patience 25.01.05, 05:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19769227&v=2&s=0 Sa 2 mozliwosci: 1. Zostal wyciety, bo gosciu robi rekrutacje do swojej partii 2. Zostal wyciety, bo potencjalna klientela zareagowala negatywnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 05:39 Pytam dalej: A ten? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19795659 Dlaczego to wycinacie? Watek o Zielonych mam gdzies, ale tu to sie w-n-e-r-w-i- l-a-m. TO NIE JEST SPAM. Na przyklad ja ogladam wszystkie jak leci komentarze obrazkowe abpralla i uwazam ze sa swietne. I nie tylko ja. Czesto lepsze niz post na wiele slow. Zawsze odnosza sie do aktualnych dyskusji i zderzenie tytulu z obrazkiem samo w sobie jest zrobione rewelacyjnie. Co, kazdy kto je obejrzy ma po obejrzeniu napisac pod spodem 'uwaga, obejrzalam' bo inaczej giwi wytnie? Spam to jest system copy-paste, a tu czegos takiego nie ma. Uprzejmie prosze wiecej tego nie wycinac. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 12:31 patience napisała: > Sa 2 mozliwosci: > 1. Zostal wyciety, bo gosciu robi rekrutacje do swojej partii > 2. Zostal wyciety, bo potencjalna klientela zareagowala negatywnie Chyba ta pierwsza. Bo negatywnie nie - skąd. Przecież było o źwierzontkach i robieniu im dobrze - chcieli "masować bobra". Otu otu otu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19769227&a=19772206 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 13:03 hihii no faktycznie, klientela zainteresowana przyrodniczo;)))) A zreszta kontrolnie ten watek wyciagnelam, bo od czasu do czasu kukam na osla, zeby zobaczyc co tna aesy. Nie wiem jak inni, ale wycinanie czynnikow partyjnie rekrutacyjnych wydaje mi sie w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 13:29 Wycinamy wypowiedzi, które są puste bądź też składają się tylko z linka j/a Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Uprzejmie donoszę... 25.01.05, 13:47 jabbur napisał: > Wycinamy wypowiedzi, które (...) składają się tylko z linka ...że tu jest sporo takich do wycięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Tu 25.01.05, 13:49 Otu otu otu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18192589&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 25.01.05, 13:53 A nene. Zawsze jestem po stronie racji zwyczajnie. Tym razem jest po tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 25.01.05, 13:57 racja jest po stronie anieli zawsze, a aniela lezy kolo aesow i adminow wlasnie (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji), wiec sie narazasz calemu swiatu - jakby niepatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 25.01.05, 14:45 messja napisała: > ciekawe co gorsze? No przecież wiadomo, że nie ja. A jak nie ja to Ty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 25.01.05, 21:16 fdj napisał: > messja napisała: > > > ciekawe co gorsze? > > No przecież wiadomo, że nie ja. A jak nie ja to Ty ;-) wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie zaskakiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 25.01.05, 21:20 messja napisała: > wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie > zaskakiwac. A nene. Po prostu nie wiesz co odpowiedzieć, więc się uciekasz do tanich sztuczek ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 25.01.05, 21:31 fdj napisał: > messja napisała: > > > wlasnie widze, ze problem sam sie rozwiazal: przestales mnie wlasnie > > zaskakiwac. > > A nene. Po prostu nie wiesz co odpowiedzieć, więc się uciekasz do tanich > sztuczek ;-P tja. to ja moze dyplomatycznie sie zgodze i zarazem nie by na tym skonczyc wymiane luznych uwag i uprzedzic zakusy ceznora ktory moze uciac wycieczki "ot" niezaleznie od tego jak bardzo "godne niki som" (przyklad anielki i empika). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 25.01.05, 18:17 messja napisała: > (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji), jak Ty najmniej rozumiesz z tego, co Aniela glosi. Aniela glosi, ze wie, kto nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w zakladanie watkow troche dla zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji (jakkolwiek bowiem cenie racjonalizm, metody empiryczne, o ile nie brudzace, nie sa mi zupelnie obrzydliwe). a i druga strona nie bawila sie zle, jak sadze (sadze nie oznacza wiem- przypis dla Missji) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 25.01.05, 21:07 aniela napisała: > messja napisała: > > > (jak aniela glosi dopuscili ja nawet do tajemnicy sprzatania na mederacji > ), > > jak Ty najmniej rozumiesz z tego, co Aniela glosi. Aniela glosi, ze wie, kto > nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w zakladanie watkow troche dla > zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji (jakkolwiek bowiem cenie > racjonalizm, metody empiryczne, o ile nie brudzace, nie sa mi zupelnie > obrzydliwe). a i druga strona nie bawila sie zle, jak sadze (sadze nie oznacza > wiem- przypis dla Missji) 1. po pierwsze primo anielo nie powiedzialam w poscie, ktory zacytowalas KIEDY i W JAKICH OKOLICZNOSCIACH jestes/bylas dopuszczana do tajemnic sprzatania na fom. takze twoje sprostowanie co do tego, czego nie powiedzialam, a co twoim zdaniem mialam na mysli jest nie tylko bezzasadne ale i niezwykle interesujace w danych okolicznosciach. 2. po drugie primo dziwnym zbiegiem okolicznosci trafnie odgadlas co mialam na mysli mimo, ze nie napisalam, o ktora konkretnie twoja wypowiedz mi chodzilo. tak anielo, potwierdzam: mialam na mysli twoje wyznanie na watku diablicy pt:"gdzie jest watek pollaka" (cytowane z pamiecie) na ktorym stwierdzilas, ze wiesz kto trzymal nozyczki i jak bardzo omawiane na watku wycinanki cie rozbawily. innych twoich wyznan na temat znajomosci poczynan kapo na fom nie znam, jesli bylo to zachciej mi je przypomniec. moze byc nawet na priv. jesli z jakis wzgledow wstydzisz sie to zrobic publicznie:) ps. przy okazji serdeczna prosba do cenzora be zechcial przywrocic watek diablicy na ktorym wyznanie anieli padlo. w koncu nie bylo zadnych powodow,a przynajmniej tych prawno-regulaminowo-netykietowy ch, by go wycinac. w dodatku byl bardziej stosowny na fom niz wiekszosc watkow anieli razem wzietych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 00:29 slusznie zwrocilas uwage na dziwny zbieg okolicznosci, w ktorym to zbiegu trafnie odgadlam wlasnego posta, co uczynilo to odgadniecie niezwykle interesujacym w tych to danych okolicznosciach. (to ad pkt 1-2) co do innych moich wyznan nt znajomosci poczynan kapo, bezwstydnie bo nie na priv przypominam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19043715&a=19053429 to chyba tlumaczy, czemu moje nic nie warte (choc razem wziete, podsumowane bezlitosnie) watki, ostaja sie wobec Twoich bezcennych perel intelektu, rozdeptywanych przez bezwzgledne adminiskie swinie, zaprogramowane na ich (perel Messji) exterminowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 26.01.05, 00:54 byc moze anielo niezbyt precyzyjnie sie wyrazilam, w takim razie przepraszam. nie pytalam cie o przyklady postow, w ktorych probujesz dokonac absurdalnej interpretacji moich wypowiedzi. te znam dobrze, tym bardziej, ze czesto sie powtarzaja i niewiele miedzy soba roznia. mialam nadzieje, ze wskazesz post, z ktorego by jednoznacznie wynikalo, ze: " Aniela glosi, ze wie, kto nozyczki trzymal, kiedy sie Aniela bawila w zakladanie watkow troche dla zabawy, troche dla wymacania granic tolerancji". nie zeby mialoby to teraz szczegolne znaczenie w ktorym konkretnie momencie dana byla ci wiedza na temat kto dyzuruje i wycina na fom, a w ktorym ta wiedz byla ci juz kompletnie obca. tak tylko dla porzadku zapytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Tu 26.01.05, 16:47 > przy okazji serdeczna prosba do cenzora be zechcial przywrocic watek diablicy n > a > ktorym wyznanie anieli padlo. w koncu nie bylo zadnych powodow,a przynajmniej > tych prawno-regulaminowo-netykietowy ch, by go wycinac. w dodatku byl bardziej > stosowny na fom niz wiekszosc watkow anieli razem wzietych. byc moze watek ow usunieto ze wzgledu na to wlasnie wyznanie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 17:54 z pewnoscia. watek za duzo wiedzial. musial zginac. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 26.01.05, 17:58 I złożyli zwłoki jego w jamie, którą kamieniem wielkim przytoczyli i straż postawili. Nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 18:00 znaczy mamy trzy dni... co robic z tym czasem? proponuje sie poslizgac na slizgawce (zeby nie bylo ze rozwadniamy watek. zamrazamy go. zeby przetrwal) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 26.01.05, 18:07 Więcej. Za czy dni wątek będzie wieczny i nie będzie podlegał archiwizacji. W te czy dni możesz się zrobić na bóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 26.01.05, 18:17 Aha, dopóki nie wnidę (hyyyh) w ciało Twoje, nie uwierzę. Podpisano: wcale nie Tomasz ale niewierny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 18:20 eno, teraz to wyskoczyles z jakiej konopii chyba. jak indianin Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 26.01.05, 18:19 diab.lica napisała: > byc moze watek ow usunieto ze wzgledu na to wlasnie wyznanie tez tak pomyslalam bo chociaz to pozornie absurdalny powod, to fakty wydaja sie byc jeszcze bardziej absurdalne: -usunieto twoj watek bez zadnego widoczocznego powodu, ani nawet pretekstu - natomiast nadal maja sie dobrze watki anieli o niczym, albo wrecz prowokacyjne (np. ten ostatni gdzie prowadzi "uprzejma" wymiane zdan z p.pndzelkiem), nie mowiac juz o watkach pacynek czy podszywek. a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc. chwalila sie przeciez, ze wie kto tutaj wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 18:22 messja napisała: > a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego > usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela > bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc. tu: www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=56533 chwalila sie przeciez, ze wie kto tutaj > wycina. i tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19857227 Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 18:23 hehhe tfu! linki mi sie pochrzanily, pierszwy powinien byc: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19857227 Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 26.01.05, 18:26 holender, a drugi powinien byc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19831194&a=19900633 ps PAnstwo wybacza, nie mam wprawy w wyciaganiu linek ani brudow Odpowiedz Link Zgłoś
messja diablico 26.01.05, 18:38 no coz, trudno mi aniele potepiac, ze nie chce ujawniac co w koncu powierzono jej w zufaniu (chyba), bo inaczej po co wogole trzymano by tozsamosc dyzurnych w tajemnicy. w kazdym razie adres tebe znasz, a o ile sie nie myle on tu nadal dowodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: diablico 26.01.05, 18:49 > no coz, trudno mi aniele potepiac, ze nie chce ujawniac co w koncu powierzono > jej w zufaniu (chyba), bo inaczej po co wogole trzymano by tozsamosc dyzurnych > w tajemnicy. moze anielcia sama jest dyzurna? > w kazdym razie adres tebe znasz, a o ile sie nie myle on tu nadal dowodzi. wiesz, jakos nie mam ochoty do tebe maili wysylac. watpie, zeby przynioslo to jakikolwiek skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: diablico 26.01.05, 19:07 diab.lica napisała: > wiesz, jakos nie mam ochoty do tebe maili wysylac. watpie, zeby przynioslo to > jakikolwiek skutek. rozumiem. istnieje wysokie prawdopodobienstwo, ze mialby duze problemy z "zobaczeniem" twojego listu, podobnie jak duze ma problemy z "zobaczaniem" pytan pollaka, na watku kurjozum -przeniesionym z klubu na moderacje, oznaczonym przez dyzurnego w pewnym momencie niebieskim kolorem, internowanym na 24h, a nastepnie znowu przywroconym na moderacje, bez niebiskich oznakowan. watek zwiedzil kawal swiata - a pytania ciagle nie moga sie doczekac na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: diablico 27.01.05, 08:43 messja napisała: > pytan pollaka, na watku kurjozum -przeniesionym z klubu na moderacje, > oznaczonym przez dyzurnego w pewnym momencie niebieskim kolorem, internowanym > na 24h, a nastepnie znowu przywroconym na moderacje, bez niebiskich > oznakowan. Całe Forum jest Ci wdzięczne za przypomnienie tej wzruszającej historii. Polly łona kraker? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: diablico 27.01.05, 10:25 fdj napisał: > Całe Forum jest Ci wdzięczne za przypomnienie tej wzruszającej historii. Mnie tam ta historia nie wzruszyła, prędzej już wkurzyła. Nie każdy lubi, gdy próbuje się z niego robić idiotę poprzez próby manipulowania rzeczywistością. > Polly łona kraker? A co to takiego? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: diablico 27.01.05, 12:25 > Mnie tam ta historia nie wzruszyła, prędzej już wkurzyła. Nie każdy lubi, gdy > próbuje się z niego robić idiotę poprzez próby manipulowania rzeczywistością a to niestety ma miejsce. admini tna w sposob kuriozalny, wychodzi na to, ze messja ma jakies zwidy i wszedzie weszy spisek, czasem z watku wycinaja jeden a wpis osoby na niego odpowiadajacej zostaje, tylko ze wtedy traci sens. oprocz tego fdj a aniela dokladaja wszelkich stran, aby messje osmieszyc (aniela ostatnimi czasem robi w to sposob wyjatkowo perfidny), nie rozumiem motywacji tych ludzi zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 26.01.05, 18:48 na marginesie dziekuje anielo za link do artykulu (chociaz nie prosilam). bardzo ciekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Tu 26.01.05, 18:50 Hehehehe, tak to jest, jak się rozmawia na kilku forach naraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:51 pasjonujacy :))) "- Nasza Aniela trzyma się świetnie jak na swój wiek - ocenia Andrzej Zieliński, szef działu hodowlanego. - Właściwie nic jej nie dolega. Jest tylko bardzo gruba. Nie przeszkadza jej to jednak w pływaniu i chodzeniu, ale pobiegać już raczej nie może." Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:56 ja, zlosliwa? skadze znowu. tylko cytuje fragment artykulu od anieli, sama mi go podlinkowala. a aniele zobaczylam w innym swietle, ma dziewczyna mnostwo zainteresowan. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 26.01.05, 19:00 diab.lica napisała: > ja, zlosliwa? skadze znowu. tylko cytuje fragment artykulu od anieli, sama mi > go podlinkowala. a aniele zobaczylam w innym swietle, ma dziewczyna mnostwo > zainteresowan. moze jej niedoceniamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Tu 26.01.05, 18:39 > a moze diablico powinnas napisac maila z prosba o wyjasnienie, dlaczego > usunieto twoj watek? co prawda trudno mi wskazac do kogo, ale moze aniela > bedzie umiala ci w tym zakresie pomoc. chwalila sie przeciez, ze wie kto tutaj > wycina i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu 26.01.05, 18:58 diab.lica napisała: > i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na > potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :))) alez widzialas - aniela chwali sie takze i na tym watku. co prawda od ostatniego wyznania (tego wycietego) zmienily sie drastycznie okolicznosci, czas i osoby, ktorych ta wiedza mialby dotyczyc... no ale przeciez calkiem sie nie wyparla. a przeciez by mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tu 27.01.05, 10:27 diab.lica napisała: > i tu cie mam :))) gdzie sie aniela chwalila, ze wie kto wycina? potrafisz na > potwierdzenie swoich slow podac mi linka do jej wypowiedzi, he? :))) Melduje się świadek. Widziałem to. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 27.01.05, 10:35 aha, ja mam pieciu naocznych swiadkow ze tak nie bylo. a takze dowo z dokumentow ktorych nie ma. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tu 27.01.05, 12:19 aniela napisała: > aha, ja mam pieciu naocznych swiadkow ze tak nie bylo. a takze dowo z > dokumentow ktorych nie ma. ;)) Ty masz chyba coś wspólnego z prawnikami. Studiowałaś albo studiujesz prawo. Zgadłem? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tu 27.01.05, 12:25 o! wszystko co mowie uzyte zostaje przeciwko mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_max Re: Z ciekawosci pytam o wyciety watek 25.01.05, 13:52 jabbur napisał: > Wycinamy wypowiedzi, które są puste bądź też > składają się tylko z linka > j/a To jest nieprawda. Pozwole sobie przypomnieć że prawda to opis rzeczywistości, a on jest całkiem inny niż Jabbur opisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Panie jabbur, czlowiek sie tym od cyborga rozni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 16:04 ... ze mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Panie jabbur, czlowiek sie tym od cyborga roz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:51 Nie zgodze sie. Wspolczesne pc'ty wykazuja wiecej pomyslunku od znacznej czesci naszego spoleczenstwa, w tym takze od niektorych adminow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Sadze ze spoleczenstwo ma sie duzo lepiej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 13:59 niz nasze elity polityczne, a z kolei jesli chodzi o moja wypowiedz pod adresem jabbura, to niestety troche przegielam, albowiem wcale nie ma takiej pewnosci czy to akurat jabbur cial. Oraz dlatego, ze jako 'jestem tu nowy' ma z roznych wzgledow ciezkie zycie, jak wszyscy nowi zreszta. Chodzilo mi tylko o to, ze m.in. wlasnie dlatego nie ma zainstalowanego 'mlota na watki jednopostowe' tylko ludzie to rabia, bo czlowiek ma zdolnosc oceny i odroznienia spamu od posta, ktorego zawieszenie jednak sporo pracy wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś