khaki3 28.02.06, 18:39 Ile razy mam pisac wiadomosci dotyczace pacynek na forum Bielsk Podlaski???????????Moze WRESZCIE KTOS COS ZROBI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabbur Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 14:57 No to zależy gdzie piszesz. Jak do forum.abuse to raz wystarczy - jeżeli zasadnie to zareagujemy. A jak gdzieś indziej to niestety ma to mało sensu :( pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 15:44 Pisalam na abuse! Wystarczy wejsc na to forum i poczytac odribinke. I poczytac ataki personalne, wyzwiska do roznych forumowiczow, obelgi! Moze cos z tym wreszcie zrobic? Najlepiej to szybko moderatora obsadzic! A to dzieje sie tam czyste bagno! Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 19:09 Nie licz na pomoc jabbura, jemu chyba odpowiada to, że na forach jest taki ściek. Możesz sobie do niego pisać i pisać i tak Cię oleje. To samo tyczy się forum.abuse :-( Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Moi drodzy Admini!! 01.03.06, 19:43 A noz widelec, sie mile rozczaruje?? Wiem wiem naiwna jestem, ale moze zdarzy sie cud i stanie sie to o co prosze juz od kilku dni.W sprawie moderatora dostalam szybka i konkretna odpowiedz w sprawie pacynki wiadomosc wysylalam wczesniej niz w sprawie moderatora i odpowiedzi do dzis nie dostalam:( Odpowiedz Link Zgłoś
messja a tak przy okazji 04.03.06, 17:44 jabbur napisał: > No to zależy gdzie piszesz. Jak do forum.abuse to raz wystarczy - jeżeli > zasadnie to zareagujemy. A jak gdzieś indziej to niestety ma to mało sensu :( > pozdrawiam, bierzecie na serio donosy na "pacynkowanie" od osob, ktore same wielokrotnie pacynkuja? Odpowiedz Link Zgłoś
messja no prosze jak nie dlugo trzeba byla czekac 04.03.06, 18:26 na odpowiednie przyklady bo doskonale wiecie kto pacynkuje tutaj jako "messja05" i ze nie jestem to ja. Odpowiedz Link Zgłoś