messja 05.10.04, 23:03 moje watki zostaly usuniete nawet z oslej lawki! w liczbie 3 przynajmniej, w tym jeden ktory zalozylam na fof i w ktorym byly tylko linki i cytaty. czy admini sie mnie boja? nie rozumiem dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: ale jaja! 05.10.04, 23:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16425082&a=16426735 Odpowiedz Link Zgłoś
miss.murple Re: ale jaja! 05.10.04, 23:09 Czy jest na sali dyżurny (pielęgniarz)? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: ale jaja! 05.10.04, 23:09 messjo, przeciez o tej porze juz tutaj nikogo nie ma poczekaj do jutra, na pewno wszystko sie wyjasni :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ale jaja! 05.10.04, 23:10 diab.lica napisała: > messjo, przeciez o tej porze juz tutaj nikogo nie ma > poczekaj do jutra, na pewno wszystko sie wyjasni :) rotfl:) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: ale jaja! 05.10.04, 23:33 a powaznie: jutro sie nic nie wyjasni za to przyjda rozni fdjoci i beda pisac, ze messja jak zwykle histeryzuje, czepia sie niewiadomo o co, ze pozyteczny troll istnial tylko w jej wyobrazni i zadne watki nie znikaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ale jaja! 05.10.04, 23:37 diab.lica napisała: > a powaznie: jutro sie nic nie wyjasni za to przyjda rozni fdjoci i beda pisac, > ze messja jak zwykle histeryzuje, czepia sie niewiadomo o co, ze pozyteczny > troll istnial tylko w jej wyobrazni i zadne watki nie znikaly :) ech efdejot... ps. niech efdejoci co chce, byle tylko byl. nie mow o nim zle - to uczuciowy czlowiek. i mi oddany:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.murple Re: ale jaja! 05.10.04, 23:11 > messjo, przeciez o tej porze juz tutaj nikogo nie ma Ale dyżurny powinien być. Jeśli coś jest czynne całą dobę (jak szpital, na przyklad), ktoś musi czuwać. Odpowiedz Link Zgłoś