Dodaj do ulubionych

super konkurs

04.03.11, 17:56
UM Płocka ogłosił konkurs ze szczytną skądinąd ideą "" Mieszkam w Płocku mój 1 % też".
No i za zwycięstwo są następujące niezwykle fantastyczne nagrody , tak wspaniałe że już widzę te tłumy do pkt gdzie można wygrać, a są nimi :
Nagrodami w poszczególnych
dniach konkursu są: 1. 5 marca 2011 r. – podwójne zaproszenie na koncert Płockiej Orkiestry Symfonicznej

Kurde ja to chyba od rana stał będę.
I tak sobie pomyślałem , czy zamiast na bzdury typu wyjazdy in Brasil nie można by faktycznie ufundować jakiejś konkretnej nagrody, bo tak to ja nawet za karę takiej nagrody bym nie chciał.
I nie chodzi o to że się wyśmiewam , ale tego typu nagrody są naprawdę adresowane do bardzo wąskiej grupy melomanów, do których niestety się nie zaliczam i jak widzę te puste sale w czasie gdy ta orkiestra gra to chyba nie jest ich zbyt dużo w Płocku.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kazimierz Re: super konkurs IP: *.dynamic.mm.pl 04.03.11, 19:03
      widocznie jesteś za głupi na konkurs...
      na dodatek chwalisz się swoja ignorancją...
      • Gość: jasio Re: super konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 19:32
        to nie jest ignorancja to jest zlosliwosc
      • Gość: 1234 do Kazimierza Re: super konkurs IP: *.plock.mm.pl 04.03.11, 19:42
        Szanowny Kazimierzu , rozumiem że ty jesteś straszną mundry, tylko powiem szczerze że nie widzę tu związku mądrości z muzyką.
        No ale ja też może jestem głupi.
        Widzę natomiast że nie za bardzo rozumiesz słowo ignorancja, polecam lekturę słownika.
        To na wstępie,
        A co do tematu to zgadzam się z autorem wątku. Naprawdę takimi nagrodami nikogo nie przyciągną, a cel, pomysł jak najbardziej popieram sam wskazałem w PIcie organizację z Płocka.
        Takie nagrody faktycznie może zainteresują naprawdę wąską grupę miłośników muzyki poważnej , do której ja też się nie zaliczam.
        Można by więc zaproponować inne ciekawsze nagrody, no ale na to nie ma kasy , jest na wyjazdy "tematyczne" , na ogłoszone nie wiedzieć czemu przetargi na coś co powinni robić urzędnicy UM , ale na to nie ma . Nie chcę tu chwalić poprzedniej ekipy , ale faktem jest że w poprzednim konkursie , którym "sponsorem" było miasto nagrodami były laptopy.
        A tu bilety , które dla mnie są tak samo interesujące jak podręcznik fizyki atomowej.
        • Gość: Kazimierz Re: super konkurs IP: *.dynamic.mm.pl 04.03.11, 20:28
          To co ty widzisz to twoja sprawa. I generalnie mało mnie to interesuje czego ty oczekujesz. Zamiast polecać lekturę słownika, przeczytaj go sam ze zrozumieniem. To będzie bardziej przydatne dla ciebie niż hipotetyczna wygrana laptopa.
          • Gość: baba klozetowa Re: super konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 22:17
            oglaszam konkurs na strategie rozwoju miasta ( siwz przedstawie niebawem )
            nagroda : bilet ulgowy zkm na jeden przejazd !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka