Gość: kibic IP: *.145.c90.petrotel.pl 18.08.10, 21:47 Koszewski jako wazna czesc tego tworu... Niszczynski smieciu jak spojrzysz kibicom w oczy :( Powinien byc bojkot Orlen Wisly dla dobra Wiselki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubawiony Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.092.c76.petrotel.pl 18.08.10, 21:50 Dobrze, że wraca poprzedni spiker. Tego z brodą w okularach, przechodzącego mutację, nie można było w ogóle zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:14 Właśnie, że on był 100 razy lepszy od Koszewskiego...notabene funfla Miszczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.239.c77.petrotel.pl 19.08.10, 15:29 Nie podałeś do kompletu czyim funflem był ten "100 razy lepszy". Musiał mieć niezłe plecy, aby przy tak miernej dykcji być spikerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:04 "Kibic", przestań z tymi bojkotami. Chcesz się napinać, to idź sobie na wiec polityczny, a chłopakom daj spokojnie potrenować. Sezon jeszcze się nie zaczął, a Ty już ferment siejesz, bo co nazwa Ci się nie podoba. Przecież nikt nie chce żeby dopingując krzyczeć Orlen. A to, że nazwa głównego sponsora jest w nazwie klubu to nic nowego. Coś za coś. Popatrz na siatkę, kosza i inne dyscypliny, tam nikt nie robi z tego afery. Nie róbmy wiochy tylko skupmy się na dopingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.145.c90.petrotel.pl 18.08.10, 22:13 spojrz na pilke nozna. a to wlasnie do tej dyscypliny najblizej bylo zawsze kibicom Wisly na hali a nie zadnej smiesznej siatce i trabkom tamtejszym... powodzenia w robieniu dopingu jak zadna z osob ktorym zawdzieczamy swietna atmosfere na starej hali nie bedzie brala udzialu w tej szopce. pozostana lansujace sie malolaty. no ale w sumie z kim dyskutuje skoro dla niektorych nawet nazwa i barwy sa drugorzedne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:47 "Kibic" jeśli chodzi o barwy to się nie wypowiadałem, więc nie dorzucaj, a nazwa jest dla mnie nie mniej ważna niż dla innych. Chodzę na mecze od ponad 20 lat i dla mnie Wisła zawsze będzie Wisłą, bez względu na to czy będą w nazwie sponsorzy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.213.c81.petrotel.pl 18.08.10, 22:20 A ty popatrz na Wisle, Lecha, Legie czy inne powazne kluby w pilce noznej. Tam nikomu by nawet nie przeszedl przez mysl takim pomysl. Napluli kibicom recznych w twarz i tyle, dziwne tylko ze niektorzy sie z tego ciesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.035.c85.petrotel.pl 18.08.10, 22:30 szczegolnie popatrz na Wisle. przez pare sezonow rozne smieszne akcje z Orlenem ale wspolnymi silami ze stara gwardia recznej udalo sie osiagnac powrot do normy. i za tym przyszly najwieksze sukcesy w obu sekcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 22:37 Ja nie powiedziałem, że się z tego cieszę, ale daleki jestem od robienia zamętu, bo to psuje chłopakom przygotowania. Czy uważacie, że u progu sezonu powinni zajmować się zamieszaniem wokół jednego członu nazwy, albo martwić się tym czy w hali będzie doping, czy będą grali przy cichych trybunach? Moim zdaniem potrzebny im jest teraz spokój, jeżeli chcemy żeby dobrze przygotowali się do sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.213.c81.petrotel.pl 18.08.10, 22:56 Powiem ci cos w tajemnicy - oni maja to w dupie. Oni w wiekszosci maja w dupie czy graja w Wisle Plock czy orlenie Plock, wazne by kasa sie zgadzala. To nic nagannego, sa po prostu zawodnikami i maja robic co do nich nalezy. To jest nasza, kibicow sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 23:19 Smutne jest to co piszesz, ale pewnie po części prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 16:26 NO kolego teraz to już przegiąłeś pajacu przecież parę lat wstecz była Legia Daewoo Warszawa I Hoop Polonia Warszawa było i jakoś nikt się nich nie śmiał i oni też tragedii nie robili bo nie ważne jest że przed Wisłą w nazwie stoi Orlen - skoro takie były wymagania sponsora to tak ma być a już a jak nie chcesz tej nazwy to pewnie nie chcesz też sponsora- jak nie chcesz sponsora to wyciągnij złotówki z kieszeni i zacznij sponsorować klub wtedy będziesz go nazywał jak będziesz chciał pajacu. Teraz będą wojować o to Żeby przed nazwą klubu nie było nazwy sponsora a jak sponsor się obrazi to za kilka sezonów będzie płacz że się szczypiorniak rozpada tak jak skopana się rozleciała ale wtedy to będziecie mogli sobie tylko podziękować za taki stan rzeczy Jak chcemy dorównać Kielcom musimy dbać o atmosferę i wpierać chłopaków a nie siać ferment i niszczyć klimat wokół klubu Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.rtab Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start 21.08.10, 13:14 co ty wiesz pajacu! wlasnie kibice LEgi walczyli o to zeby nie bylo tej Daewoo wiec chrzan sie sprzedawczyku kiedy sprzedasz rodzine? za 4 mln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5yy gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.114.c69.petrotel.pl 18.08.10, 23:04 pozatym to się nazywa Herb a Logo to na butelkach od piwa sie robi dziadostwo!! sprzedawczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucasemperor Re: gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.chello.pl 19.08.10, 00:18 UNDER CONSTRUCTION ladna strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: gdzie te nowe logo? haha chce je zobaczyć IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 16:37 a ja tam uważam że herb to jest miasta a klub to ma logo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 07:11 już wiadomo czy SZczucki będzie wycierał parkiet tzn.latał ze szmatą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markam Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.class147.petrotel.pl 19.08.10, 07:35 Co z tą stroną. Przecież ona nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 07:52 Strona rusza o 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw a ja sie pytam czemu w "logo" IP: *.206.c67.petrotel.pl 19.08.10, 12:36 jest data 1947? reczna w tym roku nie powstała czemu używacie daty futbolistów zmieńcie ją sobie reczna powstala 20 lat później !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 17:52 JEDYNE CO SIĘ NIE ZMIENI TO POZYCJA W TABELI CZYLI! ZAWSZE BĘDZIECIE POD ISKRĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 09:11 a twoja stara będzie pode mną fifraku z sortowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 11:01 tia tradycyjnie płocki dzieciak neo pokazał klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 14:40 a ty tradycyjnie z dupy rodzyny wyjadasz fifraku bazarowcu niezła ta twoja stara, zlałem jej się na cycki i facjatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Orlen Wisła - nowa strona, nowy start IP: 213.76.179.* 25.08.10, 13:47 Gość portalu: xxx napisał(a): > zlałem jej się na cycki i facjatę ze strachu.... i się obudziłeś Odpowiedz Link Zgłoś