Gość: Ela IP: *.centertel.pl 20.10.06, 19:21 Na wpis hipoteki do KW czekam od maja (Sad w Warszawie - rejon Wesola). Czy ktoś jest w podobnej sytuacji ? Bank daje 6 m-cy na dostarczenie KW z wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kar_ma Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: *.chello.pl 22.10.06, 20:56 w Krakowie mówią, że 6 miesięcy, niektórzy czekają 9... :( Niestety sądy są bardzo obłożone robotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialka Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:18 Ja czekałam tylko miesiąc - Oława (dolnośląskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: 82.160.91.* 23.10.06, 20:53 super, że tylko miesiąc, niebawem też mnie to czeka właśnie w Oławie :> A chodziłaś koło tego, czy nie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialka Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:29 wszystkim zajmował się mój mąż, zle zbytnio za tym nie chodził. pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW 29.10.06, 21:29 ja czekałam 2 i pół miesiąca (wniosek składałam 15 maja w pod koniec lipca dostałam zawiadomienie o wpisie) - Warszawa, wydział dla Mokotowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opica Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:22 a ja czekałam jakieś 3 tyg w Krakowie i nic nie zrobiliśmy żeby to przyśpieszyć!!! więc chyba się coś komuś pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Ile czasu wpis hipoteki do KW IP: 212.180.138.* 30.10.06, 16:28 Masz szczęście. W moim wydziale są najmniejsze kolejki przy składaniu wniosków, tymczasem mija już 6 miesiąc a nawet nie ma jeszcze wyznaczonego terminu na rozpatrzenie wniosku. Jutro składam wniosek o przyspieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś