nasmah 19.04.05, 10:36 Pani EWo! Napisała Pani, że kosmetyki Thalgo są skuteczne w walce z cellulitisem. Czy podzieli się z nami Pani informacją, jakich Pani używała i które może Pani polecić? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasmah Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 19.04.05, 12:40 Pani Ewo! Mam jeszcze pytanie: czy te koslemtyki można stosować podczas karmienia piersią? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
emyla77 Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 19.04.05, 14:28 Ja w czasie ciąży stosowałam krem przeciw rozstępom Thalgo. Rewelacja!!! W Łodzi jest nawet gabinet autoryzowany Thalgo (www.coen.pl/) - zabiegi mają super, tylko ceny... W każdym bądź razie polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 19.04.05, 16:01 Odpowiadam na priv, żeby nie być posądzoną o reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.mama.antosia Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 20.04.05, 15:32 To ja tez poprosze o info. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_2010 Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 21.04.05, 08:40 Pani Ewo, prosze także o informację jakich kosmetyków używała Pani z Thalgo na cellulitis Dziękuje i pozdr. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
madaw Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 24.04.05, 11:52 JA tez bardzo prosze o nazwy tych kosmetykow.Sama zaczelam ten temat wiec najbardziej jestem chyba ciekawa.I troche jestem pocieszona ze nie tylko ja mam ten problem.Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanta Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 24.04.05, 14:57 Bardzo prosze rowniez o informacje na priv.Jestem po drugiej ciazy (zauwazylam ,ze moje uda i posladki sa w zlym stanie,kiedys nie zwracalam na to uwagi)mam pytanie czy moge ich uzywac podczas karmienia piersia(maly ma 6 mies.) Dziekuje serdecznie za odpowiedz.magda Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 24.04.05, 17:34 Do Ashanty: nie dam rady wszystkim Wam odpowiadać na priv - proszę napisać do nasmah, ona dostała ode mnie odpowiedź dotyczącą zarówno rodzaju stosowanych kosmetyków, jak i ich stosowania w czasie karmienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 25.04.05, 08:41 nie rozumiem,dlaczego nie można odpowiedzieć na forum.Przecież to nie reklama tylko wymiana myśli.Byłoby szybciej i łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: pyt. do Pani Ewy dot. Thalgo 25.04.05, 08:44 O,przepraszam.Nie zwróciłam uwagi,że to Pani odpowiedziała Pani Ewo.Cofam Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: dot. Thalgo - do nashma 25.04.05, 13:01 Poprosiłam na priva o ino nt. kosmetyków na cellul.Thalgo Odpowiedz Link Zgłoś