Gość: ?M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 16:18 nie wiem czy można przykleić nowe kafle na starych na podłodze w łazience? co zastosować by nowa podłoga była super szczelna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: kafle na kaflach IP: 213.155.169.* 11.09.08, 23:49 Klej Atlas plus podobno jest dobry do tych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiwk Re: kafle na kaflach 12.09.08, 11:19 kafle na kafle możesz położyć,ale to potrzeba specjalnych materiałów.Do uszczelnienia są specjalne masy ,ale dobre są też drogie.Zależy gdzie mieszkasz i czy warto .Jeśli pod tobą mieszka sąsiad to warto.Na styku ścian i podłogi powinna być zastosowana gumowa taśma z siatką .W Polsce mało stosowana,ale jak pracowałem w de zakładałem wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
firma-projekt Re: kafle na kaflach 16.09.08, 09:12 Najważniejsze jest sprawdzenie starych kafli czy są dobrze wszystkie przytwierdzone. Powiem tak jestem przeciwko kładzeniu płytek na płytek, jedynie w przypadkach "trudnych" i konieczności jest to wyjście.... Odpowiedz Link Zgłoś