bognazuk 11.03.05, 12:01 Witam! Moja Mała ma 7 miesięcy wyszedł drugi ząbek i znów płacz i ból dziąsełek - pewnie idzie następny. Jednak sprawdzam temperaturę i wychodzi mi poniżej normy o czym to może świadczyć. Pozdrawiam Bogna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir.ogorek Re: ząbkowanie i temp. 35,3 13.03.05, 20:24 Droga Pani! Nie ma takiej zależności ząbkowanie - obniżona temperatura ciała. Prawdopodobnie jest uszkodzony termometr lub zła technika mierzenia temperatury.Proszę zmieryć temperaturę w odbytnicyi jeżeli nadal wyjdzie taka niska to zakupić nowy termometr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: ząbkowanie i temp. 35,3 14.03.05, 00:45 Mój synek też miał obniżoną temperaturę nawet 35.2-38.8.W tym przedziale przez 4dni.Był trochę marudny.Ale po 4 dniach wszystko wróciło do normy.Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
bognazuk Re: ząbkowanie i temp. 35,3 14.03.05, 16:50 Dziękuję - moja Córeczka też już wróciła do normy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś