moneczka 21.04.05, 15:35 CZY TAKA ZMIANA SKORNA U TAK MALEGO DZIECKA MOZE NIEPOKOIC?PLAMKA SUCHA W KOLERZE BRAZOWYM U 3 MIES. MALUCHA SMARUJE LINOMKIEM I OLIWKA. CZY MOZE WLACZYC JAKAS INNA MASC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moneczka JESZCE JEDNO PYTANIE DO PANA DOKTORA 21.04.05, 15:46 PANIE DOKTORZE MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE MOZE UZYSKAM ODPOWIEDZ PANA DOKTORA.MOJE DZIECKO MIALO 2 RAZY RENGEN RAZ NA REFLUKS MOZCOWY BADANIE CUM 2 RAZ NA PLUCA ODSTEP PONAD MIES.MIEDZY RENGENAMI,MALY MA 3 MIES.MOZE TO SMIESZNIE TERAZ ZABRZMI ALE CZY RENGEN WYKONANY 2 RAZY U TAKIEGO MALUCHA MOZE SPOWODOWAC JAKIES NIEODWRACALNE ZMIANY U DZIECKA? BARDZO SIE BOJE.NIESTETY NIGDZIE NIE UZYSKALAM ODPOWIEDZI.BEDE BARDZO WDZIECZNA ZA ODPOWEIEDZ, I Z GORY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.ogorek Re: JESZCE JEDNO PYTANIE DO PANA DOKTORA 28.04.05, 15:19 Droga Pani! Mam pytanie = czy opisywana plamka jest od urodzenia? może to znamię barwnikowe i wtedy smarowanie jest zbędne. Odnośnie badań rentgenowskich nie powinna się Pani martwić. Nowoczesna aparatura rentgenowska emituje stosunkowo niewielkie dawki promieniowania i dwukrotne naświetlenie nie powinno się w zaden sposób negatywnie odbić na zdrowiu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś