bioo 03.03.05, 22:00 czy ktos uzywał/uzywa? warto? bo jest dośc drogie u mnie w aptece ponad 63zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.misia Re: Xerialine? 04.03.05, 13:36 Ja używam nadal (Michaś ma 6 m-cy) i jestem zadowolona. Cena rzeczywiście nie bardzo przemawia za tym żeby kupić ale ja używam nadal pierwsze opakowanie, a smaruję tylko całe ciałko po kąpieli i mam to opakowanie od 4 m-cy i myślę że starczy mi jeszcze na conajmniej 2-3 tygodnie, jak nie miesiąc. jest po prostu bardzo wydajne, bo i duża butla. Przekalkuluj sobie i zobaczysz, że wydatek jednorazowy duży, ale wcale nie większy w porównaniu do innych balsamów, oliwek czy kremów. naprawdę warto. Polecam Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
magda474 Re: Xerialine? 04.03.05, 14:41 Jeśli masz wątpliwości, wpisz w wyszukiwarkę, znajdziesz firmę, która jest przedstawicielem w Warszawie jest tam tel. ja zadzwoniłam i poprosiłam o próbki (są darmowe) Używam Xerialine 500 od niedawna i znakomicie nawilża, trochę łagodzi świąd Magda Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Xerialine? 04.03.05, 21:25 dzieki , znalazłam przedstawiciela, zadzwonie moze jutro ez beda? hcoc to sobota? dziekuje za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: Xerialine? 05.03.05, 20:08 to strasznie drogo... ja za xerialine 500 zapłącilam w aptece 50 zł Kasia PS: apteka w Warszawie, na Tarchominie Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Xerialine? 05.03.05, 20:28 kupiłam dzis za 61,5 apteka Zabki a po probki i tak zadzwonie, posmarowałam skóre jest rzeczywiscie fajny i wydajny Odpowiedz Link Zgłoś
lidziairys Re: Xerialine? 06.03.05, 21:45 A w której to aptece na Tarchominie tak tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: Xerialine? 07.03.05, 15:15 na Myśliborskiej, w takich zielonych blokach, gdzie Medycyna Rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
lidziairys Re: Xerialine? 07.03.05, 20:52 kasia_de dzięki wielkie wysyłam mężunia Odpowiedz Link Zgłoś
magda474 Re: Xerialine? 11.03.05, 08:26 Używam już ok. 3 tygodni, zauważyłam ostatnio, że moje dziecko przestało się drapać. Mała drapała się, gdy tylko ją rozbierałam, teraz już nie mam z tym problemu. Mimo że tak drogo, ale chociaż skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
izambr Re: Xerialine? 15.03.05, 15:43 Witam serdecznie Czy może Pani podać stronę przedstawicielstwa w W-wie tego produktu? Będe wdzięczna. Słyszałam że ten produkt jest dobry, a boję się wydać tyle pieniędzy jeśli nie poskutkuje. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś