gou 23.10.06, 10:12 Witam, czy ktoś używa wanny Starck 3 firmy Duravit i mógłby się podzielić wrażeniami? Bardzo mi się ta wanna podoba lecz w jednym sklepie sprzedawca twierdził, że sa niezbyt dobrej jakości. pozdrawiam GO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lw73 Re: Wanny Duravit 23.10.06, 14:05 Witam Czy dany sprzedawca poparł to jakimiś argumentami? Może on (z całym szcunkiem) coś pomylił? Z tego co ja wiem to są wanny bardzo dobrej jakości!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gou Re: Wanny Duravit 23.10.06, 14:33 Witam, dla mnie to on był nieco mało wiarygodny. Oglądałem baterie Hansgrohe i mówiłem, że chcę kupić wannę Duravit Starck 3, a on mnie usilnie namawiał na baterie Grohe twierdząc, że są najlepsze i wanny firmy Riho. Powiedział, że Riho ma grubszy i lepszy akryl niż Duravit co więcej twierdził, że mieli już dwie reklamacje, z powodu pęknięcia wanny. Mówił, że to właśnie w tych kwadratowych wannach pękły naroża. Nieco mnie to zaniepokoiło, bo w łazience prawie wszystko można w miarę łatwo wymienić, a z zabudowaną płytkami wanną będzie problem. Czy jest w naszym kraju przedstawicielstwo, serwis Duravita? Może można by tam zweryfikować te rewelacje. Tak jak napisałem powyżej nie do końca mu wierzę bo znam wiele osób zadowolonych z użytkowania baterii Hansgrohe a ja osobiście z Grohe miałem niezbyt dobre doświadczenia. Wcześniej też słyszałem dużo dobrego o wannach Duravita i w wielu miejscach mówiono, że jest to jednak półka wyżej niż Riho itp. Ale jak sprzedawca twierdzi, że mieli kilka reklamacji bo wanny pękły to próbuję potwierdzić te informacje. Pozdrawiam GO Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Wanny Duravit 23.10.06, 16:57 Witam Jeśli chodzi o baterie to mniej wiecej to samo, natomiast nie powinno porównywać Duravitu z Riho Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie polecam Duravit. Z bateriami to tylko możesz zastanawiać się nad wyborem wzoru Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś