Dodaj do ulubionych

Orlen Wisła - nowa strona, nowy start

IP: *.145.c90.petrotel.pl 18.08.10, 21:47
Koszewski jako wazna czesc tego tworu...
Niszczynski smieciu jak spojrzysz kibicom w oczy :(
Powinien byc bojkot Orlen Wisly dla dobra Wiselki
Obserwuj wątek
    • Gość: ubawiony Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.092.c76.petrotel.pl 18.08.10, 21:50
      Dobrze, że wraca poprzedni spiker. Tego z brodą w okularach, przechodzącego
      mutację, nie można było w ogóle zrozumieć.
      • Gość: jack Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:14
        Właśnie, że on był 100 razy lepszy od Koszewskiego...notabene funfla
        Miszczyńskiego...
        • Gość: ubawiony Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.239.c77.petrotel.pl 19.08.10, 15:29
          Nie podałeś do kompletu czyim funflem był ten "100 razy lepszy".
          Musiał mieć niezłe plecy, aby przy tak miernej dykcji być spikerem.
    • Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:04
      "Kibic", przestań z tymi bojkotami. Chcesz się napinać, to idź sobie
      na wiec polityczny, a chłopakom daj spokojnie potrenować. Sezon
      jeszcze się nie zaczął, a Ty już ferment siejesz, bo co nazwa Ci się
      nie podoba. Przecież nikt nie chce żeby dopingując krzyczeć Orlen. A
      to, że nazwa głównego sponsora jest w nazwie klubu to nic nowego.
      Coś za coś. Popatrz na siatkę, kosza i inne dyscypliny, tam nikt nie
      robi z tego afery. Nie róbmy wiochy tylko skupmy się na dopingu.
      • Gość: kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.145.c90.petrotel.pl 18.08.10, 22:13
        spojrz na pilke nozna. a to wlasnie do tej dyscypliny najblizej bylo zawsze kibicom Wisly na hali a nie zadnej smiesznej siatce i trabkom tamtejszym...

powodzenia w robieniu dopingu jak zadna z osob ktorym zawdzieczamy swietna atmosfere na starej hali nie bedzie brala udzialu w tej szopce. pozostana lansujace sie malolaty.

no ale w sumie z kim dyskutuje skoro dla niektorych nawet nazwa i barwy sa drugorzedne :)))
        • Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:47
          "Kibic" jeśli chodzi o barwy to się nie wypowiadałem, więc nie
          dorzucaj, a nazwa jest dla mnie nie mniej ważna niż dla innych.
          Chodzę na mecze od ponad 20 lat i dla mnie Wisła zawsze będzie
          Wisłą, bez względu na to czy będą w nazwie sponsorzy czy nie.
      • Gość: kumaty Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.213.c81.petrotel.pl 18.08.10, 22:20
        A ty popatrz na Wisle, Lecha, Legie czy inne powazne kluby w pilce noznej. Tam
        nikomu by nawet nie przeszedl przez mysl takim pomysl. Napluli kibicom recznych
        w twarz i tyle, dziwne tylko ze niektorzy sie z tego ciesza.
        • Gość: zks Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.035.c85.petrotel.pl 18.08.10, 22:30
          szczegolnie popatrz na Wisle. przez pare sezonow rozne smieszne akcje z Orlenem ale wspolnymi silami ze stara gwardia recznej udalo sie osiagnac powrot do normy. i za tym przyszly najwieksze sukcesy w obu sekcjach.
        • Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:37
          Ja nie powiedziałem, że się z tego cieszę, ale daleki jestem od
          robienia zamętu, bo to psuje chłopakom przygotowania. Czy uważacie,
          że u progu sezonu powinni zajmować się zamieszaniem wokół jednego
          członu nazwy, albo martwić się tym czy w hali będzie doping, czy
          będą grali przy cichych trybunach? Moim zdaniem potrzebny im jest
          teraz spokój, jeżeli chcemy żeby dobrze przygotowali się do sezonu.
          • Gość: kumaty Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.213.c81.petrotel.pl 18.08.10, 22:56
            Powiem ci cos w tajemnicy - oni maja to w dupie. Oni w wiekszosci maja w dupie
            czy graja w Wisle Plock czy orlenie Plock, wazne by kasa sie zgadzala. To nic
            nagannego, sa po prostu zawodnikami i maja robic co do nich nalezy. To jest
            nasza, kibicow sprawa.
            • Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 23:19
              Smutne jest to co piszesz, ale pewnie po części prawdziwe...
        • Gość: Juhas Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 16:26
          NO kolego teraz to już przegiąłeś pajacu przecież parę lat wstecz była Legia
          Daewoo Warszawa I Hoop Polonia Warszawa było i jakoś nikt się nich nie śmiał i
          oni też tragedii nie robili bo nie ważne jest że przed Wisłą w nazwie stoi Orlen
          - skoro takie były wymagania sponsora to tak ma być a już a jak nie chcesz tej
          nazwy to pewnie nie chcesz też sponsora- jak nie chcesz sponsora to wyciągnij
          złotówki z kieszeni i zacznij sponsorować klub wtedy będziesz go nazywał jak
          będziesz chciał pajacu.
          Teraz będą wojować o to Żeby przed nazwą klubu nie było nazwy sponsora a jak
          sponsor się obrazi to za kilka sezonów będzie płacz że się szczypiorniak rozpada
          tak jak skopana się rozleciała ale wtedy to będziecie mogli sobie tylko
          podziękować za taki stan rzeczy
          Jak chcemy dorównać Kielcom musimy dbać o atmosferę i wpierać chłopaków a nie
          siać ferment i niszczyć klimat wokół klubu
          • bartek.rtab Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start 21.08.10, 13:14
            co ty wiesz pajacu! wlasnie kibice LEgi walczyli o to zeby nie bylo
            tej Daewoo wiec chrzan sie sprzedawczyku kiedy sprzedasz rodzine? za
            4 mln
    • Gość: 5yy gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.114.c69.petrotel.pl 18.08.10, 23:04
      pozatym to się nazywa Herb a Logo to na butelkach od piwa sie robi
      dziadostwo!! sprzedawczyki
      • Gość: lucasemperor Re: gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.chello.pl 19.08.10, 00:18
        UNDER CONSTRUCTION

ladna strona
      • Gość: maniek Re: gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 16:37
        a ja tam uważam że herb to jest miasta a klub to ma logo
    • Gość: ryś Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 07:11
      już wiadomo czy SZczucki będzie wycierał parkiet tzn.latał ze szmatą?
    • Gość: markam Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.class147.petrotel.pl 19.08.10, 07:35
      Co z tą stroną. Przecież ona nie działa.
      • Gość: wiem Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 07:52
        Strona rusza o 12
        • Gość: dw a ja sie pytam czemu w "logo" IP: *.206.c67.petrotel.pl 19.08.10, 12:36
          jest data 1947? reczna w tym roku nie powstała czemu używacie daty
          futbolistów zmieńcie ją sobie reczna powstala 20 lat później !!!!!
    • Gość: ... Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 17:52
      JEDYNE CO SIĘ NIE ZMIENI TO POZYCJA W TABELI CZYLI! ZAWSZE BĘDZIECIE
      POD ISKRĄ!!!
      • Gość: xxx Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 09:11
        a twoja stara będzie pode mną fifraku z sortowni
        • Gość: ... Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 11:01
          tia tradycyjnie płocki dzieciak neo pokazał klasę.
          • Gość: xxx Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 14:40
            a ty tradycyjnie z dupy rodzyny wyjadasz fifraku bazarowcu
            niezła ta twoja stara, zlałem jej się na cycki i facjatę
            • Gość: ,,, Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: 213.76.179.* 25.08.10, 13:47
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> zlałem jej się na cycki i facjatę

ze strachu.... i się obudziłeś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka