Gość: DERT IP: *.225.c82.petrotel.pl 14.01.11, 19:27 komu potrzebna jest ta koszykówka? szkoda kasy, nawet 10 kibiców na meczu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misjogi Re: Mon-Pol wznawia rozgrywki, z nowym trenerem n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:52 ta liga to amatorstwo w miernym wykonaniu ale maja uklad skoro o nich pisza przeciez ich gra to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za! Re: Mon-Pol wznawia rozgrywki, z nowym trenerem n IP: *.plock.mm.pl 14.01.11, 23:01 Dobrze, że w Płocku wreszcie zainteresowano się koszykówką! Kibiców coraz więcej. Szkoda tylko, że brakuje sponsorów. Błędne koło: będą sponsorzy - będzie lepsza gra będzie lepsza gra - pojawią się sponsorzy. Pozdro dla kibiców koszykówki w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marr Re: Mon-Pol wznawia rozgrywki, z nowym trenerem n IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.01.11, 18:30 Żałośni jesteście z takimi komentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Mon-Pol wznawia rozgrywki, z nowym trenerem n IP: *.242.c92.petrotel.pl 16.01.11, 01:48 Szkoda, ze ustalajac godziny meczow nie bierzecie pod uwage spotkan popularniejszych w Plocku dyscyplin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfigurantom Mon-Pol Płock nominowany IP: *.satfilm.net.pl 16.01.11, 16:41 Krew mnie zalewa jak czytam takie bzdury!!! Nie wiem kto jest administratorem stronu mon-pol.pl ale chyba muszę oświecić tego idiotę. Otóż: to nie trener figutant Jreneusz Jas..ski awansował do drugiej ligi, gdyż nawet nie potrafił się pofatygować na finałowy turniej o awans, zostawił swój zespół w ostatnim etapie rozgrywek a teraz przypisuje mu się zasługi związane z historycznym awansem. Skład i potencjał koszykarski tego zespołu przed rokiem był taki że awansowaliby z trenerem czy bez niego, czego potwierdzeniem jest turniej finałowy. Kolejne kłamstwo to tekst że figurant Jas...ki został zaproszony do elitarnej szkoły trenerów. Bzdura kompletna! Do tej szkoły może iść każdy trener który uiści opłatę wstępną, i gdzie tu wyróżnienie i zasługa. Jakby zapraszano do tej szkoły wybranych trenerów Figurant Jas..ski na pewno nie dostałby takiego zaprosznia z jednego prostego powodu- on nie ma zielonego pojęcia o koszykówce, równie dobrze mógłby trenować drużynę tenisa stołowego czy brydza sportowego. Szanujący się trener jak nie radzi sobie z zespołem po prostu odchodzi, Figurant Jas..ski uciekł z tonącego okrętu za późno, w momencie gdy jest już za późno zostawiając zespół na ostatnim miejscu w tabeli z 3 punktami straty do 12tego zespołu. Mon-pol niestety spadnie z II ligi a Figurant Jas..ski umyje ręce mówiąc że to nie on spuścił drużynę z ligi. Pytam się organizatorów plebiscytu czym się sugerują nominując tego człowieczka do plebiscytu? Mam nadzieję że chociaż jednej osobie otworzyłam oczy na wypadek gdyby przyszło komuś do głowy głosowanie na tego człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś