinia bo sa on w atrakcyjnych cenach a pozatem czy jest cichy i czy dobrej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yomama Re: Okap firmy TEKA 20.07.05, 10:06 witam atrakcyjna cena....to znaczy jaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_76 Re: Okap firmy TEKA 23.07.05, 13:02 Witam, ja kupiłam ten okap miesiąc temu. Jeszcze go nie zamonotwaliśmy, bo wakcje:). Nie umiem zatem powiedziec jak sie sprawdza w uzytkowaniu, ale jeśli chodzi o cenę to dla mnie była jak najbardziej przystępna: teleskopowy za 350 zł. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re:TEKA 23.07.05, 16:24 JA posiadam okap tej firmy od roku i jestem zadowolona!Co prawda mój nie miał atrakcyjnej ceny (jak dla mnie), ale kupowalam wszystko w jednym miejscu więc maialam upust!Wyniosl mnie 1400zl! Generalnie słyszałam o tej firmie bardzo dobre opinie..więc się zdecydowałam i nie żaluję!Na Bartyckiej jest stoisko gdzie sprzedają okapy Teki, proszę się tam przejść i porozmawiać z panem sprzedającym, można czasem nabyć z wystawy z rabatem. JA tak kupiłam zlewozmywak (zaplaciłam o 400zł mniej..więc baardzo dużo) pozdumowujac -kupić warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś