gini 13.01.05, 22:21 Zamiast ciac pojedynczo, skasujcie w ogole cale to forim moderacja . Przynajmniej nie bedziecie sie osmieszac, Anielcia moze ostatecznie tworzyc w Klubie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: Ja mam pomysl 13.01.05, 22:44 ty ich nie prowokuj, jakbys nie wierzyla, ze sa do tego zdolni:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ja mam pomysl 15.01.05, 21:31 aktualnie mam ochote potworzyc sobie tu. i to jest powod, dla ktorego istnieje to forum. jak mi sie znudzi, wtedy administracja je zlikwiduje. ps zauwaz ze i byt Aktualnosci Twoich rodzinnych jest zagrozony, jesli dalej nie bede tam tworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja mam pomysl 15.01.05, 22:22 aniela napisała: > aktualnie mam ochote potworzyc sobie tu. i to jest powod, dla ktorego istnieje > to forum. Wreszcie jakies konkrety. jak mi sie znudzi, wtedy administracja je zlikwiduje. to tez jakas konkretna informacja, z gory serdecznie dziekuje, wiem teraz po co jest FM. a raczej dla kogo. > > ps zauwaz ze i byt Aktualnosci Twoich rodzinnych jest zagrozony, jesli dalej > nie bede tam tworzyc Masz zle informacje, ja sie narodzilam na forum kraj, pozniej dopiero aktualnosci mnie adoptowaly jako sierote. A teraz jak sie naczytalam wysokich obcasow, to sie usamodzielnilam i doszlam do wniosku, ze caly portal jest moj. A przy okazji dzieki za pchle szachrajke, Odpowiedz Link Zgłoś