monidelko 28.06.05, 14:49 Witam wybieram się nad nasze morze z czteromiesięczna córeczką, kupiłam krem bebe klorane spf30 i chciałabym dowiedzieć się jakie są opinie eMam i Pani Ekspert na temat tego kremu. Za wszystkie wypowiedzi bede bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: bebe klorane spf30 28.06.05, 15:28 Było o niej sporo. W uporszczeniu, preparat posiada opinię IMiDz, ale większośc z mam jakoś za nim nie przepada. Wrzuć w wyszukiwarke na forum, dowiesz się sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
monidelko Re: bebe klorane spf30 28.06.05, 16:16 właściwie nic szczególnego o tym kremie nie znalazłam na tym forum ( czyżbym źle szukała? ) i stąd moje pytanko. Do wyjazdu mam już niewiele czasu a polecanych mleczek Aveny i Adermy spf25 nie mogę dostać w okolicznych aptekach, musieliby mi specjalnie zamawiac a to wiąże się z czasem. Czekam więc na informacje - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: bebe klorane spf30 28.06.05, 21:09 1. niektorym nie odpowiada jego zapach, ale to rzecz gustu, malo wazne 2. dla mnie bardzo wazne. wrocilam do Nivea baby 30 bo tym kremem wystarczy posmarowac raz na dlugo czas, bo daje jakas chyba silniejsza ochrone. jak smarowalam Klorane, to mniej wiecej opo godzinie musialam posmarowac nowa warstwa, a to jest upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: bebe klorane spf30 05.07.05, 12:31 Badaliśmy całą serię pielęgnacyjną Klorane (ma naszą pozytywną opinię), ale nie było w niej kremu przeciwsłonecznego SPF30 - nawet sprawdziłam przed chwilą, żeby mieć całkowitą pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
domii Re: bebe klorane spf30 08.07.05, 14:34 no to bardzo ciekawe, co Pani pisze, a co jest na pudełku tego kremu. Cytat z pudelka po Bebe Klorane SPF30 (taki żółte opakowanie): "Produkt otrzymal pozytywną opinie IMiDz nr ZF/K/34/2002, formuła kremu zatwierdzona dla dzieci i niemowląt powyżej 1 miesiąca życia." Odpowiedz Link Zgłoś