radziwiak84 22.09.11, 14:38 wiadomości znalazłem tu: www.marekopiola.pl warto jednak przeglądać strony kandydatów, bo się tam coś dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 14:53 inni posłowie tego nie zauważyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
radziwiak84 Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem 22.09.11, 15:13 w sieci nigdzie więcej nie znalazłem informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin o Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 16:00 Na wisle koło Plocka ruskie budowali dwie elektrownie jądrowe do produkcji bomb przeciwko Danii jak mielim na nią napaść. Pozostawili cała tablice Mendelejewa. Ciekawe dlaczego ciagle sabotuja i nie pozwalaja nam wydobywac złota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem IP: *.jmdi.pl 22.09.11, 16:17 czasplocka.pl/artykul/toksyczne_odpady,6085.html jakaś dziwna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: To robota obcych! 22.09.11, 17:56 ku....a mać! ludzie ja rozumiem żeby ktoś się tym zajął, ale czy to mają być priorytetowe sprawy dla tego regionu?? a gdzie drogi eksprowe, obwodnice, inwestycje... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mać Re: To robota obcych! IP: *.jmdi.pl 22.09.11, 18:21 a ja Ciebie nie rozumiem człowieku - ludzie mogą mieć przez tą historie nowotwory itp, nikt nie potrafi sobie z taką prostą rzeczą poradzić, a Ty masz to w nosie? jesteś jakimś cenzorem? tylko o obwodnicach można? Prezydent Nowakowski ich nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda pisać Re: To robota obcych! IP: *.021.c71.petrotel.pl 22.09.11, 23:13 opiola tez nie zbuduje, wiec do odstrzalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: To robota obcych! IP: *.skynet.net.pl 22.09.11, 23:31 ale przecież nie jest rolą posła budować obwodnice czy drogi?? rolą posła jest praca w sejmie i podejmowanie spraw ważnych dla regionu w roli wsparcia... może zbyt wysoko poprzeczkę stawiamy? a z tego materiału wynika, że w sprawie tego Zawidza to instytucje państwowe kompletnie zawiodły. To chyba przerażające?? wyobraźcie sobie, że dzieje się to za Waszym płotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ako Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem................ IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 18:47 czemu nie ? obiecywał na banerach Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Bomba ekologiczna pod Płockiem............... 22.09.11, 20:14 "prezydent Nowakowski ich nie zbuduje" No ja nie pie... to żeś Amerykę odkrył. To ja powiem ci więcej. ON NIC NIE ZBUDUJE ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Opioła to spadochroniarz jak Pitera Gawkowski... 22.09.11, 20:35 nie głosujemy na nich, jeśli się teraz zlitujecie i dacie im palec, to wezmą i całą rękę ! Odpowiedz Link Zgłoś