Dodaj do ulubionych

Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu

18.11.10, 18:38
Zdarzyło się jakiś czas temu, że dostałem na Naszej Klasie zaproszenie do profilu pana prezydenta Hetkowskiego. Nie zdecydowałem wtedy, czy je przyjąć, czy odrzucić. Dziś jednak pewna ulotka pomogła mi podjąć decyzję. Nie będę więcej nic pisał, bo wszystko wyjaśni treść wiadomości, jaką wysłałem do pana prezydenta Hetkowskiego w odpowiedzi na jego zaproszenie.

Szanowny Panie Prezydencie!
Dziękuję za zaproszenie mnie do listy znajomych. Niestety, nie mogę go przyjąć. Z dwóch powodów.
Pierwszy z nich jest taki, że do grona swoich znajomych przyjmuję tylko te osoby, z którymi łączą mnie albo więzy rodzinne albo towarzyskie. Mógłbym oczywiście zrobić od tej zasady wyjątek, ale pojawił się dziś drugi powód, który przesądził sprawę.
Dziś w mojej skrzynce na listy znalazłem ulotkę, która w założeniu autora miała mnie zapewne zniechęcić do ewentualnego głosowania na pana posła Nowakowskiego w najbliższych wyborach. Nie twierdzę, że to, co w niej napisano, jest nieprawdą. Jednak brak na niej podpisu autora (a jestem pewien, że jest to produkt sztabu wyborczego) oraz sposób jej sformułowania sprawił, że nie mogę jej potratować jedynie jako anonimowego, obrzydliwego donosu.
Jaki to ma związek z Panem? Otóż napisałem, że jest to moim zdaniem produkt sztabu wyborczego. I mam graniczące z pewnością przekonanie, że to jest Pana sztab wyborczy. Przekonanie to opieram na poszlakach, więc Pan może zaprzeczyć i ani ja Panu nie udowodnię swojej racji, ani Pan mi swojej. Powtarzam jednak, poszlaki przemawiają przeciwko Panu.
Autorowi tego donosu nie udało się zniechęcić mnie do głosowania na posła Nowakowskiego. Przeciwnie. Utwierdziłem się w przekonaniu, że jest on wart mojego głosu, skoro walczy się z nim takimi metodami. Autor osiągnął za to coś innego. Otóż deklarowałem dotąd publicznie, że jeśli dojdzie do II tury, to poprę w niej oponenta pana Milewskiego, niezależnie od tego, kim on będzie. Teraz to się jednak zmieniło. Jeśli okaże się, że ten czarny PR odniósł skutek i to Pan przejdzie do II tury, to ja z ciężkim sercem, ale jednak pozostanę w domu w czasie głosowania w II turze. Mając wybór między politycznym rakiem, który toczy moje miasto od ośmiu lat, a swoistym politycznym wirusem HIV, którego objawem są takie działania za zakresu czarnego PR pozwolę się od podejmowania decyzji uchylić. Będzie sobie Pan musiał pokonać oponenta (zapewne wtedy będzie nim pan Milewski) bez mojego głosu. Zapewne nie ma się czym martwić, bo to tylko jeden głos, a poprzednio osiem lat temu zabrakło ich Panu aż 300.
Życzę Panu, żeby mój głos nie był jednym z tych, których Panu w II turze zabraknie tym razem.
Pozdrawiam
Roman Jaskulski, też płocczanin i też zawiedziony...

P.S.: Proszę nie odpowiadać. Nie sądzę, żebyśmy mieli jeszcze jakieś wspólne tematy.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.110.c67.petrotel.pl 18.11.10, 22:44
      oj mylisz się mały człowieczku, mylisz. To nie sztab Hetkowskiego tę ulotkę przygi\otował i kolportuje. Domyśl się kto po pokazaniu sondażu preferencji wyborczych na prezydenta zaczął robić ze strachu w majtki? A słyszałem również ze składano propozycję sztabowi Hetkowskiego aby akcja zniechęcania do Nowakowskiego była akcją wspólną. Ale do mariażu nie doszło i dobrze.
    • Gość: wojciech hetkowski Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 22:59
      To co Pan napisał jest po prostu podłe. Jakim prawem w ten sposób mnie Pan ocenil? Na podstawie jakich przesłanek sformułowal Pan w stosunku do mnie takie oskarzenie? Pisze Pan o czarnym pR jako czymś podłym i godnym pogardy. Doświadczałem tego przez wiele i doświadczam to nieprzerwanie. Teraz także na łamach forum o "czystość" kórego Pan właśnie powinien dbac.
      Obraża mnie Pan w sposób jakim nie obrazono mnie do tej pory nawet wklejanymi pomimo ciągłych interwencji z mojej strony linkami do audycji Polsatu. Podałem nawet sentencję i sygnaturę akt ze sprawy która z mojego oskarzenia prywatnego zakończyła sie uznaniem tego materiału za kłamliwy i oszczerczy.
      Teraz Pan swoimi insynuacjami wpisuje sie w coś przeciw czemu Pan protestuje czyli czarnemu PR obrzucając mnie błotem bez dania jakiejkolwiek racji.

Oszczędzę Panu wątpliwej przyjemności spotkania się z moim pełnomocnikiem na sali sądowej bo byłoby to poniżej mojej godności.
      • tomas7771 Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 18.11.10, 23:30
        Gość portalu: wojciech hetkowski napisał(a):

>
        >
        > Oszczędzę Panu wątpliwej przyjemności spotkania się z moim pełnomocnikiem na sa
        > li sądowej bo byłoby to poniżej mojej godności.

grazyne przyprowadz a nie pelnomocnika i zaspiewajcie na 300 glosow bajkopisarzu :)))
        • Gość: wojciech hetkowski Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 00:01
          Widzisz Tomasie Dobry Bóg szczodrze obdarzył mnie różnymi przymiotami :),ale nie dał mi tego co bym pragnął najbardziej. Nie dał dobrego słuchu muzycznego i timbru głosu Pavarottiego.
          Nie spełnię zatem przez szacunek dla ewentualnych słuchaczy twojego życzenia.
          Nie wiesz nawet jak bardzo żałuję!
          • tomas7771 Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 00:08

> Widzisz Tomasie Dobry Bóg szczodrze obdarzył mnie różnymi przymiotami :),ale ni
            > e dał mi tego co bym pragnął najbardziej. Nie dał dobrego słuchu muzycznego i
            > timbru głosu Pavarottiego.
            > Nie spełnię zatem przez szacunek dla ewentualnych słuchaczy twojego życzenia.
            > Nie wiesz nawet jak bardzo żałuję!

uff bo ktos mi spiewa pod oknem..na szczescie nie wy :))
          • Gość: bubel Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 09:23
            Panie Wojtku, chociaż będę głosował na Iwonę to druga tura jawi mi się tak: Hetkowski - Nowakowski.
            I wie Pan co... ?
            Mam kłopot. Oczywiście wspaniale, że MM dostanie klapsa ale... nadal mam kłopot.
            • Gość: wojciech hetkowski Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 09:42
              Gość portalu: bubel napisał(a):

> Panie Wojtku, chociaż będę głosował na Iwonę to druga tura jawi mi się tak: Het
              > kowski - Nowakowski.
              > I wie Pan co... ?
              > Mam kłopot. Oczywiście wspaniale, że MM dostanie klapsa ale... nadal mam kłopot
              > .

Zazdroszczę dylematów. Ma Pan rzeczywiście poważny kłopot:) Takie to są już niestety:) problemy, które niesie nam demokracja. Wierzę jednak głęboko, że znikną one w odpowiednim czasie. Przypominam- wybory 21 listopada! Jest czas do 22:00 w tym dniu.
              Pozdrawiam i życzę satysfakcji z podjetej decyzji.
              • Gość: bubel Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 21:23
                Panie Wojciechu, już zdecydowałem. Mam nadzieję, że jako prezydent tego miasta wykaż się Pan podobnym zainteresowaniem (jak w sytuacji mojego postu) i szybką reakcją (liczę, że równie skuteczną).
                Jeżeli nawet nie Pan osobiście odpowiada na łamach forum to plus za skuteczne działanie "sztabowców".
                W pierwszej turze dam"X" Wierzbickiej - to dla mnie kwestia lojalności i przyjaźni. W drugiej Panu.
                Pozdrawiam
      • skrzydlak Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 20:03

> Oszczędzę Panu wątpliwej przyjemności spotkania się z moim pełnomocnikiem na sa
        > li sądowej bo byłoby to poniżej mojej godności.

Natomiast powyżej pańskiej godności było zaproszenie przez nk?
        Wpis pana uświadczył mnie tylko o arogancji. A tej cechy u przyszłego prezydenta mam nadzieję wyborcy pożądać nie będą :/
        • Gość: do skrzydlaka Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 20:54
          szanowny kolego , jak nie wiesz jak działa NK i o co tu chodzi to nie zabieraj głosu. Tu każdy , każdego może zaprosić do kręgu znajomych.
          Poniżej godności to jest opisywanie - jakby nie było prywatnej korespondencji- na ogólnodostępnym forum.
          A wygra najlepszy , czyli WH
          • skrzydlak Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 21:00
            Gość portalu: do skrzydlaka napisał(a):

> szanowny kolego , jak nie wiesz jak działa NK i o co tu chodzi to nie zabieraj
            > głosu.

Będę zabierał głos ile razy mi się tylko spodoba.

> Tu każdy , każdego może zaprosić do kręgu znajomych.

Może wg twego mniemania i mniemania twego mocodawcy. Dla mnie zapraszanie przez nieznajomych jest infantylne.

> Poniżej godności to jest opisywanie - jakby nie było prywatnej korespondencji-
            > na ogólnodostępnym forum.

Powyżej zaś godności zapraszanie człowieka i pisanie jak to wspaniałomyślnie (ze względu na godność) nie spotka się z nim w sądzie.

> A wygra najlepszy , czyli WH

Niekoniecznie najlepszy i niekoniecznie WH. Ale wierz sobie w co tylko chcesz.
            Nie dla arogancji.
            • Gość: do skrzydlaka Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 22:19
              szanowny kolego, przepraszam i przyznaję że mnie poniosło bo w piątek ździebko trzeba dać w szyjkę :-)
              Jeszcze raz sorka, przemyślałem , że zapraszanie przez nk to kiepski pomysł.

• roman_j Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 23:08
            Gość portalu: do skrzydlaka napisał(a):

> Poniżej godności to jest opisywanie - jakby nie było prywatnej korespondencji - na
            > ogólnodostępnym forum.

Nie szafuj kolego moją godnością i moją korespondencją. Gdybym upublicznił list napisany przez kogoś do mnie, wtedy mógłbyś robić mi z tego zarzut. Natomiast decyzja o tym, gdzie umieszczam to, co piszę do kogoś, należy do mnie i tylko do mnie.
            Jeśli pomoże Ci to zrozumieć sytuację, to mój list potraktuj jako list otwarty do jednego z kandydatów. Jeśli nie znasz takiego pojęcia, poproś kogoś bardziej doświadczonego o wyjaśnienia.
      • roman_j Szanowny Panie Prezydencie 19.11.10, 21:30
        Pana reakcja jest znamienna. Próbuje mnie Pan zakrzyczeć i zastraszyć. Tak zwykle zachowuje się człowiek, którego przyłapano na czymś niecnym. To oczywiście nadal niczego nie przesądza, ale uprawdopodabnia moją wersję.
        Znamienne jest szczególnie to, że chociaż nie wskazałem Pana jako winnego, to jednak odpowiada mi Pan w takim tonie, jakbym nie dość, że Pana osobiście posądził, to jeszcze przesądził o winie. Czegoś takiego nie ma w tekście mojej wiadomości do Pana. To, że Pan to tam znalazł jest, powtórzę to słowo, znamienne. Chociaż to także niczego jeszcze nie przesądza.
        Niemniej jednak Pana odpowiedź ma jeden walor. Jeśli wahałem się dotąd, czy podjąłem słuszną decyzję odmawiając Panu poparcia w wyborach, czy były do niej wystarczające przesłanki, to teraz już tych wątpliwości nie mam. Niezależnie od tego, czy moje przypuszczenia były trafne, czy nie, po Pana odpowiedzi przynajmniej utwierdziłem się w przekonaniu o słuszności mojej decyzji.
      • roman_j Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 23:03
        Panie Prezydencie.
        Korzystając z tego, że zadeklarował się Pan publicznie jako nieprzejednany przeciwnik czarnego PR chciałbym Panu zadać jeszcze jedno pytanie. Poprzedzę je krótkim wstępem.
        Jakiś czas temu pojawił się na forum osobnik podpisujący się jako robert9998. Jego działalność na forum ogranicza się właściwie do dwóch pól. Na jednym z nich zajmuje się publikowaniem w hurtowych ilościach spamu będący czarnym PR-em skierowanym przeciwko posłowi Nowakowskiemu. Na drugim zaś polu zachwala bezkrytycznie Pana kandydaturę jako, według niego, bez wątpienia najlepszą z możliwych. Zakładam optymistycznie, że tenże robert9998 jest wolnym strzelcem, który z Pana sztabem nie ma nic wspólnego. I dlatego nie posądzam Pana o to, że dzieje się to za Pana zgodą. Ale jestem pewien, że tę działalność na forum Pan przynajmniej widział. Chciałbym zatem zadać Panu następujące pytanie:
        Dlaczego, będąc tak zagorzałym przeciwnikiem czarnego PR, którego ofiarą sam Pan padał, nie usiadł Pan do komputera i nie skierował do tego forumowicza np. takich słów "Witaj Przyjacielu! Widzę, że jesteś moim gorącym zwolennikiem. Bardzo mnie to cieszy i liczę, że oddasz na mnie swój głos w wyborach. Mam jednak do Ciebie prośbę, żebyś zaprzestał atakowania na forum mojego konkurenta, posła Nowakowskiego. Wierz mi, że i bez tego wygram tego wybory w czystej walce, bo jestem po prostu najlepszy. Dziękuję z góry za to, że przychylisz się do mojej prośby."
        To przykładowy tekst. Mógłby Pan go sformułować po swojemu, ale nie musiałby on być dłuższy, więc napisanie tego zajęłoby Panu minutę lub dwie. Tak się składa, że użytkownik robert9998 pisał na forum jako zalogowany, więc można było z nim bez problemu nawiązać kontakt mailowy. A biorąc pod uwagę fakt, że jest Pan z Siecią za pan brat, nie była to dla Pana żadna trudność. A jednak się Pan na to nie zdobył... Dlaczego? Czy dlatego, że taka kampania skierowana przeciwko Pana konkurentowi była Panu po prostu na rękę? A może jest inny powód?
        Niech Pan odpowie. Jeśli nie mnie, to przynajmniej tym, którzy może jeszcze rozważają poparcie Pana w I turze.

I na koniec jeszcze jedna dygresja. Jeszcze kilka tygodni temu miał dokładnie takie same szanse na mój głos w I turze co poseł Nowakowski. Żartowałem nawet, że jeśli się nie zdecyduję do wyborów, to rzucę w lokalu wyborczym monetą i oddam głos na tego, kogo wskaże los. Potem przeczytałem kilka Pana odpowiedzi, których udzielał Pan w ramach akcji Gazety i Pana notowania nieco spadły. Niewiele jednak, bo uznałem, że nie wszystko, co Pan deklaruje, rzeczywiście będzie Pan realizował w takim kształcie.
        Potem jednak na forum pojawił się robert9998 ze swoimi wpisami. Im więcej jego spamu wyrzucałem z forum, tym niżej spadały Pana notowania u mnie. Liczyłem, że może Pan na to zareaguje, ale zawiodłem się i w końcu stracił Pan szansę na mój głos w I turze. Co ciekawe, to właśnie tenże robert9998, który w innych wpisach Pana wychwala, zamieścił po raz pierwszy na forum treść tego "donosu", który znalazłem potem w mojej skrzynce pocztowej (to jedna z poszlak, o których wspominałem). Po tym, jak znalazłem tę ulotkę, której staranna forma wskazuje, że nie przygotował jej amator (to kolejna poszlaka) i nie została rozkolportowana przez jednego, zawiedzionego płocczanina, ale komuś to zlecono (kolejna poszlaka) uznałem, że to jakaś grupa ludzi, a obecnie najpewniej sztab wyborczy.
        O ten "donos" podejrzewałem oprócz Pana sztabu jeszcze co najmniej dwa inne sztaby, ale jeden z nich odrzuciłem. Pozostał jeszcze jeden, w przypadku którego takie posunięcia są równie prawdopodobne. Ale intuicja mi podpowiada (może błędnie), że jednak to nie oni za tym stoją. I wtedy właśnie zdecydowałem, że w II turze Pana jednak także nie poprę.
        Jeśli nawet wysnułem błędne wniosku, to nie zmienia w mojej decyzji, bo brak reakcji na działalność na forum wspomnianego roberta9998 obciąża Pana w moich oczach wystarczająco.
    • Gość: dfgdg Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: 80.48.4.* 18.11.10, 23:05
      teraz będą szli w zaparte :-)
      • Gość: antyidiota Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.centertel.pl 18.11.10, 23:19
        pisuarowska szmato pewnie to twoja robota
        • Gość: do antyidioty Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:33
          Na Twoim miejscu odciąłbym przedrostek anty
          • Gość: sara Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 00:35
            www.youtube.com/watch?v=EW06B-j25Bc&feature=player_embedded
          • Gość: lusjus Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.019.c66.petrotel.pl 19.11.10, 00:43
            Nowakowski mogłeś mieć trochę oleju w głowie.
            Było głosować "za " tymi ustawami, które i tak by nie przeszły bo zablokowałaby je Platforma Obywatelska.
            Wtedy byłbyś "wielki" , bo wyszłoby że chciałeś dobrze dla Płocka,ale Donald Tusk nakazał inaczej.
            A tak, zagłosowałeś przeciwko naszemu miastu, przeciwko jego rozwojowi.
            Dalekowzroczność nie jest twoją mocną stroną ;)

Myślę że już przegrałeś te wybory, lepiej myśl nad tym jak tu dostać się znowu do parlamentu w kolejnych wyborach ;)
          • Gość: Zniesmaczona Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 00:51
            Myślę, że kolega nie pomyli się z tym anty. Człowieku, analizuj fakty. Takie metody stosują tylko pieprzone pisuary.
    • firstkaktus Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 07:36
      Romek ! Aleś dał ciała !!!! Cały czas piszesz , że nie dasz się zmanipulować a tu taka wpadka ! Hihi hi ! Uwaga na obecną władzę , bo w "czarnym PR" nie ma sobie równych . Coś słaby dzień miałeś .

Wykonałeś publicznie to , czego oczekiwano od adresatów ulotki . Zdezawuowałeś tolerancję polityczyczną zwolenników kandydata PO i bezkrytycznie obrzuciłeś błotem kandydata SLD . Obaj kandydaci dostali gałę błota pod oczy a konkurencja zaciera rączki i płaci pomysłodawcom za udany chwyt . Trzy dni leżenia krzyżem przed komisją wyborczą to mało za taką głupotę .

Pozdrawiam . Spotkamy się przy urnach .
      • Gość: menel Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 08:05
        przeczytałem wpis romana_j i zadziwia mnie, że ten inteligentny człowiek dał się zmanipulować i użyć sprytnym cwaniaczkom manipulatorom mieszjącym ludziom w głowie.
        Ja mam swoją jasną ocenę TWARDYCH FAKTÓW i trzymam się prostej zasady:
        ODEBRAĆ MAŁPIE BRZYTWĘ i nic mnie z niej nie wytrąci.
        • Gość: widz Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.240.c72.petrotel.pl 19.11.10, 08:16
          wdziałem kto nosił te ulotki przeciw Nowakowskiemu na wielkiej płycie i wrzucał do skrzynek, ... i nie byli to na pewno ludzie związani z lewicą :)
          • Gość: gość Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.244.c76.petrotel.pl 19.11.10, 08:40
            ten czarny PR stosowany jest na forum już od dłuższego czasu.
            Roman J. nie popisał się wpuszczając tu oszczercze i kłamliwe insynuacje ....
            • Gość: mama Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: 94.40.67.* 19.11.10, 09:14
              To na pewno nie jest "robota" Lewicy.Zostali niesłusznie oskarżeni! Nie pierwszy raz... Przypominam,że obecny prezydent,skrytykował też p.Nowakowskiego w sposób oficjalny... PODKREŚLAM,ZE BILBORDY Z"PROGNOZA POGODY DLA PŁOCKA" ZNIŻYŁY KANDYDATA NOWAKOWSKIEGO DO TEGO SAMEGO POZIOMU,CO TE ULOTKI...W OCZACH WIEEELU PŁOCCZAN! Dlaczego ta kwestia została pominięta?
              • Gość: docent Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 09:47
                tonący BRZYDKO BRZYTWY się chwyta
                jedyna na to recepta: ODEBRAĆ BRZYTWĘ tonącemu
    • Gość: ubawiony Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.009.c73.petrotel.pl 19.11.10, 10:21
      roman_j oszalał, albo ktoś włamał się na jego konto :)
      Dotychczas smród ciągnący się w związku z aferą wyborczą nie przeszkadzał mu w chwaleniu "zasług i zalet" Wojtka H., aż nagle ?
      Ale jest bardzo możliwe, że ma rację. Świadczyć może o tym natychmiastowa reakcja kandydata, o ile jest to kandydat we własnej osobie :)
      • Gość: wojciech hetkowski Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 10:26
        Czyli wolałbyś gdybym przeszedł nad czymś takim z pogranicza szaleństwa w istocie , że nawet Ciebie zniesmaczyło do porzadku dziennego?
        Wtedy byś napisał, że brak reakcji jest podejrzany.
        • Gość: ubawiony Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.009.c73.petrotel.pl 19.11.10, 10:49
          Napisałbym to samo, tylko bez dwóch ostatnich zdań.
          Poza tym wpis romana_j mnie nie zniesmaczył, tylko rozbawił, a to jest różnica.

• Gość: do ubawionego Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: 94.40.67.* 19.11.10, 10:30
        Mało kto na tym forum podpisuje się imieniem i nazwiskiem. P.Hetkowski to robi... Wie,co mówi i robi.Brawo dla niego,że postępuje w taki sposób,nie lekceważy ludzi i liczy się z naszym zdaniem. Roman oszalał,to fakt. Nie wierzę jego słowom.
        • Gość: the renówka Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 10:43
          Roman_j oszalał !!!

SPOKO ! Od czego są pigułki prezesa !!!!

Co prawda nie pomagają w szaleństwie ale jak ubarwiają rzeczywistość !
          • Gość: do "moderatora" Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.091.c66.petrotel.pl 19.11.10, 11:27
            Szanowny Panie Romanie , powiem tak.
            To że może pan mieć inne zdanie nt PR , nie przeszkadza mi, ma pan prawo, to że pan posądza ( mogę zapewnić) porządnego człowieka też nie przeszkadza mi dopóki nie robi tego pan na formu którego szczyci się pan byc modeartorem.
            Niestety moje dobre zdanie o panu legło w gruzach. Striptiz którego pan dokonał jest w mojej ocenie poniżej pewnego poziomu , który myslałem ze pan ma.
            Pisze pan , ze to poszlaki panu wskazują że dokonał tego sztab wyborczy WH , powtarzam poszlaki. Sam pan ukazuje że nie ma pan żadnych na to dowodów . Poszlakami jak panu zapewne wiadomo kieruja sie tez P. Maciarewicz , Fotyga itd. którzy pojechali do USA przynoszac wsty naszemu krajowi.
            Pan po prostu przyłączył sie do tej ekipy, o co nigdy bym pana nie posądzał.
            Gdyby maił pan jakiekolwiek dowody napewno poparł bym pana , a nawet pochwalił.
            Niestety posługuje sie pan poszlakami , a nie zauważa pan ze to panem się posłużono.
            Dowód że PR - jego sprawca - osiągnął cel. Dał pan wodę na mlyn .
            Jak łatwo można spieprzyc swój wizerunek, który powtarzam miał pan u mnie jak najbardziej pozytywny.
            Mam tylko nadzieje że to co pan napisał było "porywem chwili" a może "chwilowej słabości" z takich czy innnych powodów ( kaczyńskich, kwaśniewskich) .
            Na zakończenie , nie zycze panu aby znalazł sie pan nigdy w podobnej sytuacji , aby na podstawie jakichs plotek starcił pan zaufanie ,"twarz"wśród znajomych , suchaczy itd.. U mnie pan juz starcił.
            Aha , po wyborach przekaże panu troche więcej informacji na [przedmiotowy temat, i napewno będzie pan żałował że zbyt pochopnie pan kogoś oczernił.
            • Gość: mohair Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 11:30
              Romanie zachowaj odrobinę twarzy i zachowaj sie jak kompetentny moderator a nie nawiedzony, chory z nienawiści człowiek.
            • Gość: ps Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.091.c66.petrotel.pl 19.11.10, 11:30
              Zapomniałem dodać.
              Panie Wojciechu , niech pan "nie peką" , ja jak i wielu , wielu innych wiemy że to nie pan. Pozdrawiam wyborca.
    • firstkaktus Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu 19.11.10, 11:54
      Nie mogłem tego nie napisać :

Roman_j napisał

Otóż deklarowałem dotąd publicznie, że jeśli dojdzie do II tury, to poprę w niej oponenta pana Milewskiego, niezależnie od tego, kim on będzie. Teraz to się jednak zmieniło. Jeśli okaże się, że ten czarny PR odniósł skutek i to Pan przejdzie do II tury, to ja z ciężkim sercem, ale jednak pozostanę w domu w czasie głosowania w II turze. Mając wybór między politycznym rakiem, który toczy moje miasto od ośmiu lat, a swoistym politycznym wirusem HIV, którego objawem są takie działania za zakresu czarnego PR pozwolę się od podejmowania decyzji uchylić. Będzie sobie Pan musiał pokonać oponenta (zapewne wtedy będzie nim pan Milewski) bez mojego głosu. Zapewne nie ma się czym martwić, bo to tylko jeden głos, a poprzednio osiem lat temu zabrakło ich Panu aż 300.
      Życzę Panu, żeby mój głos nie był jednym z tych, których Panu w II turze zabraknie tym razem.
      Pozdrawiam
      Roman Jaskulski, też płocczanin i też zawiedziony...

Brawo !!!! Alternatywnie - Bardzo obywatelska postawa !!!! Będzie o tyle fajnie , że pozbawisz się prawa do wypowiadania się krytycznie , w przypadku gdy jego wspaniałość MM pozostanie na stolcu na następną kadencję . Nieobecni prawa głosu nie mają !!!!!!

Aby odzyskać twarz , będziesz się musiał publicznie pokajać i oświadczyć , że owe wypociny powstały pod wpływem stresu i dużej dawki alkoholu . Jak szukam powodu do napisania podobnych bredni to nie przychodzi mi do głowy inny powód , niż zwykłe stresowo-alkoholowe przegrzanie organizmu
      • Gość: 2 Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.110.c67.petrotel.pl 19.11.10, 12:31
        Wszystkie nici prowadzą do "Buca" Zawidzkiego !!!!
        Ale cóż się dziwić myśli tak samo jak wygląda, czyli do dupy
        • Gość: lusjus Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.115.c88.petrotel.pl 19.11.10, 14:49
          Panie Romanie czekamy na Pana ciętą ripostę :D
          Podpisani
          Studenci Politechniki :D
          • Gość: the renówka Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 14:52
            Niech posypie głowę popiołem a nie będzie się dalej kompromitował . Już się wydurnił i starczy .

Rany ! Jaki obciach w robocie !!!!!
            • Gość: menel Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 15:49
              W. Hetkowski NIE jest debilem i nie postępuje jaj debil - ja debilizmu nie szukałbym też w jego sztabie. Zatem gdzie szukać?
              Każdy prokurator odpowie, że należy kierować się pytaniem: a kto na tym miał skorzystać ?
              Odpowiedź jest oczywista: widać jak "korzysta" inaczej W. Hetkowski - a więc nie on.
              Kto korzysta? Głównie M.Milewski. Ale jego korzyść graniczy się co najwyżej wejściem do II tury, w której całe elektoraty pozostałych kandydatów zagłosują PRZECIWKO MILEWSKIEMU.
              Zatem JEDYNA szana Milewskiego na wygraną to CUD w I turze. TA ulotka to element tego cudu.
              ALE CUD SIĘ NIE ZDARZY i na koniec M.MILEWSKI sromotnie przegra, na co sobie ciężko zapracował przez całe 8 lat . W tym roku do całej dotychczasowej KUPY KUPY dołożył jeszcze więcej KUPY. NA DRZEWO GO WYSŁAĆ - należy mu się to jak psu miska.
          • Gość: ploczczanin Re: Czarny PR przeciwko posłowi Nowakowskiemu IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 15:03
            Na razie wziął się za bezbronnego Kwisniewskiego. Huknie na was jak zawsze, nie złoży samokrytyki. Nie zwyczajny. Zrozumiał wszak, że wygra MM i stracił nadzieję.
            Jest inteligentnym człowiekiem i wie, ze fetkowski stracił wszystko. A jeszcze fetka poszczuł go sadem i to koniec.
            • tomas7771 poprostu 19.11.10, 16:04
              Roman stał się innym człowiekiem od czasu gdy zauważył przez swoją lornetkę rysy na Orlen Arenie... co tam zobaczył??? do tej pory nie wiadomo :(( musiało to być bardzo poruszające .. możliwe że to Jezus ale niewykluczone że objawił mu się Łysy kłamczuszek z Peło :)))
    • Gość: bcvbcv i czerwoni narobili sobie w gacie IP: 80.48.4.* 19.11.10, 16:10
      a teraz cały ich sztab musi siedzieć w tym wątku hehe :) była odwaga szkalować przeciwnika, to niech będzie odwaga się przyznać... ale do tego potrzebna choć odrobina honoru.... znajdzie się u czerwonych?
      • Gość: do thomasa Re: i czerwoni narobili sobie w gacie IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 16:42
        chyba faktycznie był to ten kłamczuszek, przyniósł romciowi teczuszkę , a w teczuszce awansik, bo przecież zwycięzca bierze wszystko. A jak bierze to i później daje, a jak daje to swoim , zasłużonym .
        Oj romcio toc to kłamczuszek , a ty dałeś się nabrać jak dzieciak..
        A tak przy okazji , czy były pertraktacje , targowanie się , czy tak od razu ?
        No to muszę cię zasmucić - wygra kto inny a kłamczuszek nie będzie mógł spełnić obietnic.
        • Gość: kacper Re: i czerwoni narobili sobie w gacie IP: 94.40.67.* 19.11.10, 19:40
          Tak. WYGRA P.HETKOWSKI!!!
          • Gość: do kacpra Re: i czerwoni narobili sobie w gacie IP: *.plock.mm.pl 19.11.10, 20:18
            w twoich snach wygra...
            • Gość: lusjus Re: i czerwoni narobili sobie w gacie IP: *.115.c84.petrotel.pl 19.11.10, 23:03
              myślę że u Pana Romana wystąpiło na raz za dużo momentów zginających :D, przemieszczeń i wyboczeń, na temat polityki.
              Pozdrawiam
              • Gość: aluś i czerwoni narobili sobie w gacie, różowi też IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 11:07
                było do przewidzenia
    • Gość: pierwistekztrzech uhuhu romuś IP: *.plock.mm.pl 01.12.10, 19:33
      ale wpadaka ;)))
      • kiedys_plock To nie jest wpadka 02.12.10, 03:02
        Gość portalu: pierwistekztrzech napisał(a):

> ale wpadaka ;)))

Zniesławienie, pomówienie, obmówienie – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka