Dodaj do ulubionych

Bomba ekologiczna pod Płockiem

22.09.11, 14:38
wiadomości znalazłem tu: www.marekopiola.pl
warto jednak przeglądać strony kandydatów, bo się tam coś dzieje
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 14:53
      inni posłowie tego nie zauważyli ?
      • radziwiak84 Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem 22.09.11, 15:13
        w sieci nigdzie więcej nie znalazłem informacji
        • Gość: plocczanin o Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 16:00
          Na wisle koło Plocka ruskie budowali dwie elektrownie jądrowe do produkcji bomb przeciwko Danii jak mielim na nią napaść. Pozostawili cała tablice Mendelejewa. Ciekawe dlaczego ciagle sabotuja i nie pozwalaja nam wydobywac złota?
          • Gość: czytelnik Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.jmdi.pl 22.09.11, 16:17
            czasplocka.pl/artykul/toksyczne_odpady,6085.html
            jakaś dziwna sprawa
            • yxyx Re: To robota obcych! 22.09.11, 17:56
              ku....a mać! ludzie ja rozumiem żeby ktoś się tym zajął, ale czy to mają być priorytetowe sprawy dla tego regionu?? a gdzie drogi eksprowe, obwodnice, inwestycje... ?
              • Gość: mać Re: To robota obcych! IP: *.jmdi.pl 22.09.11, 18:21
                a ja Ciebie nie rozumiem człowieku - ludzie mogą mieć przez tą historie nowotwory itp, nikt nie potrafi sobie z taką prostą rzeczą poradzić, a Ty masz to w nosie? jesteś jakimś cenzorem? tylko o obwodnicach można? Prezydent Nowakowski ich nie zbuduje.
                • Gość: szkoda pisać Re: To robota obcych! IP: *.021.c71.petrotel.pl 22.09.11, 23:13
                  opiola tez nie zbuduje, wiec do odstrzalu
                  • Gość: zdziwiony Re: To robota obcych! IP: *.skynet.net.pl 22.09.11, 23:31
                    ale przecież nie jest rolą posła budować obwodnice czy drogi??
                    rolą posła jest praca w sejmie i podejmowanie spraw ważnych dla regionu w roli wsparcia...
                    może zbyt wysoko poprzeczkę stawiamy?
                    a z tego materiału wynika, że w sprawie tego Zawidza to instytucje państwowe kompletnie zawiodły. To chyba przerażające?? wyobraźcie sobie, że dzieje się to za Waszym płotem...
    • Gość: ako Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem................ IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 18:47
      czemu nie ? obiecywał na banerach
      • yxyx Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem............... 22.09.11, 20:14
        "prezydent Nowakowski ich nie zbuduje"

No ja nie pie... to żeś Amerykę odkrył. To ja powiem ci więcej. ON NIC NIE ZBUDUJE ! ! !
        • yxyx Re: Opioła to spadochroniarz jak Pitera Gawkowski... 22.09.11, 20:35
          nie głosujemy na nich, jeśli się teraz zlitujecie i dacie im palec, to wezmą i całą rękę !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka