Dodaj do ulubionych

Seans spirytystyczny.

02.03.02, 08:39
Zauważyliście, że dawno na naszym forum nie pojawiał się Duch. Nie możemy sobie
pozwolić na utratę ducha. Proponuję przeprowadzić seans spirytystyczny (nie
mylić z libacją alkoholową) i wywołać Ducha. Nie mam niestety doswiadczenia w
tej materii, więc może ktoś mi doradzi, jak to się robi. Wspólnymi siłami na
pewno się uda. :-)))))
Obserwuj wątek
    • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 02.03.02, 14:39
      To chyba trzeba się umówić ok 24.00 (jak ktoś woli może być 0.00). No może
      troszkę wcześniej... powiedzmy 23.50 Każdy bierze świeczkę, zapala i wchodzi
      na forum! Do zobaczenia (przeczytania) o 23.50
      • Gość: Werdan Re: Seans spirytystyczny. IP: *.petrotel.com.pl 02.03.02, 16:27
        Juz nawet mam zaklecie :))

"Wzywam cię, zaklinam i rozkazuję ci, o Duchu, abyś ukazał się przed tym oto
        wyrysowanym kręgiem, w miłej oku postaci, i odpowiedz na moje pytania, odpowiedz
        prawdziwie i zrozumiale.
        Zaklinam cię, na cztery zwierzęta, pełne oczu z przodu i z tyłu; na świętych
        aniołów Bożych; rozkazuję ci, ukaż się !!! Takoż więc, przybądź, bez zwłoki, w
        widzialnej i miłej oku postaci, przemawiając wyraźnym, czystym głosem i w
        zrozumiałym języku."

Powinienem ten post wyslac o polnocy, ale wyslalem teraz, bo balem sie, ze o tym
        zapomne :))
      • roman_j Re: Seans spirytystyczny. 02.03.02, 21:33
        No dobra. Juz przygotowałem świeczkę, ale jeśli przez nieuwagę puszczę z dymem
        mojego kompa, to mnie nie przywołacie tutaj nawet ze świecą w ręku. :-))
        • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 02.03.02, 23:54
          No ja już swoją zapaliłem, za 5 minutek zaczynam czytać wyżej napisane
          zaklęcie i...
          dodam na końcu ewentualny krzyk Duch, Duch, ..., Duch no może nie będę głosno
          krzyczał, bo się sąsiedzi zlecą
          • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 03.03.02, 00:00
            No i...
          • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 00:01
            Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
            Duch prosto ze szkolenia: nowe i lepsze metody straszenia :).
          • Gość: Lawyer Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 00:03
            Uff, tak się bałem..., dobrze że już po wszystkim
            • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 00:23
              i o strachu to sluszna uwaga, bo takich sytuacji jest niezwykla powaga, kto w
              to nie wierzy, tego ostrzegam Duch jest DobroDuchem lecz ma braci krocie
              ktorych Panami sa Zlego Moce i tych przywolawszy, pozbyc sie nie lacno, a zycie
              w mrok przemienione wypala sie migiem! Takoz me wezwanie do Pana Werdana uwazaj
              na zaklecia, bo moga byc z tego niemale przegiecia. Duch wszystkim za pamiec
              bardzo dziekuje, Panom sciska graby, Nace puszcza oko (ladne slonce wczoraj
              bylo?), wiele tu zmian zaszlo w tkimz krotkim czasie? Galimatias wielki,
              hulanki, swawole coz tak to juz jest na tym ziemskim padole ;). Osla lawa
              wreszcie otworzy swe bramy, a mialem nadzieje ze wczesniej do 10000 zdazyc
              podolamy :(.
              Duch raportujaco-podsumowujacy :).
    • Gość: Lawyer Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 00:07
      Skoro tak dobrze poszło, to może tym razem jakiś seansik spirytualistyczny ?
      • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 03.03.02, 00:15
        no... jednego za powrót Ducha można "walnąć"

Witamy Duchu po długiej nieobecności, Widzisz trochę Cię nie było i już całe
        forum o Tobie pisze ;-))
        • Gość: Werdan Re: Seans spirytystyczny. IP: *.petrotel.com.pl 03.03.02, 00:33
          hahahaha udalo nam sie !!!
          Witaj Duchu :))
          Moze jutro tez kogos wywolamy, albo cos :)

Przyznam, ze w pewnym momencie swieczka mi zgasla i myslalem, ze beda nici z
          tego wszystkiego :)
        • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 00:40
          Za toast dziekuje i sam takiz wznosze: Za zdrowie tegoz forum szanownej rodziny
          i nie sa to wszakze urodziny, lecz okolicznosc spontaniczna, jakze jednak
          sliczna. Byleby po paru szklanicach obraz na monitoryow ekranch osto nie
          zanikal i klawiaturyja przed palcow nacisnieniem nie stala sie tylko jej
          cieniem. Chociaz to nie karnawolowe czasy, chwilka relaksujaco-rozprezajaca nie
          bedzie zaraz ambarasem :).
          Duch biesiadnik ;).
          • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 01:11
            Jesli swieczka Ci zgasla to bardzo zla sprawa, moze co zlego wtedy robiles?
            Zlego Ducha niemniej do Siebie wpusciles, musisz teraz bardzo uwazac, jesli w
            oko mu wpadniesz to straszliwe Twe zycie stanie sie snadnie, jesli Cie odpusci
            bedzie jak dotad. I tego drugiego rozwiazania Ci zycze, podnoszac juz druga z
            kolei szklanice.
            Duch przestrzegajaco-ostrzegajacy!
          • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 03.03.02, 01:24
            Metoda Werdana okazala sie bardzo skuteczna :)) DUCH powrocil jak na zaklecie :))
            Proponuje od tej chwili aplikowac te metode, z Werdanem w roli najwyzszego ranga
            szamana, w stosunku do wszystkich innych alienujacych sie aczkolwiek pozadanych na
            forum osob. A mozna by ja nawet wyprobowac do "spowodowania znikniecia" tych
            niepozadanychosobnikow, ktorzy robia tu tyle zamieszania, hmm :))
    • roman_j Re: Seans spirytystyczny. 03.03.02, 09:35
      O cholera! To już ranek, więc zaspałem. Ale widzę, że seans udał się
      nadspodziewanie dobrze. A ja oszczędziłem świeczkę i spir... tzn. zaklęcia. :-))
      • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 16:09
        Duszku, Duszku jak ja żałuję, że nie brałam udziału w seansie spirytystycznym!!
        Zmieniłam troche swoje połozenie geograficzne, ale tam gdzie byłam odbierałam o
        północy silne wilbracje, a płomyki lampionów oliwnych tak harcowały, syczały,
        raz swieciły jasniej a innym razem zupełnie gasły. A na bielutkich scianach
        tańczyły cienie i puszczały oczka - duzo oczek - wiedziałam , że ty Duszku, że
        to twoja robota... Naka
        • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 03.03.02, 19:44
          Naka
          Zmiana polozenia geograficznego, wibracje......... :))) Czy Ty czasem nie bylas na Kubie ??
          czyzby moja relacja z wakacji zachecila Cie az tak ??
          • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 02:05
            Z Kuby po tym co tu opisane prze Macka zostalo, wracac by sie Naczce tak wartko
            nie chcialo :). Duch wie od swych Latina braci, ze kto raz zagustuje w goracym
            i kipiacym klimacie, ten nie raz tam wroci, a moze kiedys na zawsze ostanie,
            takie to magiczne jego przyciaganie.
            Silne wibracje to niewatpliwie z Duchem zwiazane sytuacje, bo on jest wszedzie
            w kazdej drobinie w ziemi, ogniu, wietrze, a nawet w plynie ;).
            • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 12:48
              Nic ująć i nic dodać !!!!! Wszystko zostało napisane przez przesympatycznego
              Duszka !!!!!!! Naka
              • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 10:47
                Zbliza się sobota. Czy znów bedzie seans spirytystyczny o 24,00 ????? Czy
                będziemy poszukiwac Duszka, a moze bedziemy nawzajem sie szukać ???? Jestem
                przygotowana do tych nocnych emocji, juz kupiłam świeczkę i szklaną kulę:))
                Naka.
                • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.03.02, 18:39
                  A pol litra nie kupilas ?? Przeciez ta szklana kula musi w czyms plywac :))
                  • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 18:54
                    :).
                  • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny.Do Maćka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 19:25
                    Mam czarnego kota :))))
                    Naka
                    • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny.Do Maćka IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.03.02, 20:49
                      Naka
                      jeszcze Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami na glowe ci sie zwali jak
                      przeczytaja na tym forum, ze swojego czarnego kota chcesz w "pol-litra" uczyc
                      plywac :))
                      • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny.Do Maćka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 21:04
                        Maciek !!! wygrałes, ale czarny kot jest!!!!! i spi pod kołdra:))))) Naka
                        • Gość: Lawyer Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 22:19
                          Bardzo chętnie, potajemnie, udostepnie na seans swojego kota, (właściwie kotkę,
                          ale też czarną). Ona zupełnie nie chce teraz spać i tak dokucza, że nie mogę
                          wytrzymać. A co dwa koty to nie jeden, seans na pewno się uda.
                          • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 08.03.02, 22:58
                            No ja z moją (rudą) Myszką pewnie będziemy siedzieć z daleka od komputerów, ale
                            myślami będziemy z Wami.
                            • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 15:20
                              Same kotki - przydałby sie kocurek :))
                              Naka
    • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 09.03.02, 23:33
      Chyba zwerbuje Nake ( chwalila sie bowiem posiadaniem czarnego kota - a to rekwizyt
      niezbedny i ponoc skuteczny ) do nowego seansu spirytystycznego celem "przywolania"
      innych forumowiczow, bo z tego co widze to tylko ona i ja zrobilismy dzisiaj pare wpisow.
      Czy pozostali nie wrocili jeszcze z Sobotki, czy tez juz wybrali sie do....... Rodeo :)))
      • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 04:31
        Tajemne moce widze wciagaja? Z kotem to jest sprawa taka, ze kawal to
        poczciwego zwierzaka i tyle on ma w sobie magicznosci, co biale myszki
        agresywnosci :). Juz lepiej kule szklana sobie sprawcie i czesto sie w nia
        patrzcie, a noz cos malo przezroczystego zobaczycie i to bedzie motto do
        kolejnych cwiczen. To czego nie widzisz, czego nie dotykasz to najwieksza ze
        wszystkich tajemnica, ona zapada w pamieci i mocno nurtuje, moze jej nie ma, a
        moze jest wszedzie? Eeeeee gusla, zabobony przecie ten czas od nich uwolniony.
        Duch tematyczny spirytystyczny.
        • Gość: Lawyer Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:42
          Ale przyznaj Duchu, że z kulą czy bez...kota, tak pięknie i dowcipnie ze sobą
          rozmawiają, że strach (znasz go przecie) się włączyć by nie popsuć.
          • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 10.03.02, 19:55
            Lawyer
            czego nie chcialbys psuc ?? bo nie zrozumialem.
            • Gość: Lawyer Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 21:00
              Sympatycznych ripost w Waszych rozmowach np. z kulą, kotem i towarzystwem
              przyjaciół zwierząt.
              • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 06:35
                A przyznaje, przyznaje. Nie przesadzajmy jednak z tym strachem (on zawsze
                najwieksze ma oczy), a jak ktos cos doda to nikomu z wesolej Dwojki nie stanie
                sie szkoda?
                Jesli zas chodzi o przyszle seanse, to zaszly tu Naczko takie drobne niuanse,
                ze Roman_J zainicjuje, zasypia i zapomina, Hiubi teraz czasu nii ma, bo w
                romansach gustuje (a pisal, ze to praca tak go zatraca?), Werdan ciska takimi
                zakleciami, ze za chwile duchy beda walic tu stadami, Layer kotke sprzedaje,
                Maciek wpada tylko na pol-litra ;))).
                No i ta Sobota Duchowi na bakier z grafikiem, ale co sie odwlecze to nie
                uciecze, tak przeciez stare przyslowie rzecze.
                Duch seansu, nie romansu? ;)
                • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 08:46
                  Do Lawyera-niech ta kalumia wyzej z pamieci Ci wypadnie, Czarna Mara stala
                  blisko i popchnela mi palczysko.
                  Duch nieroztropny naciskacz :(.
                • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 11.03.02, 08:46
                  Praca mnie zatraca w tygodniu (właśnie siedze na zajęciach).
                  A w weekendy romansuje,
                  ale z forum nie rezygnuje.
                  • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 12:40
                    Duszku moj miły, grafik przerobimy i sobotnie seanse znowu wznowimy. Romanowi
                    damy kawe koniakową, Hiubiemu kupimy książke romansowa, Mackowi zrobimy
                    kubanskiego drina i właczymy kompa o znanej nam godzinie :)) Naka
                    • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:44
                      Duszku ??? Duszku ??? Gdzieś ty Duszku ??? Czy to moze netykieta ???
                      Naka
                    • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 23.03.02, 15:17
                      Książkę romansową... chmmm, aż mnie podkusiło, żeby załóżyć nowy wątek...
                      Hiubi - czytelnik
                      • Gość: Maciek Re: Seans spirytystyczny. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 23.03.02, 22:41
                        Hiubi
                        zalozyles nowy watek i..............znowu mamy nastepna kontrowersje :)) Dziwny jest ten swiat
                        - jak krzyczal ongis Niemen. A propos, czy z obecnych tu studentow, ktos wie kto to byl
                        Niemen ? A nie mam na uwadze rzeki na wilenszczyznie :))
                        • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 24.03.02, 00:01
                          Oj Maćku... o co Ty nas (studentów) posądzasz... Przecież Niemen to już prawie
                          klasyka ;-)
                          • Gość: Naka Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 20:31
                            Oj Duszku !!! nasze drogi znow sie rozmineły i twoj grafik nie był dla nas
                            łaskawy !!!! Ale mysle, ze przyjdzie dzien , ze seans
                            spirytystyczny...............????? a moze nie ?????
                            Naka
                            • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 05:02
                              Gość portalu: Naka napisał(a):

> Oj Duszku !!! nasze drogi znow sie rozmineły i twoj grafik nie był dla nas
                              > łaskawy !!!! Ale mysle, ze przyjdzie dzien , ze seans
                              > spirytystyczny...............????? a moze nie ?????
                              > Naka

Droga Naczko nasze drogi raczej sie krzyzuja nizli rozmijaja :). Grafik
                              bardzo wazna sprawa, bo zycie to nie tylko zabawa. Na pewno nie raz przyjdzie
                              taka noc, ze poczujesz dziwna moc i nie z komputerowej maszyny ona powstanie,
                              ale Ducha bedzie dzialaniem. Miej baczenie Naczko na to, ze slowa to tylko
                              banalniejsza zycia polowa, ktorego dopelnieniem wazniejszym sa czyny, artysci
                              dla swojej dziedziny. Jesli zgrana jest z nich para to doznania umyslu rozpala
                              i brame szczescia rozwiera, ale na tym zakoncze odpowiedz, bo jeszcze wyjdzie
                              mi z tego powiesc ;).
                              Duch spotkania i znajdywania :).
                              • naka Re: Seans spirytystyczny. 22.06.02, 21:38
                                Czy to ta noc Duszku ?? Czy moze dzisiaj o połnocy ???? Czy ujrzymy cie
                                znowu ???? Duszku gdzie sie zapodziałes ???
                                Naka.
                                • hiubi Re: Seans spirytystyczny. 22.06.02, 22:06
                                  ach wiedziałem, że jak ten wątek wyskoczył, to dzięki Tobie ;-)
                                  Ale faktycznie... wianki... więc może przeczytamy coś od naszego
                                  niewidzialnego ;-)
                                  Hiubi
                                  • Gość: Duch Re: Seans spirytystyczny. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 05:34
                                    Aaaaauuuuuuuuu sie rozlega, zwierz tuli uszy i ubiega, dziatki pod sukna kryja
                                    sie matek, acanom pot strugami plecy zlewa, moze byc ten jeno spokojny, kto
                                    Duchowi nie zalega aaaaaauuuuU !
                                    Ducha nie bylo dlugo poprzez Zlej Mary czary i Zlego Oka lypanie, co kosi dla
                                    Pani Kostuchy smiertelnikow, niczym lany. Dziwne powstaly ostatnimi czasy wiry
                                    i odmety, tajemnego knowania niechybne komponenty :(.
                                    I zaraza o poteznej mocy coraz mocniej kroczy i jad w serca wstrzykuje, malo
                                    kto jego dzialanie za wczasu medrkuje! Szaranki te nielatwe pelne zawilosci,
                                    dobijaja juz do swej kulminacyjnej ostatecznosci !.!
                                    Dzieki Naczko za pamiec, a i Hiubiemu za odezwanie, Duch bez wywolywanie zawsze
                                    jest w poblizu :). Chcesz zobaczyc zamknij Swoje oczy i wtedy sie rozgladaj,
                                    acz uwaznie i cierpliwie, moze nie za pierwszym, moze nie za drugim, lecz
                                    pewnikiem poczuc/dostrzec go mozesz :). Ino jak obaczysz reklamacyi ni ma, bo
                                    Duchy bez powodu nie sa od straszenia!
                                    Duch z pola, gdzie ciezka niedola.
                                    • naka Re: Seans spirytystyczny. 24.06.02, 10:15
                                      O czym Ty piszesz Duszku ??? o Kostusze, smiertelnikach, mary-czary i złym oku –
                                      i o wirach i odmentach(
                                      Duszku zmartwiłeś mnie niezmiernie swoimi słowami, smutnymi i goryczą
                                      przepojonymi (
                                      A moje oko błysneło na wpis, uradowało się gdy Duszka ujrzało ) - a tu taka
                                      gorycz (
                                      Duszku popatrz na to z innej strony na te wszystkie czary-mary one nas
                                      odmienią, wzmocnią i zahartują !!!!
                                      A pozytywna energia na nowo zawiruje i zaraz chmurki się rozproszą i zaswieci
                                      słoneczko i zamruga oczkami i zrobi się wesoło, bardzo wesoło )
                                      Usmiechnij się – jutro będzie lepiej )
                                      Naka.
    • naka Re: Seans spirytystyczny. 05.09.02, 21:51
      Ciemno wszędzie, głucho wszędzie czy Duch trzynastego będzie ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka