Gość: kibollo IP: *.183.c65.petrotel.pl 08.07.10, 20:52 Dobrze gość gada. Oby wszystko szło w dobrym kierunku, niech na słowach się nie skończy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego k... IP: *.plock.mm.pl 08.07.10, 22:04 Lars luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:36 Rzeczywiście facet prawi rozsądnie. Konkrety. Dajmy mu kredyt zaufania. Niech robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipny Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego k... IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.10, 22:29 proponuje Kwiatkowskiego na 2 kapitana a na 1 kapitana Malanowskiego -on pracował SB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipniejszy Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.183.c65.petrotel.pl 08.07.10, 23:00 A ja Koszewskiego - podobno był kiedyś szefem Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej w Płocku... Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:02 Ja się tylko zapytam gdzie są nasi chłopacy co zdobywali rok w rok mistrza lub medale w juniorach. Po co nam ci kontuzjowani zużyci mistrzowie, chyba żeby wyciągać forsę. Niech napiszą ile to kosztuje. Dajcie grać naszym chłopakom, tym Piórkom i innym a zobaczycie co się będzie działo za rok, dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:16 Gdzie się odbędzie jutrzejszy trening i czy będzie dostępny dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sport Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 12:37 Tak jak bym słyszał FOJ-a. Znów płockie zachwyty, tylko brakuje mi jednej rzeczy. Jego dorobek literacki w temacie PIŁKA RĘCZNA. Chyba nie może być gorszy od swego ziomka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 17:10 co z twoim spotkaniem w "cztery oczy" z kibicami Wisły? miało miejsce czy zesrany zabarykadowałeś się w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 20:28 odpowiesz zesrana ze strachu mendo czy dalej będziesz udawał że nie czytasz tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Lars Walther: Chcę twardej obrony i szybkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 20:33 zróbmy inaczej , ja ci podam maila (na ogólnym forum) na który ty wyślesz numer swojego telefonu. co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś