Dodaj do ulubionych

Wybierz gwiazdę

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 18:37
Ja proponuje Jeden Osiem L!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Olaw Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:49
      Jeden Osiem L end Łzy !!
      • Gość: plocek Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:55
        Wróbla to my kibice złoimy mu skórę !
      • Gość: kibic __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.04, 02:33
        jak wyzej....
      • Gość: Śliwa Stachursky, 18EL, T.Love IP: 193.59.95.* 08.03.04, 10:25
        Stachursky, 18L, T.Love,U2
      • Gość: Reksio Only Stachur/Sky and KULT IP: 193.59.95.* 08.03.04, 16:10
        Bawmy się na calego !!!!
    • Gość: moore Ja poproszę tylko dbać o Wisłę IP: *.ds2.uw.edu.pl 26.02.04, 21:08
      Nie ma dla mnie znaczenia, czy tam będzie X czy Y. Na stadionie w Płocku (co prawda, zbudowanym na dożynki) gra się w piłkę, piłkę się ogląda, a nie zajada darmową kiełbasą! Dzień Chemika - "uroczystość" goszcząca od lat w kalendarzu "szanującego się płocczanina", zwabia na stadion tłumy. Szkoda, że większość tych ludzi jest tam tylko raz w roku. I to nie po to by oglądać sport, a po to, żeby obżerać się kiełbasą i realizować darmowe kupony na piwo. Mnie tam nie będzie, ale życzę biesiadnikom smacznego. I oby skurcze żołądka i piekąca zgaga was ominęły.
      • Gość: kibic Wisły __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 01:24
        j.w.
    • Gość: FanatykWiślacki Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:34
      Mietka Fogga niech zaproszą, a reszte kasy dla klubu!!!
      • Gość: mecz!!!! Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:26
        jak Orlen jest taki cwany to niech zrobi mecz z jakims zaj.. klubem. Oczywiscie
        towarzysko z nasza Wiselka. Ja stawiam na Real :)
        • kocham_wisle Re: Wybierz gwiazdę 26.02.04, 23:38
          Gość portalu: mecz!!!! napisał(a):

> jak Orlen jest taki cwany to niech zrobi mecz z jakims zaj.. klubem.
          Oczywiscie
          >
          > towarzysko z nasza Wiselka. Ja stawiam na Real :)

Wisła Płock - Wisła wspomnień. Mecz ma się odbyć w Dzień Chemika na stadionie
          Wisły.Przeciwko obecnemu zespołowi Wisełki zagraliby zawodnicy, którzy kiedyś
          grali w Płocku, a których wspominamy ze szczególnie dużym sentymentem.

• Gość: Jacek Fanatykom klubu współczuję.... IP: 193.59.95.* 27.02.04, 16:33
        Ja wolę iść na koncert, bo MUZYCY O WIELE LEPIEJ GRAJĄ !!!!!!!!!!
        Na przykład na PLACEBO !
    • Gość: fajny chlopak Re: Wybierz gwiazdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:47
      WRÓBEL WRÓBEL WRÓBEL
    • Gość: Włodek Miały być gwiazdy... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 07:17
      jak w tytule
      • Gość: E**wa Re: Miały być gwiazdy... IP: *.class147.petrotel.pl 27.02.04, 10:23
        kibice Wisełki kontra kibice Vive...
    • Gość: zibi Re: Wybierz gwiazdę IP: 193.59.95.* 27.02.04, 16:26
      A ja poprosze MYSLOVITZ !!!!
    • Gość: Wojtek Re: Wybierz gwiazdę IP: *.class144.petrotel.pl 27.02.04, 16:45
      proponuje mecz Wisła Płock-Barcelona, a swoją drogą nieźle sobie wymyslili, dać
      igrzyska to ludzie w Płocku zamkną gebę i zaczną wielbić Pana Prezesa, a swoją
      drogą za to co zabrał Wiśle można zaprosić każdego..
      • Gość: mecz Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:17
        dokladnie ,ale niech zrobia cos dla kibicow Wiselki a nie REAL REAL
        REAL !!!!!!!!
    • Gość: Marta Re: Wybierz gwiazdę IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 27.02.04, 19:15
      SISTARS, SISTARS, SISTARS, SISTARS .......
    • Gość: kibic __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT~!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.02.04, 21:01
      KIBICE - GŁOSUJMY NA ZESPÓŁ... REALU MADRYT!!!!!!!!!
      ZOBACZCIE TEMAT Z FORUM WISŁY ( wisla-plock.pl/forum ):

wisla.plocman.net/forum/viewtopic.php?t=1256
      JA TO POPIERAM! CIEKAWE CZY WRÓBEL DOTRZYMA OBIETNICY JAK REAL WYGRA
      GŁOSOWANIE!!!???????????
      • Gość: R@BERT Re: __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT~!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.02.04, 22:25
        Jak maja byc igrzyska to niech beda z REALEM w tle!!!Milosc kibicow kosztuje
        panie Wrobel!
        OAT'04
    • Gość: Annonim Re: Wybierz gwiazdę IP: *.retsat1.com.pl 27.02.04, 21:05
      Moze zaprosiliby gwiazdę światowego formatu, może być nawet muzyki pop, dajmy
      na to Shakire lub J.Lo.
      Z innej kategorii proponowałbym U2 albo Creed.
      Wiem że propozycji będzie tyle ile osób wypowie się w tej sprawie. Pamiętajmy
      jednak, że w sprawach gustu nie ma dyskusji.
      • Gość: Szczepan T Re: Wybierz gwiazdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:01
        Genowefa Pigwa
        • ochkarol Re: Olej gwiazdę 27.02.04, 22:17
          zastanawiam sie po co ten cały dym. Znowu temat zastępczy. Najpierw był LOTOS,
          póżniej MOL, póżniej rafinerie w Czechach i Słowacji, teraz jakaś gwiazda na
          Dzień Chemika. Panie prezesie WRÓBEL pocałuj nas w dupę i s....j z Płocka. To
          wszystko tylko po to aby odwrócić uwagę od tego co się dzieje w ORLENie. W
          planu z Płocka z pracy ma "odejść" co najmniej 1500 osób. Na razie mówi sie
          o "dobrowolnych" odejściach na emeryturę.Dobrowolność polega na tym że
          pracownik dostale imiennie zaadresowany list żeby "dobrowolnie odszedł" na
          emeryturę, jak nie odejdzie to i tak wkrótce będzie zwolniony. Nie przeszkadza
          to panom prezesom Wróblowi i Macanowiczowi przyjmować do pracy swoich pociotków
          i kuzynów. W dziale audytu na 06 pracują ludzie z Białegostoku, Warszawy,
          ostatnio przyjęto z Bydgoszczy. W tym samym czasie redukuje się mieszkańców
          Płocka, a bezrobocie w mieście osiąga 22 procent.
          • ochkarol Re: Olej gwiazdę - wygwizdaj WRÓBLA I MACANOWICZA 27.02.04, 22:24
            zastanawiam sie po co ten cały dym. Znowu temat zastępczy. Najpierw był LOTOS,
            póżniej MOL, póżniej rafinerie w Czechach i Słowacji, teraz jakaś gwiazda na
            Dzień Chemika. Panie prezesie WRÓBEL pocałuj nas w dupę i s....j z Płocka. To
            wszystko tylko po to aby odwrócić uwagę od tego co się dzieje w ORLENie. W
            planu z Płocka z pracy ma "odejść" co najmniej 1500 osób. Na razie mówi sie
            o "dobrowolnych" odejściach na emeryturę.Dobrowolność polega na tym że
            pracownik dostale imiennie zaadresowany list żeby "dobrowolnie odszedł" na
            emeryturę, jak nie odejdzie to i tak wkrótce będzie zwolniony. Nie przeszkadza
            to panom prezesom Wróblowi i Macanowiczowi przyjmować do pracy swoich pociotków
            i kuzynów. W dziale audytu na 06 pracują ludzie z Białegostoku, Warszawy,
            ostatnio przyjęto z Bydgoszczy. W tym samym czasie redukuje się mieszkańców
            Płocka, a bezrobocie w mieście osiąga 22 procent.
            Wkrótce ORLEN oleje WISŁĘ PŁOCK - gdyż jak stwierdził Wróbel cel marketingowy
            to pierwsza trójka, w przeciwnym przypadku nie opłaca sie inwestować w klub.
            Oby słowa moje obróciły się w gówno, ale wkrótce stadion zostanie przekazany
            miastu, a klub z powodu braku pieniędzy spadnie do 3 ligi. Za to pan prezes
            będzie mógł wysłać sobie kolejną ekipę na kolejny rajd, a ostatnio zamarzył mu
            się jacht regatowy morski pod flagą ORLENu.

Uważam że miasto powinno się zjednoczyć i wysłac to towarzystwo spowrotem do
            Warszawy. Wy wąchamy smród od 40 lat a oni biorą kasę. Jak tak dalej pójdzie
            rozdziobią nas kruki i wrony i wróble.
            • Gość: Chemik Re: Olej gwiazdę - wygwizdaj WRÓBLA I MACANOWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:28
              Mają to na co zasłużyli. Cieszyli się że dostali po parę akcji.Za te akcje
              pokupowali samochody, mieszkania, domy zaczeli stawiać, najedli się do syta a
              niektórzy zapili na śmierć. Teraz nie ma pracy i nie ma za co utrzymać
              mieszkań,domów,samochodów.
              A wystarczyło wtedy myśleć i utworzyć spółkę pracowniczą i rozwijać firmę.
              Dziś byłaby praca i duże dywidendy a i dzieci, i wnuki miałyby w przyszłości
              pracę.
              Tak postąpili w większości dużych zakładów Czesi, którym dziś coraz lepiej się
              wiedzie.
              Wiem,wiem zaraz tu na tym forum zaczną pisać u nas nie można, nie da się.
              A ja powiem u nas wszystko można tylko naród musi do tego dojrzeć i chcieć.
              Ale może ta bieda dla nich przyda się i czegoś nauczy.
              Uczcie się tylko szybko bo niedługo i ziemi własnej nie bedziecie mieli a to
              będzie koniec Waszej Ojczyzny.
    • Gość: FAZA Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:51
      Ja tak samo JEden oSIEM l!!!!!!!!!!
      • Gość: ** Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 11:14
        oczywiscie Jeden Osiem L do tego z zagranicy jakieś U2 albo inne + mecz z
        jakimś znanym klubem
    • Gość: Kibol Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 13:22
      A ja proponuje Wielki Protest fanów Wisły Płock!!! Zbojkotujmy Dzień Chemika!!
      niech te mendy zapamietaja ten dzień do końca swojego życia!!!! Precz z
      komuchami!!! A jeden osiem L To pedały a ten socha najwiekszy czereb z Płocka!!!
    • Gość: Tylko Wisła Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 13:26
      Probonuje zbojkotować Dzień Chemika w sprawie naszego jedynego klubu jakim jest
      Wisła Płock !!!! Piketujmy i niech cała Polska widzi jak Orlen traktuje
      mieszkańców Płocka!!! Ktorzy nas zatruwaja od lat a teraz nawet na sport
      niechca dac!!! Bo legie musza sponsorowac,Wiwat SLD Komunisci i złodzieje!!!!
      Panie Wróbel ciężki bedziesz miał los w Płocku! OBIECUJE
    • Gość: FUFU JAK ORLEN STAWIA TO "MOBY" LUB "FAITHLESS" !?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:58
      orlen stać na każdy zespół czy wykonawcę. Droga młodzieży !!!!!!!!!! proponuję
      mobiego albo faithless !!!!!!!!!!!1 dlaczego nie ???? do czerwca dużo
      czasu może sie uda w śród znajowmych i znajomych znajomych oraz znajomych
      znajomych znajomych zebrać tyle zgłoszeń ???
    • Gość: Ja to ja Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:33
      Na tym koncercie powinien zagrac skład hip hopowy LOD no i +kwa bo naprawde
      fajnie graja.
      Zaproscie ich.
      • Gość: ** Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:50
        a moze robbie williams?
      • Gość: xyzzzzzzzz Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 21:39
        No no no LOD i +kwa
    • Gość: Felek JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 14:36
      JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! No a na koniec mecz Wisły Płock z JUVENTUSEM
      TURYN !!! Jeeeee !! Ale może być też Ewelina Flinta !!
      • Gość: mecz Re: JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 15:24
        czemu ograniczacie sie do polskich arystow , wpisujcie zagraniczcne gwiazdy
        TYLKO PRZYJAZD REALU MADRYT MOZE ZREHABABILITOWAC CZESCIOWO POSTRZEGANIE
        orleniku
    • Gość: student Przenieść Przystanek Woodstock do Płocka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:50
      I niech zagra 100 zespołów mało znanych.
    • her_bert Najlepszy zespół 01.03.04, 18:15
      Zbigniew Wróbel Band, czyli Kulczyk i Spółka.
    • Gość: Stanley Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:07
      Bardzo prosze o Jeden Osiem
      L.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!.PLEASE, PLEASE, PLEASE.
    • Gość: pelikan Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:10
      Jeden Osiem L
    • Gość: guru Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:11
      Jeden Osiem L.
    • Gość: Łysy Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:11
      jeden Osiem L
    • Gość: fistak [...] IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 20:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kibic Wisły __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.03.04, 20:56
      zabawmy sie kosztem pana Wrobla , meczyk Wiselki z Realem a w przerwie
      koncert Jeden Osiem L.......
      • Gość: mecz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka