aska_ou 09.03.06, 13:46 Mamusie, Co sądzicie o tych kosmetykach ? Juz spotkałam się z pozytywnymi opiniami..nie są drogie...ktoś próbował?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: Kosmetyki Skarb Matki 09.03.06, 16:06 Też słyszałam dużo dobrego na ich temat, kupiłam płyn do kąpieli z oliwką i... córka okazała się uczulona. Dostała jakichś dziwnych, ciemieniuchopodobnych zmian na skórze głowy. Tak więc opinie opiniami, a to, jak Twoje dziecko zareaguje na konkretny kosmetyk, to bardzo indywidualna sprawa. Pozostaje kupić, spróbować i ocenić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Kosmetyki Skarb Matki 14.03.06, 20:03 Mooh ma rację - każdy może różnie zareagować na kosmetyk, niemniej jednak ta seria dobrze wypadła w naszych badaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak75 Re: Kosmetyki Skarb Matki 17.03.06, 13:58 Witaj Ja używałam płynu do kąpieli. Polecam. Wcześniej używałam Oilatum ale jest drogi więc znalazłam tańszy odpowiednik. POlecam. Moja 4 miesięczna córcia także. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś