Gość: KRT IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 18:37 Ja proponuje Jeden Osiem L!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olaw Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:49 Jeden Osiem L end Łzy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocek Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:55 Wróbla to my kibice złoimy mu skórę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.04, 02:33 jak wyzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwa Stachursky, 18EL, T.Love IP: 193.59.95.* 08.03.04, 10:25 Stachursky, 18L, T.Love,U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Only Stachur/Sky and KULT IP: 193.59.95.* 08.03.04, 16:10 Bawmy się na calego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moore Ja poproszę tylko dbać o Wisłę IP: *.ds2.uw.edu.pl 26.02.04, 21:08 Nie ma dla mnie znaczenia, czy tam będzie X czy Y. Na stadionie w Płocku (co prawda, zbudowanym na dożynki) gra się w piłkę, piłkę się ogląda, a nie zajada darmową kiełbasą! Dzień Chemika - "uroczystość" goszcząca od lat w kalendarzu "szanującego się płocczanina", zwabia na stadion tłumy. Szkoda, że większość tych ludzi jest tam tylko raz w roku. I to nie po to by oglądać sport, a po to, żeby obżerać się kiełbasą i realizować darmowe kupony na piwo. Mnie tam nie będzie, ale życzę biesiadnikom smacznego. I oby skurcze żołądka i piekąca zgaga was ominęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 01:24 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanatykWiślacki Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:34 Mietka Fogga niech zaproszą, a reszte kasy dla klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!!! Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:26 jak Orlen jest taki cwany to niech zrobi mecz z jakims zaj.. klubem. Oczywiscie towarzysko z nasza Wiselka. Ja stawiam na Real :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_wisle Re: Wybierz gwiazdę 26.02.04, 23:38 Gość portalu: mecz!!!! napisał(a): > jak Orlen jest taki cwany to niech zrobi mecz z jakims zaj.. klubem. Oczywiscie > > towarzysko z nasza Wiselka. Ja stawiam na Real :) Wisła Płock - Wisła wspomnień. Mecz ma się odbyć w Dzień Chemika na stadionie Wisły.Przeciwko obecnemu zespołowi Wisełki zagraliby zawodnicy, którzy kiedyś grali w Płocku, a których wspominamy ze szczególnie dużym sentymentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Fanatykom klubu współczuję.... IP: 193.59.95.* 27.02.04, 16:33 Ja wolę iść na koncert, bo MUZYCY O WIELE LEPIEJ GRAJĄ !!!!!!!!!! Na przykład na PLACEBO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny chlopak Re: Wybierz gwiazdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:47 WRÓBEL WRÓBEL WRÓBEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Miały być gwiazdy... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 07:17 jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E**wa Re: Miały być gwiazdy... IP: *.class147.petrotel.pl 27.02.04, 10:23 kibice Wisełki kontra kibice Vive... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Wybierz gwiazdę IP: 193.59.95.* 27.02.04, 16:26 A ja poprosze MYSLOVITZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wybierz gwiazdę IP: *.class144.petrotel.pl 27.02.04, 16:45 proponuje mecz Wisła Płock-Barcelona, a swoją drogą nieźle sobie wymyslili, dać igrzyska to ludzie w Płocku zamkną gebę i zaczną wielbić Pana Prezesa, a swoją drogą za to co zabrał Wiśle można zaprosić każdego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:17 dokladnie ,ale niech zrobia cos dla kibicow Wiselki a nie REAL REAL REAL !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wybierz gwiazdę IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 27.02.04, 19:15 SISTARS, SISTARS, SISTARS, SISTARS ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT~!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.02.04, 21:01 KIBICE - GŁOSUJMY NA ZESPÓŁ... REALU MADRYT!!!!!!!!! ZOBACZCIE TEMAT Z FORUM WISŁY ( wisla-plock.pl/forum ): wisla.plocman.net/forum/viewtopic.php?t=1256 JA TO POPIERAM! CIEKAWE CZY WRÓBEL DOTRZYMA OBIETNICY JAK REAL WYGRA GŁOSOWANIE!!!??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R@BERT Re: __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT~!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.02.04, 22:25 Jak maja byc igrzyska to niech beda z REALEM w tle!!!Milosc kibicow kosztuje panie Wrobel! OAT'04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annonim Re: Wybierz gwiazdę IP: *.retsat1.com.pl 27.02.04, 21:05 Moze zaprosiliby gwiazdę światowego formatu, może być nawet muzyki pop, dajmy na to Shakire lub J.Lo. Z innej kategorii proponowałbym U2 albo Creed. Wiem że propozycji będzie tyle ile osób wypowie się w tej sprawie. Pamiętajmy jednak, że w sprawach gustu nie ma dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan T Re: Wybierz gwiazdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:01 Genowefa Pigwa Odpowiedz Link Zgłoś
ochkarol Re: Olej gwiazdę 27.02.04, 22:17 zastanawiam sie po co ten cały dym. Znowu temat zastępczy. Najpierw był LOTOS, póżniej MOL, póżniej rafinerie w Czechach i Słowacji, teraz jakaś gwiazda na Dzień Chemika. Panie prezesie WRÓBEL pocałuj nas w dupę i s....j z Płocka. To wszystko tylko po to aby odwrócić uwagę od tego co się dzieje w ORLENie. W planu z Płocka z pracy ma "odejść" co najmniej 1500 osób. Na razie mówi sie o "dobrowolnych" odejściach na emeryturę.Dobrowolność polega na tym że pracownik dostale imiennie zaadresowany list żeby "dobrowolnie odszedł" na emeryturę, jak nie odejdzie to i tak wkrótce będzie zwolniony. Nie przeszkadza to panom prezesom Wróblowi i Macanowiczowi przyjmować do pracy swoich pociotków i kuzynów. W dziale audytu na 06 pracują ludzie z Białegostoku, Warszawy, ostatnio przyjęto z Bydgoszczy. W tym samym czasie redukuje się mieszkańców Płocka, a bezrobocie w mieście osiąga 22 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
ochkarol Re: Olej gwiazdę - wygwizdaj WRÓBLA I MACANOWICZA 27.02.04, 22:24 zastanawiam sie po co ten cały dym. Znowu temat zastępczy. Najpierw był LOTOS, póżniej MOL, póżniej rafinerie w Czechach i Słowacji, teraz jakaś gwiazda na Dzień Chemika. Panie prezesie WRÓBEL pocałuj nas w dupę i s....j z Płocka. To wszystko tylko po to aby odwrócić uwagę od tego co się dzieje w ORLENie. W planu z Płocka z pracy ma "odejść" co najmniej 1500 osób. Na razie mówi sie o "dobrowolnych" odejściach na emeryturę.Dobrowolność polega na tym że pracownik dostale imiennie zaadresowany list żeby "dobrowolnie odszedł" na emeryturę, jak nie odejdzie to i tak wkrótce będzie zwolniony. Nie przeszkadza to panom prezesom Wróblowi i Macanowiczowi przyjmować do pracy swoich pociotków i kuzynów. W dziale audytu na 06 pracują ludzie z Białegostoku, Warszawy, ostatnio przyjęto z Bydgoszczy. W tym samym czasie redukuje się mieszkańców Płocka, a bezrobocie w mieście osiąga 22 procent. Wkrótce ORLEN oleje WISŁĘ PŁOCK - gdyż jak stwierdził Wróbel cel marketingowy to pierwsza trójka, w przeciwnym przypadku nie opłaca sie inwestować w klub. Oby słowa moje obróciły się w gówno, ale wkrótce stadion zostanie przekazany miastu, a klub z powodu braku pieniędzy spadnie do 3 ligi. Za to pan prezes będzie mógł wysłać sobie kolejną ekipę na kolejny rajd, a ostatnio zamarzył mu się jacht regatowy morski pod flagą ORLENu. Uważam że miasto powinno się zjednoczyć i wysłac to towarzystwo spowrotem do Warszawy. Wy wąchamy smród od 40 lat a oni biorą kasę. Jak tak dalej pójdzie rozdziobią nas kruki i wrony i wróble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik Re: Olej gwiazdę - wygwizdaj WRÓBLA I MACANOWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:28 Mają to na co zasłużyli. Cieszyli się że dostali po parę akcji.Za te akcje pokupowali samochody, mieszkania, domy zaczeli stawiać, najedli się do syta a niektórzy zapili na śmierć. Teraz nie ma pracy i nie ma za co utrzymać mieszkań,domów,samochodów. A wystarczyło wtedy myśleć i utworzyć spółkę pracowniczą i rozwijać firmę. Dziś byłaby praca i duże dywidendy a i dzieci, i wnuki miałyby w przyszłości pracę. Tak postąpili w większości dużych zakładów Czesi, którym dziś coraz lepiej się wiedzie. Wiem,wiem zaraz tu na tym forum zaczną pisać u nas nie można, nie da się. A ja powiem u nas wszystko można tylko naród musi do tego dojrzeć i chcieć. Ale może ta bieda dla nich przyda się i czegoś nauczy. Uczcie się tylko szybko bo niedługo i ziemi własnej nie bedziecie mieli a to będzie koniec Waszej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAZA Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:51 Ja tak samo JEden oSIEM l!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 11:14 oczywiscie Jeden Osiem L do tego z zagranicy jakieś U2 albo inne + mecz z jakimś znanym klubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 13:22 A ja proponuje Wielki Protest fanów Wisły Płock!!! Zbojkotujmy Dzień Chemika!! niech te mendy zapamietaja ten dzień do końca swojego życia!!!! Precz z komuchami!!! A jeden osiem L To pedały a ten socha najwiekszy czereb z Płocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Wisła Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 13:26 Probonuje zbojkotować Dzień Chemika w sprawie naszego jedynego klubu jakim jest Wisła Płock !!!! Piketujmy i niech cała Polska widzi jak Orlen traktuje mieszkańców Płocka!!! Ktorzy nas zatruwaja od lat a teraz nawet na sport niechca dac!!! Bo legie musza sponsorowac,Wiwat SLD Komunisci i złodzieje!!!! Panie Wróbel ciężki bedziesz miał los w Płocku! OBIECUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUFU JAK ORLEN STAWIA TO "MOBY" LUB "FAITHLESS" !?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:58 orlen stać na każdy zespół czy wykonawcę. Droga młodzieży !!!!!!!!!! proponuję mobiego albo faithless !!!!!!!!!!!1 dlaczego nie ???? do czerwca dużo czasu może sie uda w śród znajowmych i znajomych znajomych oraz znajomych znajomych znajomych zebrać tyle zgłoszeń ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja to ja Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:33 Na tym koncercie powinien zagrac skład hip hopowy LOD no i +kwa bo naprawde fajnie graja. Zaproscie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:50 a moze robbie williams? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzzzzzzzz Re: Wybierz gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 21:39 No no no LOD i +kwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 14:36 JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! No a na koniec mecz Wisły Płock z JUVENTUSEM TURYN !!! Jeeeee !! Ale może być też Ewelina Flinta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz Re: JA CHCE PEJE & Jeden Osiem L !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 15:24 czemu ograniczacie sie do polskich arystow , wpisujcie zagraniczcne gwiazdy TYLKO PRZYJAZD REALU MADRYT MOZE ZREHABABILITOWAC CZESCIOWO POSTRZEGANIE orleniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Przenieść Przystanek Woodstock do Płocka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:50 I niech zagra 100 zespołów mało znanych. Odpowiedz Link Zgłoś
her_bert Najlepszy zespół 01.03.04, 18:15 Zbigniew Wróbel Band, czyli Kulczyk i Spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:07 Bardzo prosze o Jeden Osiem L.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!.PLEASE, PLEASE, PLEASE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikan Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:10 Jeden Osiem L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:11 Jeden Osiem L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Wybierz gwiazdę IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.03.04, 19:11 jeden Osiem L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistak [...] IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły __________GŁOSUJMY NA REAL MADRYT___________ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.03.04, 20:56 zabawmy sie kosztem pana Wrobla , meczyk Wiselki z Realem a w przerwie koncert Jeden Osiem L....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś