monia832 07.01.08, 11:09 Pzrepisała nam to alergolog dla moje córeczki ktora ma AZS z tym ze ta maść trzeba sprowadzic z niemiec.ale czy warto? moze wy mamy uzywałyście tej masci i mi podpowiecie czy ma ja kupic.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olla8 Re: Parferac fettsalbe znacie? 17.01.08, 17:51 Ja właśnie czekam na dostawę tej maści. Naczytałam się o niej wiele dobrego. Mam nadzieję, że będzie skuteczna, bo inne specyfiki już zawodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
olla8 Re: Parferac fettsalbe znacie? 21.01.08, 17:32 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto. Po dwóch dniach stosowania widzę znaczną poprawę. I dziecko się nie drapie!! Odpowiedz Link Zgłoś
faniafania Re: Parferac fettsalbe znacie? 23.01.08, 13:36 Polecam baaardzo. Ja smarowalam corke ponad pol roku jak miala duze zmiany na skorze. Nie chcialam stosowac sterydow, a lekarz mi powiedzial ze bez nich nie da rady. Sprowadzilam wiec Parfenac i wyleczylam tamte zmiany, a potem stosowalam profilaktycznie. Po pol roku przerwalam, bo tak polecaja w ulotce ale zmiany nie wrocily. Oczywiscie corka ma AZS wiec ciagle pojawia sie (i znika) cos nowego i w roznych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: Parferac fettsalbe znacie? 24.01.08, 16:01 Gratuluję mądrego alergologa, który nie dość, że nei zapisuje sterydów, to jeszcze zna i poleca PARFENAC! Stosujemy go z przerwami od 1,5 roku u Synka i dzięki temu wygląda jak zdrowe dziecko, a ma silne AZS. Mi znajomi z pracy kupują tubke 100 g podczas delegacji w Niemczech za 15 euro. Jest też na allegro, ale dużo droższa. Skalkuluj, co Ci się opłaca. Tu znalazłam link. www.allegro.pl/item301085750_parfenac_fettsalbe_100g_wysylka_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś