Dodaj do ulubionych

Potworne dziury na płockich drogach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 20:40
Dzisiaj wpadłam samochodem w dziurę ,skręcając z pod wiaduktu na Piłsudskiego
w lewo w stronę podolszyc. Ta dziura ma około 50cm kwadratowych, ale jest
bardzo głęboka . Myślałam ,że ,wjechałam w odbezpieczoną studzienkę
kanalizacyjną. Zobaczcie to okiem swojego aparatu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 22:07
      Jakoś czarno widzę to lepsze łatanie dziur przez Muniserwis . Kiedyś już to
      robili i było fatalnie ,czas znowu pokaże kto miał rację , ale w ostatecznym
      bilansie ucierpią nasze samochody . A szkoda.
    • czerwony_zlodziejski_ryj Re: Potworne dziury na płockich drogach 19.02.04, 07:54
      Drogi są robione na zagranicznej, zachodniej technologii.
      • Gość: bystry Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 08:58
        taaaa, Szwajcarskiej.
    • Gość: jack Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.class146.petrotel.pl 19.02.04, 08:05
      Może ktoś by się zlitował i zlikwidował dziury w jeddniach na terenie byłej jednostki wojskowej. Jeśli MZD przez 10 lat nic nie robił to może cały teren przekazać Włodkowicowi?
      • Gość: rudy Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 23:15
        Korzysta z dróg Włodkowic , a właściwie ludzie którzy płacą za pobyt w tej
        szacownej instytucji ,to niech je również naprawia Włodkowic , który tę kasę
        zgarnia .
    • Gość: ? Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 13:02
      pytanie na ktorej drodze nie ma dziur...
      • Gość: lesny czlowiek Re: Potworne dziury na płockich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:45
        a w ogóle to po co nam drogi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka