mr.marek 09.02.10, 07:27 Niestety muszę wybrać się na usunięcie ósemki, nie wiem sam gdzie się wybrać bo dopiero co niedawno sprowadziłem się do Płocka, czy ktoś może polecić kogoś dobrego?I mniej więcej jak to cenowo wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w_starym_kinie Re: Chirurg stomatolog IP: *.plock.mm.pl 09.02.10, 08:20 kowal z obcęgami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Chirurg stomatolog IP: *.072.c80.petrotel.pl 09.02.10, 10:53 z własnego doświadczenia mogę ci polecić chirurga stomatologicznego bo sama miałam u niej usuwane ósemki dr.Mazurkiewicz imię nie pamiętam przyjmuje prywatnie na ul.kobylińskiego na przeciw piasta koło sklepu ogrodniczego wisi plakat nawet z jej usługami trzeba wjechać w bramę i tam w takim niskim budyneczku przyjmuje a wizyta u niej kosztowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaworowy [...] IP: *.232.c82.petrotel.pl 09.02.10, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:49 polecam dr Kubowa z przychodni Terapia,ul.Łączniczek. Mi usuwał 7-kę. Jest dokladny i konkretny, zna sie dobrze na tym co robi, a przede wszystkim ma dobre podejscie do pacjentów. Płaciłam 80zl (ze znieczuleniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chirurg stomatolog IP: *.106.c85.petrotel.pl 09.02.10, 15:05 tylko dr. Mazurkiewicz. Kosztowna sprawa ale pewność , że wszystko będzie ok. Dwa lata temu za skomplikowaną 6-kę płaciłam 120 zł (z szyciem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryśka Re: Chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 17:33 Też POlecam dr Mazurkiewicz. Jedyna, najlepsza-rwiemy zęby zawsze u niej /ja, rodzinka, znajomi/-od wielu lat,po traumatycznych przejściach w innych gabinetach -rwanie u Pani Doktor to czysta poezja. Zastanawiałam się swego czasu, czy nie usunąć wszystkich -tych zdrowych także:) dopóki jest czynna zawodowo -bo CO POTEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Chirurg stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:31 Robimy pani doktor darmową reklamę,ale rzeczywiście jest the best Odpowiedz Link Zgłoś