Dodaj do ulubionych

Z ciekawosci pytam o wyciety watek

25.01.05, 05:23
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19769227&v=2&s=0
Sa 2 mozliwosci:
1. Zostal wyciety, bo gosciu robi rekrutacje do swojej partii
2. Zostal wyciety, bo potencjalna klientela zareagowala negatywnie

?
Obserwuj wątek
    • patience Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 05:39
      Pytam dalej:

A ten?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19795659

Dlaczego to wycinacie? Watek o Zielonych mam gdzies, ale tu to sie w-n-e-r-w-i-
      l-a-m. TO NIE JEST SPAM. Na przyklad ja ogladam wszystkie jak leci komentarze
      obrazkowe abpralla i uwazam ze sa swietne. I nie tylko ja. Czesto lepsze niz
      post na wiele slow. Zawsze odnosza sie do aktualnych dyskusji i zderzenie
      tytulu z obrazkiem samo w sobie jest zrobione rewelacyjnie. Co, kazdy kto je
      obejrzy ma po obejrzeniu napisac pod spodem 'uwaga, obejrzalam' bo inaczej giwi
      wytnie? Spam to jest system copy-paste, a tu czegos takiego nie ma. Uprzejmie
      prosze wiecej tego nie wycinac.
    • fdj Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 12:31
      patience napisała:

> Sa 2 mozliwosci:
      > 1. Zostal wyciety, bo gosciu robi rekrutacje do swojej partii
      > 2. Zostal wyciety, bo potencjalna klientela zareagowala negatywnie

Chyba ta pierwsza. Bo negatywnie nie - skąd. Przecież było o źwierzontkach i
      robieniu im dobrze - chcieli "masować bobra". Otu otu otu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19769227&a=19772206
      • Gość: patience Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 13:03
        hihii no faktycznie, klientela zainteresowana przyrodniczo;)))) A zreszta
        kontrolnie ten watek wyciagnelam, bo od czasu do czasu kukam na osla, zeby
        zobaczyc co tna aesy. Nie wiem jak inni, ale wycinanie czynnikow partyjnie
        rekrutacyjnych wydaje mi sie w porzadku?
    • jabbur Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 13:29
      Wycinamy wypowiedzi, które są puste bądź też
      składają się tylko z linka
      j/a
      • fdj Uprzejmie donoszę... 25.01.05, 13:47
        jabbur napisał:

> Wycinamy wypowiedzi, które (...) składają się tylko z linka

...że tu jest sporo takich do wycięcia.
        • fdj Tu 25.01.05, 13:49
          Otu otu otu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18192589&v=2&s=0
          • messja Re: Tu 25.01.05, 13:50
            fdjot przeszedles na strone ciemnosci wlasnie.
            • fdj Re: Tu 25.01.05, 13:53
              A nene. Zawsze jestem po stronie racji zwyczajnie. Tym razem jest po tej
              stronie.
              • messja Re: Tu 25.01.05, 13:57
                racja jest po stronie anieli zawsze, a aniela lezy kolo aesow i adminow wlasnie
                (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji),
                wiec sie narazasz calemu swiatu - jakby niepatrzec.
                • fdj Re: Tu 25.01.05, 14:29
                  E tam. Messjoperlisz jak zwykle.
                  • messja Re: Tu 25.01.05, 14:41
                    a ty mnie zaskakujesz. ciekawe co gorsze?
                    • fdj Re: Tu 25.01.05, 14:45
                      messja napisała:

> ciekawe co gorsze?

No przecież wiadomo, że nie ja. A jak nie ja to Ty ;-)
                      • messja Re: Tu 25.01.05, 21:16
                        fdj napisał:

> messja napisała:
                        >
                        > > ciekawe co gorsze?
                        >
                        > No przecież wiadomo, że nie ja. A jak nie ja to Ty ;-)

wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie zaskakiwac.
                        • fdj Re: Tu 25.01.05, 21:20
                          messja napisała:

> wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie
                          > zaskakiwac.

A nene. Po prostu nie wiesz co odpowiedzieć, więc się uciekasz do tanich
                          sztuczek ;-P
                          • messja Re: Tu 25.01.05, 21:31
                            fdj napisał:

> messja napisała:
                            >
                            > > wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie
                            > > zaskakiwac.
                            >
                            > A nene. Po prostu nie wiesz co odpowiedzieć, więc się uciekasz do tanich
                            > sztuczek ;-P

tja. to ja moze dyplomatycznie sie zgodze i zarazem nie by na tym skonczyc
                            wymiane luznych uwag i uprzedzic zakusy ceznora ktory moze uciac wycieczki "ot"
                            niezaleznie od tego jak bardzo "godne niki som" (przyklad anielki i empika).
                • aniela Re: Tu 25.01.05, 18:17
                  messja napisała:

> (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji),

jak Ty najmniej rozumiesz z tego, co Aniela glosi. Aniela glosi, ze wie, kto
                  nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w zakladanie watkow troche dla
                  zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji (jakkolwiek bowiem cenie
                  racjonalizm, metody empiryczne, o ile nie brudzace, nie sa mi zupelnie
                  obrzydliwe). a i druga strona nie bawila sie zle, jak sadze (sadze nie oznacza
                  wiem- przypis dla Missji)
                  • messja Re: Tu 25.01.05, 21:07
                    aniela napisała:

> messja napisała:
                    >
                    > > (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji
                    > ),
                    >
                    > jak Ty najmniej rozumiesz z tego, co Aniela glosi. Aniela glosi, ze wie, kto
                    > nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w zakladanie watkow troche dla
                    > zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji (jakkolwiek bowiem cenie
                    > racjonalizm, metody empiryczne, o ile nie brudzace, nie sa mi zupelnie
                    > obrzydliwe). a i druga strona nie bawila sie zle, jak sadze (sadze nie oznacza
                    > wiem- przypis dla Missji)

1. po pierwsze primo anielo nie powiedzialam w poscie, ktory zacytowalas KIEDY i
                    W JAKICH OKOLICZNOSCIACH jestes/bylas dopuszczana do tajemnic sprzatania na fom.
                    takze twoje sprostowanie co do tego, czego nie powiedzialam, a co twoim zdaniem
                    mialam na mysli jest nie tylko bezzasadne ale i niezwykle interesujace w danych
                    okolicznosciach.

2. po drugie primo dziwnym zbiegiem okolicznosci trafnie odgadlas co mialam na
                    mysli mimo, ze nie napisalam, o ktora konkretnie twoja wypowiedz mi chodzilo.
                    tak anielo, potwierdzam: mialam na mysli twoje wyznanie na watku diablicy
                    pt:"gdzie jest watek pollaka" (cytowane z pamiecie) na ktorym stwierdzilas, ze
                    wiesz kto trzymal nozyczki i jak bardzo omawiane na watku wycinanki cie rozbawily.

innych twoich wyznan na temat znajomosci poczynan kapo na fom nie znam, jesli
                    bylo to zachciej mi je przypomniec. moze byc nawet na priv. jesli z jakis
                    wzgledow wstydzisz sie to zrobic publicznie:)

ps.
                    przy okazji serdeczna prosba do cenzora be zechcial przywrocic watek diablicy na
                    ktorym wyznanie anieli padlo. w koncu nie bylo zadnych powodow,a przynajmniej
                    tych prawno-regulaminowo-netykietowy ch, by go wycinac. w dodatku byl bardziej
                    stosowny na fom niz wiekszosc watkow anieli razem wzietych.
                    • aniela Re: Tu 26.01.05, 00:29
                      slusznie zwrocilas uwage na dziwny zbieg okolicznosci, w ktorym to zbiegu
                      trafnie odgadlam wlasnego posta, co uczynilo to odgadniecie niezwykle
                      interesujacym w tych to danych okolicznosciach. (to ad pkt 1-2)

co do innych moich wyznan nt znajomosci poczynan kapo, bezwstydnie bo nie na
                      priv przypominam

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19043715&a=19053429
                      to chyba tlumaczy, czemu moje nic nie warte (choc razem wziete, podsumowane
                      bezlitosnie) watki, ostaja sie wobec Twoich bezcennych perel intelektu,
                      rozdeptywanych przez bezwzgledne adminiskie swinie, zaprogramowane na ich
                      (perel Messji) exterminowanie.

• messja Re: Tu 26.01.05, 00:54
                        byc moze anielo niezbyt precyzyjnie sie wyrazilam, w takim razie przepraszam.
                        nie pytalam cie o przyklady postow, w ktorych probujesz dokonac absurdalnej
                        interpretacji moich wypowiedzi. te znam dobrze, tym bardziej, ze czesto sie
                        powtarzaja i niewiele miedzy soba roznia.
                        mialam nadzieje, ze wskazesz post, z ktorego by jednoznacznie wynikalo, ze:
                        " Aniela glosi, ze wie, kto nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w
                        zakladanie watkow troche dla zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji".

nie zeby mialoby to teraz szczegolne znaczenie w ktorym konkretnie momencie dana
                        byla ci wiedza na temat kto dyzuruje i wycina na fom, a w ktorym ta wiedz byla
                        ci juz kompletnie obca.
                        tak tylko dla porzadku zapytalam.
                    • diab.lica Re: Tu 26.01.05, 16:47
                      > przy okazji serdeczna prosba do cenzora be zechcial przywrocic watek diablicy
                      n
                      > a
                      > ktorym wyznanie anieli padlo. w koncu nie bylo zadnych powodow,a przynajmniej
                      > tych prawno-regulaminowo-netykietowy ch, by go wycinac. w dodatku byl bardziej
                      > stosowny na fom niz wiekszosc watkow anieli razem wzietych.

byc moze watek ow usunieto ze wzgledu na to wlasnie wyznanie
                      • aniela Re: Tu 26.01.05, 17:54
                        z pewnoscia. watek za duzo wiedzial. musial zginac.
                        • fdj Re: Tu 26.01.05, 17:58
                          I złożyli zwłoki jego w jamie, którą kamieniem wielkim przytoczyli i straż
                          postawili. Nie wyjdzie.
                          • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:00
                            znaczy mamy trzy dni... co robic z tym czasem? proponuje sie poslizgac na
                            slizgawce (zeby nie bylo ze rozwadniamy watek. zamrazamy go. zeby przetrwal)
                            • fdj Re: Tu 26.01.05, 18:07
                              Więcej. Za czy dni wątek będzie wieczny i nie będzie podlegał archiwizacji.
                              W te czy dni możesz się zrobić na bóstwo.
                              • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:14
                                wierzysz? (ze mi sie uda;)
                                • fdj Re: Tu 26.01.05, 18:17
                                  Aha, dopóki nie wnidę (hyyyh) w ciało Twoje, nie uwierzę.

Podpisano: wcale nie Tomasz ale niewierny ;-)
                                  • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:20
                                    eno, teraz to wyskoczyles z jakiej konopii chyba. jak indianin
                                    • fdj Re: Tu 26.01.05, 18:26
                                      Indianin? Z konopii? Bez sensu... ;-)
                                      • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:28
                                        sensu nie ma, ale ile przy tym smiechu ;)
                      • messja Re: Tu 26.01.05, 18:19
                        diab.lica napisała:

> byc moze watek ow usunieto ze wzgledu na to wlasnie wyznanie

tez tak pomyslalam bo chociaz to pozornie absurdalny powod, to fakty wydaja sie
                        byc jeszcze bardziej absurdalne:
                        -usunieto twoj watek bez zadnego widoczocznego powodu, ani nawet pretekstu
                        - natomiast nadal maja sie dobrze watki anieli o niczym, albo wrecz
                        prowokacyjne (np. ten ostatni gdzie prowadzi "uprzejma" wymiane zdan z
                        p.pndzelkiem), nie mowiac juz o watkach pacynek czy podszywek.

a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego
                        usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela
                        bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc. chwalila sie przeciez, ze wie kto tutaj
                        wycina.
                        • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:22
                          messja napisała:

> a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego
                          > usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela
                          > bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc.
                          tu:

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=56533

chwalila sie przeciez, ze wie kto tutaj
                          > wycina.

i tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19857227
                          • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:23
                            hehhe tfu! linki mi sie pochrzanily, pierszwy powinien byc:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19857227
                            • aniela Re: Tu 26.01.05, 18:26
                              holender, a drugi powinien byc

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19900633
                              ps PAnstwo wybacza, nie mam wprawy w wyciaganiu linek ani brudow
                          • messja diablico 26.01.05, 18:38
                            no coz, trudno mi aniele potepiac, ze nie chce ujawniac co w koncu powierzono
                            jej w zufaniu (chyba), bo inaczej po co wogole trzymano by tozsamosc dyzurnych
                            w tajemnicy.
                            w kazdym razie adres tebe znasz, a o ile sie nie myle on tu nadal dowodzi.
                            • diab.lica Re: diablico 26.01.05, 18:49
                              > no coz, trudno mi aniele potepiac, ze nie chce ujawniac co w koncu powierzono
                              > jej w zufaniu (chyba), bo inaczej po co wogole trzymano by tozsamosc
                              dyzurnych
                              > w tajemnicy.

moze anielcia sama jest dyzurna?

> w kazdym razie adres tebe znasz, a o ile sie nie myle on tu nadal dowodzi.

wiesz, jakos nie mam ochoty do tebe maili wysylac. watpie, zeby przynioslo to
                              jakikolwiek skutek.
                              • messja Re: diablico 26.01.05, 19:07
                                diab.lica napisała:

> wiesz, jakos nie mam ochoty do tebe maili wysylac. watpie, zeby przynioslo to
                                > jakikolwiek skutek.

rozumiem. istnieje wysokie prawdopodobienstwo, ze mialby duze problemy
                                z "zobaczeniem" twojego listu, podobnie jak duze ma problemy z "zobaczaniem"
                                pytan pollaka, na watku kurjozum -przeniesionym z klubu na moderacje,
                                oznaczonym przez dyzurnego w pewnym momencie niebieskim kolorem, internowanym
                                na 24h, a nastepnie znowu przywroconym na moderacje, bez niebiskich oznakowan.
                                watek zwiedzil kawal swiata - a pytania ciagle nie moga sie doczekac na
                                odpowiedz.
                                • fdj Re: diablico 27.01.05, 08:43
                                  messja napisała:

> pytan pollaka, na watku kurjozum -przeniesionym z klubu na moderacje,
                                  > oznaczonym przez dyzurnego w pewnym momencie niebieskim kolorem, internowanym
                                  > na 24h, a nastepnie znowu przywroconym na moderacje, bez niebiskich
                                  > oznakowan.

Całe Forum jest Ci wdzięczne za przypomnienie tej wzruszającej historii.
                                  Polly łona kraker?
                                  • jureek Re: diablico 27.01.05, 10:25
                                    fdj napisał:

> Całe Forum jest Ci wdzięczne za przypomnienie tej wzruszającej historii.

Mnie tam ta historia nie wzruszyła, prędzej już wkurzyła. Nie każdy lubi, gdy
                                    próbuje się z niego robić idiotę poprzez próby manipulowania rzeczywistością.

> Polly łona kraker?

A co to takiego?
                                    Jura
                                    • diab.lica Re: diablico 27.01.05, 12:25
                                      > Mnie tam ta historia nie wzruszyła, prędzej już wkurzyła. Nie każdy lubi, gdy
                                      > próbuje się z niego robić idiotę poprzez próby manipulowania rzeczywistością

a to niestety ma miejsce. admini tna w sposob kuriozalny, wychodzi na to, ze
                                      messja ma jakies zwidy i wszedzie weszy spisek, czasem z watku wycinaja jeden a
                                      wpis osoby na niego odpowiadajacej zostaje, tylko ze wtedy traci sens. oprocz
                                      tego fdj a aniela dokladaja wszelkich stran, aby messje osmieszyc (aniela
                                      ostatnimi czasem robi w to sposob wyjatkowo perfidny), nie rozumiem motywacji
                                      tych ludzi zupelnie.
                          • messja Re: Tu 26.01.05, 18:48
                            na marginesie dziekuje anielo za link do artykulu (chociaz nie prosilam).
                            bardzo ciekawy:)
                            • fdj Re: Tu 26.01.05, 18:50
                              Hehehehe, tak to jest, jak się rozmawia na kilku forach naraz ;-)
                            • diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:51
                              pasjonujacy :)))

"- Nasza Aniela trzyma się świetnie jak na swój wiek - ocenia Andrzej
                              Zieliński, szef działu hodowlanego. - Właściwie nic jej nie dolega. Jest tylko
                              bardzo gruba. Nie przeszkadza jej to jednak w pływaniu i chodzeniu, ale
                              pobiegać już raczej nie może."

• messja Re: Tu 26.01.05, 18:54
                                diablico, chyba nie jestes zlosliwa?:)
                                • diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:56
                                  ja, zlosliwa? skadze znowu. tylko cytuje fragment artykulu od anieli, sama mi
                                  go podlinkowala. a aniele zobaczylam w innym swietle, ma dziewczyna mnostwo
                                  zainteresowan.
                                  • messja Re: Tu 26.01.05, 19:00
                                    diab.lica napisała:

> ja, zlosliwa? skadze znowu. tylko cytuje fragment artykulu od anieli, sama mi
                                    > go podlinkowala. a aniele zobaczylam w innym swietle, ma dziewczyna mnostwo
                                    > zainteresowan.

moze jej niedoceniamy?:)
                        • diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:39
                          > a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego
                          > usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela
                          > bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc. chwalila sie przeciez, ze wie kto
                          tutaj
                          > wycina

i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na
                          potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :)))
                          • messja Re: Tu 26.01.05, 18:58
                            diab.lica napisała:

> i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na
                            > potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :)))

alez widzialas - aniela chwali sie takze i na tym watku. co prawda od
                            ostatniego wyznania (tego wycietego) zmienily sie drastycznie okolicznosci,
                            czas i osoby, ktorych ta wiedza mialby dotyczyc... no ale przeciez calkiem sie
                            nie wyparla. a przeciez by mogla.
                          • jureek Re: Tu 27.01.05, 10:27
                            diab.lica napisała:

> i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na
                            > potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :)))

Melduje się świadek. Widziałem to.
                            Jura

• aniela Re: Tu 27.01.05, 10:35
                              aha, ja mam pieciu naocznych swiadkow ze tak nie bylo. a takze dowo z
                              dokumentow ktorych nie ma. ;))
                              • jureek Re: Tu 27.01.05, 12:19
                                aniela napisała:

> aha, ja mam pieciu naocznych swiadkow ze tak nie bylo. a takze dowo z
                                > dokumentow ktorych nie ma. ;))

Ty masz chyba coś wspólnego z prawnikami. Studiowałaś albo studiujesz prawo.
                                Zgadłem?
                                Jura
                                • aniela Re: Tu 27.01.05, 12:25
                                  o! wszystko co mowie uzyte zostaje przeciwko mnie. :)
      • igor_max Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 13:52
        jabbur napisał:

> Wycinamy wypowiedzi, które są puste bądź też
        > składają się tylko z linka
        > j/a
        To jest nieprawda.
        Pozwole sobie przypomnieć że prawda to opis rzeczywistości, a on jest całkiem
        inny niż Jabbur opisuje.

• Gość: patience Panie jabbur, czlowiek sie tym od cyborga rozni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 16:04
        ... ze mysli.
        • Gość: xxx Re: Panie jabbur, czlowiek sie tym od cyborga roz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:51
          Nie zgodze sie. Wspolczesne pc'ty wykazuja wiecej pomyslunku od znacznej
          czesci naszego spoleczenstwa, w tym takze od niektorych adminow...
          • Gość: patience Sadze ze spoleczenstwo ma sie duzo lepiej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 13:59
            niz nasze elity polityczne, a z kolei jesli chodzi o moja wypowiedz pod adresem
            jabbura, to niestety troche przegielam, albowiem wcale nie ma takiej pewnosci
            czy to akurat jabbur cial. Oraz dlatego, ze jako 'jestem tu nowy' ma z roznych
            wzgledow ciezkie zycie, jak wszyscy nowi zreszta. Chodzilo mi tylko o to, ze
            m.in. wlasnie dlatego nie ma zainstalowanego 'mlota na watki jednopostowe'
            tylko ludzie to rabia, bo czlowiek ma zdolnosc oceny i odroznienia spamu od
            posta, ktorego zawieszenie jednak sporo pracy wymaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka