Dodaj do ulubionych

Radio Ram - szukam ramówki

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 12:47
Zwracam się z uprzejmą prośbą do fanów Radia Ram o wskazanie, gdzie w sieci
można znaleźć ramówkę tego radia. Strona Polskiego Radia Wrocław ramówki
Radia Ram nie zawiera. Podobnie jak nie zawiera ramówki Radia Wrocław na
sobotę i niedzielę, a jedynie od poniedziałku do piątku, czego zupełnie nie
rozumiem
Obserwuj wątek
    • Gość: _tadek Re: Radio Ram - szukam ramówki IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 12:54
      Sprawdź na www.radioram.pl . Pozdrawiam
      • Gość: sluchacz Re: Radio Ram po zmianach...:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:02
        sluchalam radia ram od poczatku istnienia a od 1 stycznia jakis koszmar
        odstawiaja w tym radio, juz przestalam sluchac choc tak bardzo ludzie
        porowadzacych :( ale co chciwle jakis niby tajemniczy glow "cos tam kofeina"
        doprowadza mnie do szalu... coz szkoda... bylo mi milo panstawa sluchac
        • Gość: Preslaw Re: Radio Ram po zmianach...:/ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 13:21
          Tadek, wielkie dzięki za podesłanie strony, ale na niej jest ten sam numer, co
          na stronie Radia Wrocław - nie ma ramówki sobotnio - niedzielnej. Dlaczego?
          Albo ja jakiś ślepy jestem. Albo szukać nie umiem, ale to w końcu czynność nie
          taka znowu trudna.
          • Gość: _tadek Re: Radio Ram po zmianach...:/ IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 15:52
            To ja jestem ślepy - przepraszam. Widocznie przeoczono. Zadzwonie do RAM-u i
            przekażę. Dzieki :)
    • Gość: kasia Re: Radio Ram - szukam ramówki IP: *.provider.pl / *.provider.pl 13.02.05, 17:37
      nowy ram do kitu, wiadomość czyta koleś, co sepleni, sobotni i niedzielny
      poranek jakieś dołujące laski, a jak podają korki, to zawsze w innym miejscu.
      • Gość: Preslaw Re: Radio Ram - szukam ramówki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 17:48
        Ja tylko słucham od czasu do czasu wieczorami Piotra Bartysia. To jest akurat
        dobra zmiana, ale w ciągu dnia leci to samo, co wszędzie i dlatego długo nie
        jestem w stanie słuchać. Niemniej czasami słucham. I chciałem poznać ramówkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka