Dodaj do ulubionych

Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 15:22
W Płocku od 15 lat rządzą kolejne złodziejskie mafie , które zapychają
najpierw własne kieszenie ,a dla osłody i pozorów dla ludu, budują czasami
cholernie drogą inwestycję dla miasta (najczęściej zawyżając koszty , żeby
też coś uszczknąć dla siebie). Może rzeczywiście Samoobrona coś dobrego
zrobi , chociaż trudno już w cokolwiek wierzyć , szczególnie, że oszukało nas
(niby)Prawo i Sprawiedliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dwa Dziewięć L Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 16.03.04, 09:57
      Jeśli ktos wierzy, że Samoobrona zrobi cokolwiek dobrego to albo jest idiotą
      albo życiowym desperatem. Hasło "od jutra (, tzn. od kiedy Lepperpartia obejmie
      władzę) będzie lepiej" to jak teczka Tymińskiego czy "100 milionów" Wałęsy. I
      trzeba być funkcjonalnym analfabetą politycznym żeby tego nie rozumieć. Jestem
      w stanie zrozumieć zdesperowanych, biednych ludzi, którzy wierzą w te brednie.
      Ale od (wydwaćby się mogło) inteligentnych osób można oczekiwać czegoś więcej.
      Jest mi naprawdę żal dziennikarzy radia i tygodnika, że mimo woli zostali w to
      wplątani. O Balcerzaku się nie wypowiadam, bo konsekwencje swojej(?)decyzji
      będzie ponosi jeszcze długo.
      Wytłumaczenie jest jedno:
      Szefowa stacji i tygodnika długo szukała odpowiedniego wozu, na który udałoby
      się jej wskoczyć. Zwykle stawiała nie na te konie co trzeba. Może tym razem jej
      sie uda. A opowieści o walce dobra ze złem niech włoży miedzy bajki. Niech moc
      będzie z nami :-)
    • Gość: DwaDziewiecL Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 16.03.04, 10:19
      Każdy kto wierzy w moc sprawczą Samoobrony jest albo idotą albo zyciowym
      desperatem. Hasło "od jutra (tzn. z chwilą rządów Lepperpartii) będzie leppiej"
      jest równie prawdziwe jak "czarna teczka" Tymińskiego i "100 milionów" Wałęsy.
      I trzeba być funkcjonalnym analfabetą politycznym żeby tego nie wiedzieć.
      Jestem w stanie zrozumieć biednych, zdesperowanych ludzi, którzy stracili
      wszelka nadzieję i w podobne głupoty wierzą lub CHCĄ wierzyć. Demokracja to
      jednak nie balon, który można w każdej chwili nadmuchać...
      Po(wydwałoby się) inteligentnych osobach można oczekiwać czegoś więcej. Dla
      mnie wytłumaczenie jest jedno. Od kilku lat właścicielka (niegyś najlepszej w
      mieście) stacji i tygodnika próbuje znaleźć swoje polityczne pięć minut. Jej
      mariaże bywały zaskakujące, czasem niesmaczne. Zawsze jednak raczej nie udane
      (o 5 min. za wcześnie lub za późno). Stawianie na dobrego konia to sztuka, a
      jaki kon jest każdy widzi. Być może tym razem jej się uda. Szczerze życzę
      szczęścia :-).
      Szkoda tylko dziennikarzy radia i gazety, którzy nolens volens zostali w ten
      cały bałagan wmanewrowani. O decyzji p. Balcerzaka trudno nie mówić ze
      współczuciem. Nawet jeśli zrobił to z własnej woli(?) przyjdzie mu jeszcze nad
      własnym losem zapłakać.
      Deklaracji E.G. o walce dobra ze złem proszę włożyć między bajki :-)
      Mimo wszystko życze obfitych zbiorów spadachroniarzy a moc niech będzie z
      nami ;-)
    • Gość: A.L. Ręce opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 11:31
      Gość portalu: nadzorowana osoba napisał(a):

> W Płocku od 15 lat rządzą kolejne złodziejskie mafie , które zapychają
      > najpierw własne kieszenie ,a dla osłody i pozorów dla ludu, budują czasami
      > cholernie drogą inwestycję dla miasta (najczęściej zawyżając koszty , żeby
      > też coś uszczknąć dla siebie). Może rzeczywiście Samoobrona coś dobrego
      > zrobi , chociaż trudno już w cokolwiek wierzyć , szczególnie, że oszukało nas
      > (niby)Prawo i Sprawiedliwość.

Ręce opadają, niby osoba która potrafi obsługiwać komputer, porusza się w
      necie, jak widać jest piśmienna - czyli jakiś mózg ma - i takie pomysły ?
      Samoobrona ???? K ... po ich ewentualnej wygranej to już tylko emigracja.
      Czy Wy nie widzicie, że to co mówi mulat to esencja populizmu i zakłamania,
      skierowana do bezmyślnych ludzi, których cały komentarz sprowadza się do "..
      słyszałeś, ale im dojebał.." (przepraszam za słownictwo).

Pozdrawiam.
      • Gość: DwaDziewiecL Re: Nie tylko ręce opadają IP: *.pt-2.petrotel.pl 16.03.04, 11:40
        Nie tylko ręce opadają. Lepper ostatnio występował w programie z Wisniewskim,
        nie widziałem tej chałtury, ale to znak czasu. Lepper Szoł Men kontratakuje w
        TVN, a w TVP "Świat się śmieje". Ale to śmiech nerwowy... bo wiosną 2005 może
        już nie być do śmiechu. Niech moc bedzie z nami :-)
    • legal.alien Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku 16.03.04, 11:57
      Jesli partia oszustow, zlodzieji, hochsztaplerow i ludzkich miernot ma
      naprawiac Polske to ja dziekuje bardzo.
      • Gość: EleonoraK Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: 193.59.95.* 18.03.04, 13:43
        Znowu otrografia!!!!
    • mes_co Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku 16.03.04, 16:44
      A mi to się widzi, że "osoba nadzorowana" jest nadzorowana... przez Lepera.
    • Gość: :( Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 20:12
      Ta pani co sprawiedliwość chce przywrócić nie płaciła za swoich pracowników zus
      a i im zalegała(ew.zalega nadal) niejednokrotnie z pensją więc proszzz... bez
      jaj
      • szczerbaty_alfred Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku 16.03.04, 21:13
        Cholera, a babka nie wygląda jak te begery czy inne chłoporobotnice. No i coś
        tam osiągnęła. A jednak na mózg jej padło. Pewnie chce więcej.
        • Gość: rebuss Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: 213.77.146.* 16.03.04, 23:10
          Jeśli ona bierze się za politykę to nalezy bardzo zastanowić się nad
          wyprowadzką z Płocka. Perfidna i wyrafinowana....
    • Gość: synek Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.class144.petrotel.pl 16.03.04, 23:41
      Trudno mi pojac,na ile sobie poradza nowi ludzie ze sarymi ukladami,nie wiem
      czy to ma sens co zaklada Samoobrona, ale moze to rzeczywiscie (o ile wypali)
      okazja do pokazania niektorym wariatom, gdzie ich miejsce
      • Gość: osoba nadzorowana Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:46
        Umiem myśleć i pisać , nie jestem zwolennikiem polityków na poziomie
        Leppera, a mój "nadzór" to mobing , ale moja informacja dotarła gdzie
        trzeba . Pozdrawiam .
    • Gość: ale jaja Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 08:12
      Nie tylko ona sie przylepila do L. W ostatnich wyborach szokiem bylo dla mnie
      ze na liscie popieranej przez L w miescie Plocku byli ludzie z wyksztalceniem
      wyzszym, zdobytym niedawno i nie w Lowiczu, Pultusku, czy Wlodku za 5500. Ale z
      papierami dobrej uczelni. I niby inteligencja.
      • Gość: Andrzej Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.04.04, 09:54
        podobno w Płocku dzięki "majstersztykowi" za 3 miesiące ma rządzić Samoobrono -
        PSL z SLD
        • Gość: he Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 00:38
          ale z ciebie prowokatorek:)
      • Gość: J-33 Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 00:18
        Dobrze to ująłęś="niby inteligencja". A w osobie pojedyńczej będzie to ćwierć-
        inteligent.
    • Gość: leppermanniak Re: Oficjalna prezentacja Samoobrony w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 11:58
      a ja wam mowie ze na wszystkie problemy najlepszy jest lepper no i te rozowe
      tabletki
    • Gość: BOBBY LEPPER czy kolejny PEDAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:48
      Niby wszyscy co na.....ją na samoobrone maja racje. facet jest burak itp, ale
      czy nie zastanawiacie nad jednym?

mielismy gowno i mamy gowno, kazdy nastepny u wladzy przez ostatnie 15 lat
      robil coraz wieksze gowno. kraj jest na progu bankryctwa. wniosek jest jeden
      nikt i nic nie pomoze chyba ze dojdzie do rewolucji. mysle ze jezeli przyjac
      taki sposob myslenia to lepper juz nic nie zepsuje bo nie ma co, a jezeli okaze
      sie punktem zapalnym ktory pomoze wyjsc ludziom na ulice to nie ma znaczenia
      czy on jest moralny czy tak samo skorumpowany jak inni. jeszce nikt z
      rewolucjonistow nie objal wladzy w kraju w ktorym rozkrecil zadyme. przyklady
      lenina walesy wczesniej rew francuska pokazuja ze ludze ktorzy maja harakter
      rewolucjonisty nie nadaja sie na dluzsza mete do polityki pokoju.

ale polska nie jest na progu dlugowalowej polityki wzrostu i nigdy na niej nie
      byla. polska stala w 89 roku na progu rewolucji i dalej na jej progu stoi. to
      co zrobiono przez ostatnie 15 lat to jedynie nas rozbrojono, zebysmy nie byli
      zbyt grozni. jugole jak sie nie chcieli zgodzic na takie rozbrojenie zrobiono
      im krwawa laznie pod pozorem walk etnicznych.

gdybysmy sie nie zgodzili na pierestrojke jaka nam zafundowano, wojne domowa
      mielibysmy wczesniej. to sa fakty. teraz przynajmniej ludzie maja dowody ze
      potraktowano nas jako bezpanski folwark ktory ktos musi objac w posiadanie.
      wlascicieli nam wytluczono w II wojnie swiatowej to teraz bierze nas kto chce.
      rosja poniosla duze straty w wojnie z hitlerem to anglia oddala im folwark na
      ktorym mieli sie odkuc przez 50 lat. teraz komu polacy bardziej uwierza ten
      bedzie nas doil przez nastepne 50 lat a wszystko w imie naszego dobra. jakbysmy
      sie np w tym czasie zakochali w husajnie albo w innym arabie mielibysmy
      afganistan lub iraq, bo kochani teraz kolej na niemcow. teraz oni zgodnie z
      planem hitlera maja swoje 50 lat na dojenie glupich polaczkow. w koncu sa
      najblizej. no chyba ze rosja sie upomni o swoje to niemcy oddadza im czesc
      zagarnieta po 17 wrzesnia. polecam sztuke grana w teatrze telewizji 19
      poludnik. tam jest wyraznie powiedziane co nam zrobia jak bedziemy byc
      samodzielni. polecam niedowiarkom.

w 89 jednak ludzie mieli nadzieje ze bedzie inaczej, teraz juz nie maja wyboru.
      albo awantura i budowanie kraju od nowa albo juz zawsze bedziemy niewolnikami w
      swoim kraju. bedziemy pracowac w korporacjach notujacych co roku coraz wieksze
      dochody, (lidl, auchan coca cola itp) za coraz mniejsze pieniadze. skoro maja
      dochod niech podziela sie nim z pracownikami... a nie urzadzaja nam wyzysk
      gdzie w biedronce dziewczyny oficjalnie na 3/4 etatu pracuja za ok 540 zl a
      siedza w pracy blisko 10-12 godzin lub sa zatrudniane osoby z interwencji za
      psie grosze -430 zl mc. oczywiscie mowi im sie ze jest hujnia na rynku i musza
      oszczedzac ich kosztem a tylko w auchanie w plocku w pierwszym polroczu
      dzialalnosci marketu sprzedano alkoholu za ponad 8 mln zlotych ( dane z urz
      miasta).

wracajac do meritum, w historii mamy juz kilku zamordystow i chlopow ktorzy
      stawiali ten kraj na nogi. nie patyczkowali sie ze spedalona klasa polityczna
      ktora nie majac innego pomyslu na kampanie wyborcza krzyczala ze zalegalizuje
      zwiazki partnerskie ( czytaj pedalskie - tak dla jasnosci sprawy). i co mam zyc
      w kraju gdzie zydzi przyjezdzaja z pustyni i otwieraja takie centra jak blue
      city czy panorama, czy wola park w warszawie nastawiajac sie nie na polske i
      polakow tylko na ruskich. ci maja w dupie demokracje w wykonaiu ue tylko
      probuja sie sami dzwigac z wlasnych zgliszczy. jak tylko na chwile wpuscicli
      pseudodemokracje to zaraz powstalo kilku oligarchow nomen-omen w 99 % zydow.
      zeby nikt nie pomyslal ze sie czepiam zydow. do nas tez przyjechal sorosz, sahs
      i zrobili nam demokracje - (dla pewnosci powiem ze to amerykanscy zydzi ktorych
      putin wyjebal z kraju bo mu chcieli gielde otworzyc).

Mysle ze mamy dwa wyjcia albo wybrac kolejnego cwela i zapiac sobie kulko w nos
      lub wyciac sobie jaj i jechac ue pierwszej kategorii pracowac za 1/3 typowych
      zarobkow w tamtym rejonie, zostac tutaj i pracowac za glodowe pensje ktore
      starcza jedynie na gowno we flaku (jakosc wedlin dla ubogich rodem z ue)

Ktos powie zle zeby te firmy mialy biznes polski rynek musi sie ruszyc i w
      koncu sie ruszy, bo jak ludzie nie beda mieli kasy to i oni zbankrutuja.
      GOWNOPRAWDA MOI KOCHANI. Oni nigdy nie inwestowali w polsce po to aby w polsce
      zarabiac. oni robia sobie przyczulek na rosje. w rosji nic nie pobuduja bo
      putin im to by zabral jakby zaczeli sie za bardzo panoszyc. lidle i te inne
      gowniane sieci powstaly bo i tak ktos musi nam jedzenie sprzedawac wiec lepiej
      zeby polacy jedli to gowno i szybko zdychali ok 50, bo kto ich potem bedzie
      utrzymywac na emeryturze.

PYTANIE CZY WYBRAC LEPPERA KTORY POMOZE NAM ROZJEBAC TEN MISTERNY PLAN CZY
      INNEGO PEDLA KTORY PRZEZ NASTEPNE CZTERY LATA BEDZIE NAM PROBOWAL KIT KLASC DO
      GLOWY? WYBOR NALEZY DO NAS.

ps.
      ZYDZI WIEDZAC CO SIE SWIECI PROBUJA JUZ SIE ZASIEDLIC W NOWEJ WLADZY JAKA
      NASTAPI. GOCLAWSKA TAK PASUJE DO SAMOOBRONY JAK ZYD DO ISLAMU. PIERW DZIALAL W
      UNII WOLNOSCI OFICJALNIE PRZYSNAJE SIE DO ZYDOSTWA, W JEJ REDAKCJI JESZCZE DO
      NIEDWNA BYL MINIOLTARZYK Z SYMBOLAMI ZYDOWSKIMI ( ZDJECIE RABINA Z FILAKRIA NA
      GLOWIE, SWIECZNIK I INNE DROBNE PIERDOLY) - PEWNIE JESTEM ANTYSEMITA - ALE
      BARDZIEJ JESTEM ANTYSYJANISTA

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka