Gość: BS IP: *.wat.edu.pl 08.09.05, 13:36 Czy opłaca się wydać taką kasę za te szuflady. Relacja cena - jakość- użytkowanie - niezawodność. Proszę o opinie nabywców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bogdan Re: Szuflady Tandembox IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.09.05, 10:19 Chyba nikt nie kupuje ze względu na cenę? Nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: Szuflady Tandembox 12.09.05, 07:21 dokladnie - ja mam chyba z dziesiec szuflad i roznica za zwykla a tandembox byla przy cenie kuchni smieszna - bardzo sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Szuflady Tandembox IP: 193.24.24.* 12.09.05, 10:13 a ja mam 3 szyflady tandembox ..na cieżkie rzeczy... i 10 mniejszych ze zwykłymi prowadnicami bluma... nie widzę sensu robienia tandemboxów w jakichś mniejszych szuflad..ale to moje zdanie. za to świetnie się u mnie sprawdzają z cieżką zawartością..gary, mąki, cukier, przetwory ceny: szuflady tandembox - 150 zł jedna szufdlady zwykłe - 50 zł jedna 100 zł na szufladzie..to dla mnie nie jest śmieszna różnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Szuflady Tandembox IP: *.wat.edu.pl 12.09.05, 15:13 Podzielam twoje zdanie. Zaplanowałem w dużych szufladach system tandembox natomiast małe bluma. Różnica w moim przypadku wynosi 150 zł do 200 na szufladzie. Jeżeli ktoś wydaje na kuchnie 40 tys to może jest bez znaczenia jakie szuflady są wstawiane, przy znacznie mniejszych sumach za kuchnię oszczędności rzęedu tysiąca złotych wyglądają już nieco inaczej. Prosiłem o radę czy cena jest warta ich walorów. Tym co odpowiedzieli dziękuje za pomoc, bez względu na treść odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Szuflady Tandembox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 01:34 Zależy widocznie gdzie się robi kuchnie - ja płaciłem za tandemboxy po 200 (sprawdziłem) i dobrze pamiętam że najtańsze dostępne szuflady były po 150. Po 50 żadnych nie mieli. Tak czy inaczej nadal uważam że przy koszcie całej kuchni to są zaniedbywalne różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Szuflady Tandembox IP: 193.24.24.* 13.09.05, 09:27 i oczywiście masz rację..zależy od wykonawcy. My sami kupowaliśmy mechanizmy i materiały - stąd takie ceny. Może coś pokręciłem może to nie było 50, a 70zł. Ale dobrze pamiętam, że różnica w koszcie wszystkich szuflad (czyli wszystkie tandembox z hamulcami ,a wszystkie na zwykłych prowadnicach)to było coś koło 1100 zł Przy całkowitym koszcie mebelków jaki wyniósł 4500 (6m zabudowy) to było dla nas dość sporo Odpowiedz Link Zgłoś
0andzia1989 Re: Szuflady Tandembox 03.12.13, 09:24 Ja się tak zastanawiam, czy taki system jest dla osób młodych do nowoczesnej kuchni, czy dla starszych ludzi także? Jak takie osoby w starszym wieku się odnajdują w takich systemach? Odpowiedz Link Zgłoś
anija35 Re: Szuflady Tandembox 05.12.13, 09:09 Ten system to chyba dla osób młodych najlepszy , dla starszych chyba także ale w mniejszym stopniu. Różnie bywa w naszym współczesnym świecie ale raczej starsi ludzie nie lubią unowocześnień, chyba że za młodu mieli z takim czymś już kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
0andzia1989 Re: Szuflady Tandembox 06.12.13, 09:26 A mi się wydaje, że w każdym wieku jest ok jak się lubi gotować i często ma się ręce zajęte. A czy drogi taki system jest ? Ciekawa jestem czy koszt zależy od ilości szuflad tego typu, czy raczej od mebli.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anija35 Re: Szuflady Tandembox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 10:26 Wydaje mi się, że zależy od ilości szuflad, bo każdy system do takiej szuflady kosztuje z osobna, ale pewnie przy zamówieniu wnętrza pod wymiar cena zmniejsza się tego systemu, ponieważ wykonujemy całe meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anija35 Re: Szuflady Tandembox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 17:50 No to nasze gdybanie do niczego nie prowadzi. Każdy ma inne zdanie na ten temat. Ale czy byście chcieli takie rozwiązania w domu? A może już macie> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anija35 Re: Szuflady Tandembox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 09:58 A nic Ci ie wypada z tych szuflad od tyłu, jeżeli jest za dużo czegoś w szufladzie, bo ja mam stary system i mi często wypada coś z tyłu szafki i się nie domykają potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia1989 Re: Szuflady Tandembox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 09:28 W tych nowych szufladach nie ma raczej takiej opcji są bardzo dobrej wysokości i mogą mieć duże obciążenie z tego co słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś