Gość: racer IP: *.petrotel.com.pl 19.04.04, 21:15 Jak sadze nie zabraknie naszych miejskich"racerów" w tuningowanych autach. Okazja do publicznego pokazania mozliwosci sprzetu i umiejetnosci szoferow.... No.. popatrzymy a potem pogadamy na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kierowca Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.class146.petrotel.pl 20.04.04, 00:20 Beda jak zwykle ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:40 Poprzednio wystartowały 2 załogi "od nas". Teraz info pojawiło się trochę późno, ale też napewno ktoś wystartuje. Zresztą, nie każdego "jarają" KJS`y. Niektórzy ( teraz chyba nawet większość ) wolą street racing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil1 Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:50 no to startujemy z przygotowaniami! evil&frytol RallyTeam znowu bedzie w akcji :) co jak co, ale my sie nie boimy KJSow:) start albo jak w tamtym roku moim bolidem, albo nowym nabytkiem napedzanym RallyCrossowym silniczkiem :> Odpowiedz Link Zgłoś
rally69 Re: Amatorzy do kierownicy 24.04.04, 10:58 WITAM . MAM PYTANIE O KTOREJ GODZINIE DZIS JEST ODPRAWA . POZDRAWIAM . PROSZE O E-MAIL JZD@POST.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidergarage Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:28 no i co ? nikt nie ma zdjęć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 00:51 1 zaloga sie szykuje, finansowo kiepsko bo ostatnio duze inwestycje (nowa buda, nowy silnik) i wlasciwie zerowy stan portfela u obu 'zawodnikow' :( moze do niedzieli sponsor ktory zapowiada sie od dluzszego czasu cos zdziala i bedzie na paliwo bo przy obecnych wyliczeniach i spalaniu rzedu nawet 15-18/100km bedzie ciezko, tymbardziej ze paliwo tylko i wylacznie wysokooktanowe (jeszcze nie wiemy czy po zestrojeniu wszystkiego co siedzi w silniku 98 poradzi sobie ze stukami bo mamy zamiar pojawic sie 'malym' hardcorem :) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.class146.petrotel.pl 20.04.04, 01:48 Podobno merro się zapowiada i odgraża że "pociśnie" heheheheh To czekamy. Ps. ma chłop szczęście, że z kat. D w książce nie dyskwalifikuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opelfan Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.class146.petrotel.pl 20.04.04, 01:53 Gość portalu: radar napisał(a): > Podobno merro się zapowiada i odgraża że "pociśnie" heheheheh > To czekamy. > Ps. ma chłop szczęście, że z kat. D w książce nie dyskwalifikuje sie. W kategorii wrotkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plocman.pl 20.04.04, 10:10 szkoda ze ktos wpisuje sie moim nickiem, ja moze i bym pojechale ale: -pourywam progi -zderzak odpadnie na pierwszym nawrocie z dołkiem -no i wydech urwe na bank -za 50zł wole zalać poliwka i sobie pojezdzic tam gdzie chce i jak chce np do Modlina. Nie wymigiwalem sie nigdy od jazdy na czas na placu jak sobie takie zabawy organizowalismy, tam byly dosyc gładnie trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:25 i w sumie masz racje, start zrobionym na zewnatrz ladniem autem to dla tego auta masakra i dla wlasciciela kiedy zobaczy jak wyglada samochod :) dlatego wlasnie raz mozna zainwestowac w drugie auto przeznaczone tylko do takiej zabawy gdzie lakier, progi, zderzaki nie sa istotne, a najlepiej zeby byly jak najmniejsze (zeby nie zawadzac), zrzuta ze 2 osoby na kanta lub malca z lat 80' nie jest dosc bolesna finansowo, pogrzebac samemu w silniku i juz mamy mila tylnonapedowa rajdowke :), my z evilem np ewentualnego dacha traktujemy tak, ze po dachu ktos bedzie musial pomoc postawic auto na kola i jak za duzo oleju przez ten czas nie zleci to lecimy dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
driverbombowy Re: Amatorzy do kierownicy 20.04.04, 12:56 bardzo dobre podejscie do sprawy-bezstresowe a tak poza tematem: malec juz lata? mialiscie wpasc na terminal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:29 malec aktualnie jest w 3 czesciach :), buda stoi w Belchatowie, silnik jest w Lodzi, a skrzynia biegow w Warszawie aktualnie siedzi w moim malcu :), nie wpadlismy na terminal bo evil przekombinowal :) silnik z ktorym zamierzamy wystartowac ma hamowane 42KM i jezdzil w rallycrossie, na eksperymentalnym walku wyczynowym 385 76 (evil pewnie mnie poprawi bo drugi symbol ciagle mi sie myli), zmienilismy walek na najwyzszy wyczyn swiatka czyli 760, ktory jest wykorzystywany do wyscigow gorskich i silnik nie mial czasu zlapac kompresji do tego stopnia ze nie odpalal ;], silnik aktualnie siedzi w lodzi, na niedziele postaramy sie przygotowac glowice od pandy z zaworami z nimonicu (evil zdobyl te zawory - material m.in. wykorzystywany w F1 i samolotach), do tego podejdzie ten sam waleczek, glowica mocno opadnie, pod to odpowiednik webera 40 firmy solex i caly dzien siedzenia na strojenie ustrojstwa bo latwo nie bedzie, ale po zalozeniu wszystkich gratow moc powinna oscylowac w granicach 50 moze 52KM, takze jak na malca z 652ccm bardzo duze obciazenie zarowno dla skrzyni jak i przegubow i zabierakow (pewnie nam sie cos urwie), silnik do tej pory zestrojony byl tak zeby miec jak najmocniejszy dol, moc czuc od samego dolu, troche slabnie wyzej i dokreca do 7100rpm (pozniej konczy sie obrotek i nie wiemy co dalej ;]), na 760 charakterystyka bedzie podobna, moze przy wyzszych obrotach nie bedzie spadku ktory jest teraz, spalanie na bocznym solexie i mocno wystrojonym silniku moze oscylowac w granicach nawet 20litrow/100 wiecej szczegolow nie zdradzam (a jest tego troche) bo to mala tajemnica i chcemy zrobic niespodzianke ;], jesli nie wyjdzie z nowymi gratami to mozliwe ze wystartujemy odelzona krowa evila z tym 42KM silnikiem z rc, powinno byc niezle :D pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 14:32 Kiedy wreszcie będą organizowane jakieś torowe wyścigi a nie KJSy w których największe szanse mają maluchy? W KJSach zazwyczaj wygrywają małe, zwrotne samochody oraz 4x4 więc lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahhaa Re: Amatorzy do kierownicy IP: 195.136.33.* 20.04.04, 14:54 hahahaha Mario no nie rozsmieszaj mnie:-)))) Nie znasz realiow???? Chcesz wyscigi torowe???? Chyba na trasie z Boryszewa Nowego do Staroźreb. No troche powagi panowie. pozdrawiam wszystkie startujace zalogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:19 Na wyscigi torowe nie ma warunkow. Pomysl raczej nad zakupem malca :). Koszt przygotowania malca do kjs'ow i to calkiem sensownie to cos w granicach kosztu spieku do M3, tak wiec porownujac koszty przygotowan do Modlina to grosze, a zabawa podobna lub jeszcze lepsza :) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.mdi.pl 20.04.04, 17:04 Moglibyście napisać date tego rajdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 18:59 Już myślałem nad kupnem malucha ale chciałem go przerobić na kosiarkę do trawy (pomysł nr.1)wyszło by taniej niż kupowanie traktorka w OBI za 7500zł albo zrobić swap, zamontować inny duuuuuuuuuużo mocniejszy silnik i przygotować na Modlin tak aby wciągał pojazdy o mocach 200-240KM (pomysł nr.2). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:28 wstawienie centralnie czegos duzego do malca to koszt w granicach 10k pln, no i koszt silnika i skrzyni do tego, a malce z motorami 5.0 radza sobie ze wszystkim lacznie ze scigaczami ;] pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil1 Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:37 cholera czas goni czas goni:( nie wiem czy to wszystko tak pieknie wyjdzie, fakt ze nie ma opcji zebysmy nie startowali! damy rade!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:58 chocbysmy mieli wystartowac na rowerach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 21:08 A kto tu pisze o wstawianiu czegoś dużego do maluszka. Wystarczy wstawić silnik 1100 od motocykla i trochę odchudzić maluszka i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:46 Mario to nie jest tak proste jak sie wydaje, z silnikami od motorow w malcach sa problemy. Bardzo zawodzi przeniesienie napedu. W wakacje u mnie zagosci 1108ccm, ale z seicento :) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:51 Start odbedzie sie na 100% :), dzisiaj wszystko sie udalo ustalic, sponsor nie zawiodl. Oficjalnie moge powiedziec ze sa to Zaklady Miesne w Plocku. Mam nadzieje ze nasz start bedzie tak udany jak jedzenie ktore oferuja :) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil1 Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:57 jak jest kasa to juz polowa sukcesu:) silnik tylko sklecic trzeba na dniach i doszykowac fure, bo tez jest:> jedyna rzecz ktora by sie przydala to jeszcze ze 2 bonusowe doby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 21:58 Życzę powodzenia dla załogi Pana Frytola :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:04 mamy nadzieje ze pojdzie co najmniej tak jak 'zoltej' rok temu na modlinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moćk Re: Amatorzy do kierownicy IP: 62.233.158.* 21.04.04, 19:08 No, szkoda, że ten rajd będzie w najbliższą niedzielę, a nie 2 maja. Chętnie bym pojechał, ale cóz.. Mam nadzieję, ze jeszcze będą jakies rajdy w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 23:36 evil i frytol - wszystko pieknie, ciesze sie ze startujecie ZNOWU itd. ale przeciez wy znowu pomylicie trase na kazdym odcinku :) a sedziowie "widza" wszystko ;P hehe mam pytanie: gdzie wasz team ma service tzn. gdzie przygotowujecie to monstrum? u evila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 02:35 auto przygotowywane jest w Lodzi, jutro evil przywozi je do nas i konczymy je w Plocku u niego, co do mylenia trasy to w poprzednim starcie bylismy w tym mistrzami a zajelismy 9 miejsce, takze jesli uda sie czegos nie pomylic to bedzie duzo lepiej ;] evil nie do konca na czas rozumial 'prawa!' 'lewa!', zastapilismy to 'moj!' 'twoj!' i jest dobrze, w tym starcie jedzie evil, ja pilotuje, a w przyszlym zobaczymy jak to frytol radzi sobie za kolkiem ;] (musimy sie chyba lepiej zgrac bo auto to potwor :) pozdrawiam towarzysza hevela :) frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 14:16 Tylko to spalanie mnie załamuje, 20l na 100km to więcej niż moja M3 podczas ostrej jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:44 tak duze spalanie generuje glownie gaznik, te Webery montowane byly dwa do puga 1.3 rally, maja taki fajny bajer jak pompka przyspieszacza i przy ostrym bucie ona dopompowywuje paliwa w gardziel (nie ma chwilowej 'dziury' przy ostrym depnieciu) spalanie duze ale kiedy zrezygnuje sie z jezdzenia na paliwie normalnie dostepnym nie wychodzi finansowo az tak strasznie :) pozdrawiam frytol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 17:57 20l/100 km to normalne spalanie przy delikatnej jezdzie moim autkiem ;) ...czekam na gaz :) ale jak zlozylismy ją po raz pierwszy i nie byla w zaden sposob wyregulowana a musielismy jechac na obrone pracy dyplomowej spalila nam 30l. a przejechalismy zaledwie 70 km. a jak odkrecilismy filtr powietrza i spojrzelismy z gory w gaznik to paliwo lało sie ciurkiem ;) hehehe frytol do zobaczenia w niedziele i pamietaj ze sedziowie sa surowi i nieugieci , no i oczywiscie nie przekupni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 18:03 chciales nam dac do zrozumienia ze mamy przygotowac jakas kielbase ? ;] (w sumie sponsor ma tego duzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rally69 Re: Amatorzy do kierownicy 24.04.04, 14:57 DZWONIŁEM DO ORGANIZATORA I CO USŁYSZAŁEM ; RAJD NIE DOJDZIE DO SKUTKU Z POWODU NIE WYWIAZANIA SIE Z UMOWY SPONSORA . JESLI MACIE JAKIES INFORMACJE NA TEMAT RAJDU PROSZE O KONTAKT. NIEWIEM CZY MAM JECHAC PONAD 60KM BY ZOBACZYC PLOCK . JZD@POST.PL 0603781155 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 17:50 Sam osobiscie pierwsze slysze o takim czyms, chyba jakas plotka. A co do naszego teamu rajdowego, to mamy delikatne problemy z ladowaniem, silniczek juz sprawny na gratach z wloch, gazniczek na razie bedzie "tylko" dwugardzielowy opadowy, spalanie na trasie ok 7-8 wiec nie jest zle, ale na biegach kreci spokojnie 7000obr, na luzie ... konczy sie skala na obrotku:) szacujemy ze ok 45KM to moze miec bez wiekszego problemu. niedlugo beda testy zrecznosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:48 no nie dobijaj mnie ;/ jak nie bedzie rajdu to ja zapraszam na prywatny rajd pacholki sa, miejscowka tez, a skoro pewnie wiekszosc juz przygotowana to pojezdzic mozna, wpisowe 50zl zostanie w kieszeni, ciekawe jak pogoda, jesli byloby jutro cieplo (nie zanosi sie raczej) to moze Roughboy zechcialby na miejsce ewentualnego nieformalnego rajdu dostarczyc swoim tirem jakiegos grilla ;] tak czy inaczej pojezdzimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:57 To jest ten kjs czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:40 z tego co wiem to jest, hevelius ktory pewnie jakos pracuje przy organizacji dzisiaj mowil ze jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidergarage Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 22:06 hmm, jak jutro przyjade z wawy wstając o 5.00 a kjsa nie będzie to przeż organizatorowi jaja pourywam. Evil1 to chyba od Ciebie biore gaźniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 22:50 gazniki bierzesz od evila bo je dzisiaj ogladalem przy okazji przygotowan samochodu :), jelsi kjsa nie bedzie to zrobimy cos mniej oficjalnego ;] p.s. pocieszajaca dla Ciebie moze byc mysl ze przy okazji odbierzesz gazniczki, a co maja pomyslec Ci ktorzy przyjada tylko na kjsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 23:01 Ja niestety będę w Płocku dopiero we wtorek więc i tak nie pooglądam sobie tego rajdu jeżeli oczywiście dojdzie do skutku. Jak coś to trzeba będzie zorganizować zręcznościówkę na jakimś zapiaszczonym placyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 23:20 wlasnie wrocilem z Otwocka z rajdu Mazowieckiego wiec nic blizej niewiem co z tym rajdem w Plocku ale wydaje mi sie ze bez zmian, ze niemozliwe jest zeby na dzien przed rajdem zostal on odwolany. i male sprostowanie - ja nie biore udzialu w organizacji rajdu , ja tylko pomagam go przeprowadzic ;) ...do jutra ... na trasie (mam nadzieje) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 23:41 Mam pytanko jak furka wyjedzie jutro ze stajni evil&frytol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 02:07 wyjechala juz dzisiaj ;] pojezdzila 30minut i wymienilismy przegub :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil1 Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 06:57 a moze chodzi o "jaka" zamiast "jak"? jesli tak to zolta, troche biala miejscami z czerwona klatka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:32 czy ktos z Was dostal juz mandat i zdjecie z Plockiego fotoradaru swiadczace o przekroczeniu predkosci, ale jadac w strone centrum miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 23:46 nie ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 19:34 I jak było? Czy ktoś może napisać krótkie sprawozdanie dla nieobecnych. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:01 generalnie masakra 1. po 2 odcinkach zniszczony dolot 2. zerwany pasek na wyskosci grabiny (40 minutowy serwis - dowoz paska) no i na koniec uroczyscie ukonczylismy rajd kiedy w okolicach 6500-7000 cos strzelilo, zadzwonilo, silnik zgasl i juz nie odpalil, narazie boimy sie sprawdzic co konkretnie padlo ;] i mamy nadzieje ze bedize to uszczelka pod glowica (ale skad to uderzenie i odglos 'urywania sie' czegos ;/) rajdu nie ukonczylismy jak chyba wiekszosc z zalog :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:10 Było zimno. Zgłosiło się ponad dwadzieścia załóg. Było kilka z Płocka i reszta okolice. Fury: Polonez z Roverem, Maluchy, Punto, Cieniasy, Seicento, jakiś stary ford- nieźle mieszał i zamiatał;), Subaru- właściciel chyba oszczędzał nie tylko opony ale i paliwo, bo nie słyszałem żeby go wkręcił do więcej niż 3000obr, Renault znane z rajdów- padł przegub, Warszawka zabytkowa- fajnie się przechylała na objazdach pachołków, inne. Mi się osobiści- i pewno nie tylko mi- podobała jazda chłopaków z Malucha (szary czy zielony kolor. Kolesie na prawdę mają pojęcie. Piękne, czyściutke boczki, pełen uślizg, pod publike i jakie czasy do tego- SZACUNEK!! Fajna impra- więcej takich jak będzie cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 22:49 pierwszy startujący w zawodach maluszek dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 23:08 wystartowaly 22 zalogi (pomimo 24 numerow startowych), KJS-u nie ukonczylo 8 zalog. Glownym faworytem bylo Subaru Impreza , ...niestety sam samochod rajdu nie wygra, potrzeba jeszcze kierowcy ;). Ogolnie na starcie zjawilo sie kilka mlodych zalog chcacych cos osiagnac, dla niektorych jednak rajd skonczyl sie zanim dojechali do mety, a bylo to spowodowane zbyt slabym sprzetem jak na takie "cisniecie" i mozliwe ze zbyt trudnymi probami w takich warunkach pogodowych jakie panowaly dzis w Płocku. Z tego co slyszalem od zawodnikow bardzo podobaly im sie proby, glownie w Łącku "na tartaku" i to sie chwali ze nasz rajd "rozrasta" sie poza granice miasta :). Napewno nalezy pochwalic chlopaczkow w maluszkach za checi i naprawde profesjonalne przygotowanie sprzetu (niestety nasze "orly" zawiodly a wlasciwie nie oni tylko ich sprzet) ale dwum pozostalym zalogom "maluszkow" udalo sie ukonczyc rajd i to jedna z zalog chyba na 5 miejscu w generalce. Rajd wygral koles w Fiacie Punto, bylo tez kilka SC i CC, Xsara , AX, golf I GTI, polonez, łada, (...) , warszawa , dwa mercedesy i wczesniej wspomniany ford mustang ktory wszystkie zakrety jechal bokami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 07:30 nie mustang a taunus ale tez ford ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidergarage Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:07 hahaha, bardzo dużo osób myli mojego taunusa dziobaka qpe z mustangiem :) ogólnie było zajebiście, fajne próby troche hardcorowe ale spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil1 Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:22 spider! topie to za te hardcorowanie to powinni prawko zabrac :P Odpowiedz Link Zgłoś
driverbombowy Re: Amatorzy do kierownicy 26.04.04, 10:51 spider, super zamiatara, fragment przejazdu pod barierkami, sfilmowalem aparatem heee no i cvhołuj tez film zrobil z calego przejazdu \dla mnie to byla najlepsza pokazawa jazda w polaczeniu z ciekawy samochodem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moćk Re: Amatorzy do kierownicy IP: 62.233.158.* 26.04.04, 15:29 Z niecierpliwością czekam na zdjęcia, szczególnie intryguje mnie Taunus " dziobak", oj lubię takie auta!! I jak już kiedyś wspomniałem, mam nadzieję, ze to nie będzie ostatni rajd w tym roku, gdyz teraz nie dałem rady wystartować, a bardzo chętnie bym to zrobił.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidergarage Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:56 dzięki, jak chcecie zobaczyć filmik z pucharu wiosny lub zdjęcia to tu są www.ak-polski.org.pl/galeria.php?rodzaj_galerii=a&PHPSESSID=12be3fc5c9d393968b1a6e1e5095abda a no i przesyłajcie foty i filmiki z płocka bardzo chętnie oblukam. pajakms@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moćk Re: Amatorzy do kierownicy IP: 62.233.158.* 26.04.04, 19:57 Własnie oglądam zdjęcia. Jestem wprost zachwycony tym Taunusem:) Chromy, elegancki kolor i do tego winylowy dach. No i bokiem na zakrętach zasuwa! Własnie to jest to, po co się zyje;) Odpowiedz Link Zgłoś
driverbombowy Re: Amatorzy do kierownicy 27.04.04, 08:43 spidergarage, mozesz podac linki bezposrednio do zdjec Twojej furki i ewentualnie filmikow? bo na tej stronie co podales jest spore "zamieszanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidergarage Re: Amatorzy do kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:21 to proste, klikasz na ten link co dalem i wyswietla ci sie Rajd pucar wiosny 2004 pod spodem masz zdjecia zrajdu,zdjecia z rajdu, klip z rajdu itd no i klikasz tam i szukasz qpety, ewentualnie ogladasz klip Odpowiedz Link Zgłoś