miau25 05.11.05, 16:14 matelier.com/radzymin.html?i=4 bede wdzieczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwa76 tak :) 06.11.05, 14:34 oczywiście...:) sama będę miała takie, ale w kolorze zielonym u siebie w kuchni. Płytki hiszpańskie- firmy Porcelanosa, nazwa-duo... pewnie blue (skoro moje są verde- zielone). My kupilismy w TTW Opex przy Galerii Mokotów (stoisko firmy www.wois.pl na piętrze, po prawej obok schodów), 145 zł/m2. Czas oczekiwania- conajmniej 2 tygodnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: tak :) 07.11.05, 10:18 Pewnie skoro zielone nazywają sie duo verde (a to po hiszpańsku zielony) to przypuszczam ze niebieskie będą sie nazywały duo AZUL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: tak :) IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 07.11.05, 12:04 Jeśli te płytki kosztują 145 zł za m2, to strasznie drogo. Są takie płytki co się nazywają Blue Tekne Sky - też włoskie, ale nie pamiętam firmy. Wyglądają identycznie. Kupowalem je na Bartyckiej w Warszawie po 62 zł m2 - wyglądają super. Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: tak :) 07.11.05, 14:17 A czy mógłbyś podac nam dokładniejsze namiary na ten punkt na Bartyckiej? Mnie również ta mozaika strasznie sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: tak :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:54 dzieki za info juz wiem, że glazura nazywa sie porcelanosa duo sky jak na razie nie ma jej nigdzie w wawie tzn trzeba zamówić i czekac do 10 grudnia wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ryjek1975 Re: tak :) 08.11.05, 13:06 Dokładniejsze dane to tylko takie, że: Jest to czwarta brama po lewej stronie jadąc bartycką od strony czerniakowskiej (być może bartycka 26) - tam min. są obok siebie dwa duże pawilony piętrowe - w jednym z nich jest firma Omnicom. Tam są te płytki: mają wymiary 20/20 a poszczeólne "kafeleczki" mają 2,5 na 10 cm. Są tez takie, które mają 2,5 na 5 cm - i też wyglądają wspaniale - zwłaszcza jeśli sie je ułoży pionowo. Aha - jeśli tam trafisz to walcz o rabat - bo na wystawie cena jest 68 zł/m2 - ale sporo opuszczają. aha - i mozna kupowac na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś