jola_iza 31.01.08, 13:51 Ośla ławka, za co?? Tylko konkretnie proszę/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=75103186&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Dobra, miłe panie 31.01.08, 13:58 Mieszkasz niemal na tym forum, to powinnas sie wreszcie nauczyć na pamięć. forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:04 Gdzie ja mieszkam to Tobie nic do tego. Czy Ty odróżniasz ogólniki od konkretów?? Nie o moją wypowiedź mi chodzi a wątek cały. Na konkretną odpowiedź liczyłam. Forum jest o moderacji, tak czy nie? Nie wklejaj linków, odpowiedz.Co, lub Kto w tym wątku naruszył?? Psyt Ja rozumiem, że robotę macie taką sobie, ale postarajcie się czasami napisać coś więcej, niż " piszcie ma Agora", "klikajcie w kosz" i linki.Pozdrawiam J_I :)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:22 Jak widzę masz problemy ze zrozumieniem kilku zdań i wyłuskaniem najistotniejszego. Specjalnie dla Ciebie w ramach promocji wklejam: :-) "Informacje o przyczynie usunięcia sa udzielane TYLKO autorom usuniętych wypowiedzi i TYLKO listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum. A tłumacząc z polskiego na nasze - nie jesteś strangerem. Jeśli on napisze do adminów lub do mnie dostanie odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:57 Lubisz być taka? Mnie to rybka. Wytłumaczę więc jak chłop krowie na miedzy. Nie po to jest forum o moderacji, byś cytaty mi wklejała. Strangerowi możesz palcem wskazać . Tu powinnyście tłumaczyć , wyjaśniać. Zachowujesz się jak urzędniczka z PRL-u. Hasło: klient nasz pan jest jak widać obce Giwi. Taką postawą masz zamiar zachęcić do pisania na FoM, czy doprowadzić do zamknięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re:Giwi słonko 31.01.08, 18:05 jola_iza napisała: > Nie po to jest forum o moderacji, byś cytaty mi wklejała. Skoro TU się pytasz, to TU Ci odpowiada. > Strangerowi możesz palcem wskazać. Tu powinnyście tłumaczyć, wyjaśniać. Mylisz się. Tu można porozmawiać o moderacji. Ale nikt nie ma tu obowiązku się tłumaczyć czy wyjaśniać. Ani Ty, ani Giwi. > Zachowujesz się jak urzędniczka z PRL-u. Hasło: klient nasz pan > jest jak widać obce Giwi. Coś Ci się całkowicie pomieszało. Ty masz niby być klientem Giwi ??? To Giwi jest pracownikiem, który ma jakieś Twoje sprawy załatwiać ? A ja myślałem, że jej zadaniem jest moderowanie dyskusji na niektórych forach. > Taką postawą masz zamiar zachęcić do pisania na FoM, czy doprowadzić do zamknięcia? Taka postawa może sprawi, że zasady regulaminu w końcu dotrą do tych, którzy jeszcze ich nie przyswoili. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 31.01.08, 18:53 O moderacji? Tytuł wyniosły. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo. Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 01.02.08, 22:33 hummer napisał: > O moderacji? Tytuł wyniosły. Według mnie po to, aby rozmawiać o moderowaniu forów. Nie jest to natomiast miejsce do przesłuchiwania moderatorów. > Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki > spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo. Skoro kilkaset razy miesięcznie zadaje się im jedno i to samo pytanie, co co mają robić ? Może usuwać te pytania jako spam ? ;) > Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony? Radcy płacisz za odpowiedzi. Jej też ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 14:08 snajper55 napisał: > hummer napisał: > > > O moderacji? Tytuł wyniosły. > > Według mnie po to, aby rozmawiać o moderowaniu forów. Nie jest to natomiast > miejsce do przesłuchiwania moderatorów. Czyli rozmawiamy na temat. > > Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki > > spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo. > > Skoro kilkaset razy miesięcznie zadaje się im jedno i to samo pytanie, co co > mają robić ? Może usuwać te pytania jako spam ? ;) Z regulaminu forum AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. > > Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony? > > Radcy płacisz za odpowiedzi. Jej też ? ;) Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 15:31 hummer napisał: > Czyli rozmawiamy na temat. Oczywiście. :) Jednak nie da się kogoś do rozmowy (a dokładniej wyjaśniania czy tłumaczenia) zmuszać. Rozmawia ten, kto ma na rozmowę ochotę. > Z regulaminu forum > AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum G > azeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjo > nowania. No dobrze i co jest z tym fragmentem regulaminu sprzeczne ? > Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :) Radca prawny ma obowiązek tłumaczyć się przed tym, kto mu płaci. Siwa i Giwi podobnie. Płacisz im ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 18:08 snajper55 napisał: > hummer napisał: > > > Czyli rozmawiamy na temat. > > Oczywiście. :) Jednak nie da się kogoś do rozmowy (a dokładniej wyjaśniania czy > tłumaczenia) zmuszać. Rozmawia ten, kto ma na rozmowę ochotę. Myślę, że to forum służbowe do kontaktów z Internautami. Uważasz, że Giwi potrzebuje forum by sobie pogadać z Siwą? :) > > Z regulaminu forum > > AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania F > orum G > > azeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego f > unkcjo > > nowania. Skoro są zastrzeżenia to coś funkcjonuje nie tak. A Agora się zastrzegła, że będzie jak najlepiej. > No dobrze i co jest z tym fragmentem regulaminu sprzeczne ? > > > Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :) > > Radca prawny ma obowiązek tłumaczyć się przed tym, kto mu płaci. Siwa i Giwi > podobnie. Płacisz im ? Pośrednio tak. Poprzez reklamy na forach. A tak serio, to masz rację, faktycznie szkoda, tu czasu na pogaduszki. Trzeba pominąć Giwi czy Siwą i zapytać u źródła. Czyli u pracodawcy Giwi i Siwej. Miałem się w tym tygodniu wybrać do redakcji, ale co się odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś