Dodaj do ulubionych

Dobra, miłe panie

31.01.08, 13:51
Ośla ławka, za co?? Tylko konkretnie proszę/
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=75103186&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Dobra, miłe panie 31.01.08, 13:58
      Mieszkasz niemal na tym forum, to powinnas sie wreszcie nauczyć na pamięć.
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • jola_iza Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:04
        Gdzie ja mieszkam to Tobie nic do tego. Czy Ty odróżniasz ogólniki od
        konkretów?? Nie o moją wypowiedź mi chodzi a wątek cały. Na konkretną odpowiedź
        liczyłam. Forum jest o moderacji, tak czy nie? Nie wklejaj linków, odpowiedz.Co,
        lub Kto w tym wątku naruszył??

Psyt Ja rozumiem, że robotę macie taką sobie, ale postarajcie się czasami
        napisać coś więcej, niż " piszcie ma Agora", "klikajcie w kosz"
        i linki.Pozdrawiam J_I :))
        • giwi Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:22
          Jak widzę masz problemy ze zrozumieniem kilku zdań i wyłuskaniem najistotniejszego. Specjalnie dla Ciebie w ramach promocji wklejam: :-)
          "Informacje o przyczynie usunięcia sa udzielane TYLKO autorom usuniętych wypowiedzi i TYLKO listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum.
          A tłumacząc z polskiego na nasze - nie jesteś strangerem. Jeśli on napisze do adminów lub do mnie dostanie odpowiedź.
          • jola_iza Re:Giwi słonko 31.01.08, 15:57
            Lubisz być taka? Mnie to rybka. Wytłumaczę więc jak chłop krowie na miedzy. Nie
            po to jest forum o moderacji, byś cytaty mi wklejała. Strangerowi możesz palcem
            wskazać . Tu powinnyście tłumaczyć , wyjaśniać. Zachowujesz się jak urzędniczka
            z PRL-u. Hasło: klient nasz pan jest jak widać obce Giwi. Taką postawą masz
            zamiar zachęcić do pisania na FoM, czy doprowadzić do zamknięcia?
            • snajper55 Re:Giwi słonko 31.01.08, 18:05
              jola_iza napisała:

> Nie po to jest forum o moderacji, byś cytaty mi wklejała.

Skoro TU się pytasz, to TU Ci odpowiada.

> Strangerowi możesz palcem wskazać. Tu powinnyście tłumaczyć, wyjaśniać.

Mylisz się. Tu można porozmawiać o moderacji. Ale nikt nie ma tu obowiązku się
              tłumaczyć czy wyjaśniać. Ani Ty, ani Giwi.

> Zachowujesz się jak urzędniczka z PRL-u. Hasło: klient nasz pan
              > jest jak widać obce Giwi.

Coś Ci się całkowicie pomieszało. Ty masz niby być klientem Giwi ??? To Giwi
              jest pracownikiem, który ma jakieś Twoje sprawy załatwiać ? A ja myślałem, że
              jej zadaniem jest moderowanie dyskusji na niektórych forach.

> Taką postawą masz zamiar zachęcić do pisania na FoM, czy doprowadzić do
              zamknięcia?

Taka postawa może sprawi, że zasady regulaminu w końcu dotrą do tych, którzy
              jeszcze ich nie przyswoili.

S.
              • hummer Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 31.01.08, 18:53
                O moderacji? Tytuł wyniosły. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki
                spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo.

Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony?
                • hummer Też za trudne pytanie? 01.02.08, 21:40

• snajper55 Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 01.02.08, 22:33
                  hummer napisał:

> O moderacji? Tytuł wyniosły.

Według mnie po to, aby rozmawiać o moderowaniu forów. Nie jest to natomiast
                  miejsce do przesłuchiwania moderatorów.

> Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki
                  > spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo.

Skoro kilkaset razy miesięcznie zadaje się im jedno i to samo pytanie, co co
                  mają robić ? Może usuwać te pytania jako spam ? ;)

> Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony?

Radcy płacisz za odpowiedzi. Jej też ? ;)

S.
                  • hummer Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 14:08
                    snajper55 napisał:

> hummer napisał:
                    >
                    > > O moderacji? Tytuł wyniosły.
                    >
                    > Według mnie po to, aby rozmawiać o moderowaniu forów. Nie jest to natomiast
                    > miejsce do przesłuchiwania moderatorów.

Czyli rozmawiamy na temat.

> > Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego administratorki
                    > > spamują wklejając te same cytaty. Jednocześnie ganiąc innych, za to samo.
                    >
                    > Skoro kilkaset razy miesięcznie zadaje się im jedno i to samo pytanie, co co
                    > mają robić ? Może usuwać te pytania jako spam ? ;)

Z regulaminu forum
                    AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania.

> > Pójdź do radcy prawnego, który Ci tak odpowie - będziesz zadowolony?
                    >
                    > Radcy płacisz za odpowiedzi. Jej też ? ;)

Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :)
                    • snajper55 Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 15:31
                      hummer napisał:

> Czyli rozmawiamy na temat.

Oczywiście. :) Jednak nie da się kogoś do rozmowy (a dokładniej wyjaśniania czy
                      tłumaczenia) zmuszać. Rozmawia ten, kto ma na rozmowę ochotę.

> Z regulaminu forum
                      > AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum G
                      > azeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjo
                      > nowania.

No dobrze i co jest z tym fragmentem regulaminu sprzeczne ?

> Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :)

Radca prawny ma obowiązek tłumaczyć się przed tym, kto mu płaci. Siwa i Giwi
                      podobnie. Płacisz im ?

S.
                      • hummer Re: Należy więc zapytać po co istnieje to forum? 02.02.08, 18:08
                        snajper55 napisał:

> hummer napisał:
                        >
                        > > Czyli rozmawiamy na temat.
                        >
                        > Oczywiście. :) Jednak nie da się kogoś do rozmowy (a dokładniej wyjaśniania czy
                        > tłumaczenia) zmuszać. Rozmawia ten, kto ma na rozmowę ochotę.

Myślę, że to forum służbowe do kontaktów z Internautami. Uważasz, że Giwi potrzebuje forum by sobie pogadać z Siwą? :)

> > Z regulaminu forum
                        > > AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania F
                        > orum G
                        > > azeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego f
                        > unkcjo
                        > > nowania.

Skoro są zastrzeżenia to coś funkcjonuje nie tak. A Agora się zastrzegła, że będzie jak najlepiej.

> No dobrze i co jest z tym fragmentem regulaminu sprzeczne ?
                        >
                        > > Myślisz, że Siwa i Giwi tak w czynie społecznym, kasują innych? :)
                        >
                        > Radca prawny ma obowiązek tłumaczyć się przed tym, kto mu płaci. Siwa i Giwi
                        > podobnie. Płacisz im ?

Pośrednio tak. Poprzez reklamy na forach. A tak serio, to masz rację, faktycznie szkoda, tu czasu na pogaduszki. Trzeba pominąć Giwi czy Siwą i zapytać u źródła. Czyli u pracodawcy Giwi i Siwej. Miałem się w tym tygodniu wybrać do redakcji, ale co się odwlecze to nie uciecze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka