fr0gger 08.04.12, 09:03 Ciekawe czy Klient się "dopisze" do takiego adresu e-mail... "Full profeska" piszącego artykuł. A nowe listy piszcie na adres e-mail plock.gazeta.pl :D LOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erty nie samowita historia droga komunistyczna redakcjo IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 09:52 bijecie się o złotą patelnie z super expresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: nie samowita historia droga komunistyczna red IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 15:59 Wolaku, polska jezyk, trudna jezyk, co? Idz na Gazetepodobnopolska, tam Twoje srodowisko naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hero Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.223.c77.petrotel.pl 08.04.12, 09:52 Też miałem z nimi problem. Zamówiłem internet 6 mb podpisałem umowę i miałem czekać na zwiększenie prędkości . Po pewnym czasie zadzwoniłem do BOK a tam pani mi powiedziała że z przyczyn technicznych nie mogą mi zwiększyć tej prędkości z powodu za słabej lini. Jake było moje zdziwienie jak dostałem fakture za usługęktórej nie miałem . Ile to było kręcenia i odwracania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rahela Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 11:57 Ludzie !......są święta, dajcie spokój, ja chcę chociaż w święta nie czytać (gdzie oko oprę) o przekrętach, złodziejstwach, robieniu zwykłych Ludzi w bambuko przez luminarzy, krętaczy, pociotków rządzących, którzy chronieni różnymi immunitetami w doopie zwykłych Ludzi mają. Napiszcie coś wesołego, coś zwykłego co Człowieka ucieszy, no choćby taką wiadomość: umarł dyktator, lub ktoś mniej złośliwy dla Narodu...Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nochal łubudubu! IP: *.plock.mm.pl 08.04.12, 13:48 hmm ja podejrzewam, że to pismo musiało trafić w ręce głównego prezesa W.Ejdysa.. a jeśłi tak to straciło wszelką moc prawną! bo prawo ustanawia prezes i nikt mu tam oczu nie będzie mydił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hero i innych Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.095.c88.petrotel.pl 08.04.12, 14:08 sensatów.Gw schodzi na ....My nigdy nie mieliśmy kłopotów z Petrotelem.Czyżby brak tematów państwo dziennikarstwo.Ciekawe co napiszecie o kazaniu rezurekcyjnym w kościele na górkach.Miejmy nadzieję,że będzie to prawda i tylko prawda.Nie piszcie prawdy inaczej.Byliśmy,słuchaliśmy więc wiemy jak było.Spsiało nam wiele zawodów dlatego też jesteśmy przeciwni otwarciu pewnych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.skynet.net.pl 08.04.12, 15:08 Oj, zabolało prawda? IP Petrotelu mówi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do asa od Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.095.c88.petrotel.pl 08.04.12, 16:02 kogo?.IP petrotelu nic ci mądralo nie mówi ale ty wiesz oczywiście lepiej.Co wiesz po tym IP wróżko.Wiesz,że mam problemy z Petrotelem?.Ja ich nie mam ale ty wiesz bo mam IP z Petrotelu.Asem wywiadu to nie jesteś.Jesteś kiepską wróżką co to nawet kłamać nie potrafi.A może ty jesteś z konkurencji i stąd taki wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombi Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.209.c89.petrotel.pl 10.04.12, 07:46 Petrotel to dziadostwo telewizja sie zawiesza ,internet często nie działa ,dobrze że kończy mi się umowa już nie będe z tego badziewia korzystał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 16:06 Zgadzam sie, ze Pospieszalski, Sakiewicz i jego przyboczni (sa swieta, wiec nie napisze: banda) nigdy nie powinni miec prawa wykonywac zawodu dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ufff Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.095.c88.petrotel.pl 08.04.12, 17:20 dzienikarze to ci co ich wymieniłeś.Pisarczyki to .....dopisz swoich kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 19:03 Nie dość, że z petro czegoś tam to jeszcze oszołom. rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.028.c82.petrotel.pl 08.04.12, 21:33 Pan Jacek niech idzie do TPSA, Netii czy MM i sobie porówna profesjonalne podejście do klienta. Nie bronię Petrotelu, zwłaszcza Pani z BOKu, która wprowadziła gościa w błąd. Jednak sama firma świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie i nie ma się do czego przyczepić. Takie wpadki zdarzają się wszędzie, ale czy jest to powód, aby pisać o tym artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do igala Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.095.c88.petrotel.pl 08.04.12, 22:27 lokalne dziennikarstwo upadło.Tematy zastępcze.Najgorsza jednak jest ta nieomylność i brak samokrytycyzmu.Wańkowicz,Kapuściński i inni patrzą na to ze zgrozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: 91.212.223.* 16.04.13, 13:51 też tak miałem - podpisałem umowę na 6mb i mieli mi zwiększyć do 20, jak podłącza światłowody do bloku. Do dziś tego nie zrobili, na szczęście teraz mogę bez ponoszenia kary umownej rozwiązać umowę, która trwałaby do marca 2014. Podpisuję umowę z multimedia - za 30mb będe płacił 49zł, gdzie w petrotelu za 6mb płacę 60zł. Dowiedziałem się, że mój blok jest jedynym na osiedlu, który nie ma podłączonych światłowodów - petrotel powinien się cieszyć, że nikt od nas z bloku nie pomyślał jeszcze o złożeniu skargi do UOKiKu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludolf_koenig Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli 08.04.12, 22:41 POLSKA OSZUSTWEM I ZŁODZIEJSTWEM STOI. Tyle mam spuścizny po 1000 lat katolicyzmu i Polskim Papieżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ludolfa Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.095.c88.petrotel.pl 09.04.12, 00:00 proszę dla twego dobra.NIE PIJ WIĘCEJ.Na koniec powiem ci przysłowie.Przeczytaj je jak wytrzeżwiejesz.Każdy sądzi po sobie mądralo.Każdy sądzi po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mafik52 Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli 09.04.12, 07:22 Mam wrażenie , ze conajmniej połowa piszacych nie całkiem doszła do siebie po swiętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.167.c95.petrotel.pl 09.04.12, 08:30 ale njus na święta, ja pierniczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.015.c88.petrotel.pl 09.04.12, 10:25 a ja teraz mam taki problem z Petrotelem: zamówiłem limit jednostek od 1 marca. Zgłosiłem przed świętami reklamacje rachunku bo złożony limit na piśmie w bok "włączył się" :) dalszy ciąg reklamacji czeka mnie po świętach. W systemie mają ze jest limit na telefon a nabiło ok 300 min a powinno być 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wander_wander Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.c150.petrotel.pl 10.04.12, 09:02 Hen, napisałeś, że w Petrotelu nabiło co 300 min. Centrala Petrotelu nie limituje minut tylko impulsy, a to zdecydowana różnica. Przynajmniej taką informację znalazłem w cenniku na stronie www.petrotel.pl/index.php?s=3&id=81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.c150.petrotel.pl 10.04.12, 15:33 Chłopie, czy ty nie wiesz że takie pisma wysyła się listem POLECONYM? Jak teraz udowodnisz że ten list w ogóle wysłałeś? Znając naszą Pocztę Polską może ten list im nie wpłynął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galanonim Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 06:46 Może szanowna GW opisze usterkę internetu w sieci Petrotel. W przypadku Multimedii obsmarowaliście firmę z powodu awarii tylko na Podolszycach. Nie wiem czy wiecie, ale od trzech dni użytkownicy dostępu radiowego nie mają internetu, a ci co moją ADSL lub światłowód mają z dużymi przerwami. Awaria dotknęła cały Płock i okolice. Znudzony Pan na infolinii nie umie nawet powiedzieć, kiedy awaria zostanie usunięta. Natomiast sama firma nie umieściła nawet żadnego komentarza na swojej stronie internetowej, kusząc nowych naiwnych, na podpisywanie nowych umów. Zachęcam do zagłębienia się w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.plock.mm.pl 22.11.13, 08:23 miałam internet w petrotelelu ,multimedia badziewie totalne co chwile awarie i w ogóle najlepszy net jest tpsa teraz orage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Jak się klient z Petrotelem dogadać nie mogli IP: *.class103.petrotel.pl 22.11.13, 16:40 Internetu nie było ponad 41 godzin. Też jestem zdziwiony brakiem jakiejkolwiek informacji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś