pantalon 12.01.07, 13:04 szukam znalazlem na razie tylko kola ale on stojacy W gebericie tylko stelaz a kibelka nie moge namierzyc. Ktos robi jeszcze ? PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek Re: kibelek narozny 12.01.07, 14:08 > W gebericie tylko stelaz a kibelka nie moge namierzyc. Na mój rozum to do narożnego stelaża nie trzeba specjalnej muszli, zwykła podwieszana powinna sie nadwać (ewentualnie wybrane modele), sprawdz dobrze w Gebericie. W zeszłym roku szukałam naroznych stelaży i znalazłam tylko Geberit. Albo faktycznie nie było wtedy, albo... źle szukałam :-) Jak masz odpowiednio miejsca i dobra ekipę, to i zwykły stelaz Ci w rogu zamontują (oczywiście dużo więcej miejsca zajmie niz taki prawdziwy narożny). Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: kibelek narozny 12.01.07, 15:18 Nie tylko na Twój gust:) w rogu montujemy stelaż a kibelek jest dowolny :) Wszyscy producenci mają stelaże z możliwoscią montażu w rogu. Do Geberita i Grohe dokupuje się specjalny zestaw do montażu naroznego. Odpowiedz Link Zgłoś