Gość: ewa IP: *.chello.pl 16.07.08, 22:07 Witam, Spotkaliście się z produktami tej firmy? Mało znana, polska, design niczego sobie, ceny też. A co z jakością? Proszę o opinie:) P.S. To nie jest reklama, jestem potencjalną klientka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: ceramika Hybner IP: *.chello.pl 22.07.08, 17:02 Podpowiedzcie, proszę ładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anirac Re: ceramika Hybner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:43 Znam i uzywam :) Bardzo podobaly mi sie kibelki retro, ale zrezygnowalam bo wydawalo mi sie, ze stopa pod nimi jest jakas za duza i bedzie niewygodnie sprzatac pod podwieszana miska. Zakupilam wiec kibelek i bidet z serii Aga. Razem z deskami. Byly w promocji wiec w sumie zaplacilam mniej niz w kazdym markecie za jakikolwiek kibel, a mam przy tym porzadna deske. Na co uwazac - na sruby do deski :) Te oryginalne sa za krotkie. Kupilam wiec normalny dlugi gwintowany pret i cielam na kawalki odpowiedniej dlugosci. Druga rzecz: jesli decydujesz sie na bidet z deska to bateria bedzie musiala byc jednouchwytowa. Ja tego nie przewidzialam i musialam wymienic baterie. Po prostu inaczej nie otworzysz deski. Poza tym polecam - wg mnie ciekawa linia i dobra cena. Uzytkowanie jak kazde inne :) Przy instalacji - wez dobrego hydraulika bo maja troszke nietypowe podejscia do geberitow, ale wszystko dziala bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś