rybusie 09.10.06, 17:09 Mam pytanie czy ktoś smaruje pupkę dziecka maścią LINOMAG?Byłam w aptece po sudokrem ale nie było więc wziełam tę maść.Co sądzicie o tej maści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesska Re: Maść do pupy?! 09.10.06, 17:12 Dla nas jest równie dobra jak nie lepsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinn26 Re: Maść do pupy?! 09.10.06, 19:41 moja kuzynka uzywa i jest zadowolona.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ell24 Re: Maść do pupy?! 09.10.06, 21:23 my uzywamy sudocremu, kiedys linomagu, ale teraz idziemy na ilosc, czesto masc z witA firmy oceanic farmaceutic, ladnie pachnie ma konsystencje kremu tuba bialo niebieska, cienka dluga, super, hania sie nie odparza, i masc ta wystarcza w zupelnosci, teraz na zmiane z sudpcreme, zeby nie miez wyrzotow sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ola75101 Re: Maść do pupy?! 09.10.06, 21:28 Nam Linomag nie pasował. Ale mój syn jest alergikiem i wiele kremów mu nie odpowiada. Sprawdził się najlepiej niemiecki penaten Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Maść do pupy?! 10.10.06, 00:18 uzywam tylko Linomagu - kiedys jeszcze alantan Sudocrem nie jest kremem do stosowania na codzien Odpowiedz Link Zgłoś