Dodaj do ulubionych

Moi drodzy Admini!!

28.02.06, 18:39
Ile razy mam pisac wiadomosci dotyczace pacynek na forum Bielsk
Podlaski???????????Moze WRESZCIE KTOS COS ZROBI?
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 14:57
      No to zależy gdzie piszesz. Jak do forum.abuse to raz wystarczy - jeżeli
      zasadnie to zareagujemy. A jak gdzieś indziej to niestety ma to mało sensu :(
      pozdrawiam,
      • khaki3 Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 15:44
        Pisalam na abuse! Wystarczy wejsc na to forum i poczytac odribinke. I poczytac
        ataki personalne, wyzwiska do roznych forumowiczow, obelgi! Moze cos z tym
        wreszcie zrobic? Najlepiej to szybko moderatora obsadzic! A to dzieje sie tam
        czyste bagno!
        • campenile Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 19:09
          Nie licz na pomoc jabbura, jemu chyba odpowiada to, że na forach jest taki
          ściek. Możesz sobie do niego pisać i pisać i tak Cię oleje. To samo tyczy się
          forum.abuse :-(
          • khaki3 Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 19:43
            A noz widelec, sie mile rozczaruje?? Wiem wiem naiwna jestem, ale moze zdarzy
            sie cud i stanie sie to o co prosze juz od kilku dni.W sprawie moderatora
            dostalam szybka i konkretna odpowiedz w sprawie pacynki wiadomosc wysylalam
            wczesniej niz w sprawie moderatora i odpowiedzi do dzis nie dostalam:(
      • messja a tak przy okazji 04.03.06, 17:44
        jabbur napisał:

> No to zależy gdzie piszesz. Jak do forum.abuse to raz wystarczy - jeżeli
        > zasadnie to zareagujemy. A jak gdzieś indziej to niestety ma to mało sensu :(
        > pozdrawiam,

bierzecie na serio donosy na "pacynkowanie" od osob, ktore same wielokrotnie
        pacynkuja?
        • messja05 uderz w stół... 04.03.06, 18:15
        • messja no prosze jak nie dlugo trzeba byla czekac 04.03.06, 18:26
          na odpowiednie przyklady bo doskonale wiecie kto pacynkuje tutaj
          jako "messja05" i ze nie jestem to ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka