Dodaj do ulubionych

NET-KOM i 45zl ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:48
Czesc ma ktos moze internet z firmy NET-KOM ? Mieszkam na Polnocnej i syn przyniosl mi jakas ulotke, ze stale lacze 256kb/s za 45zl i ze jest teraz promocja z instalacja za 99zl. Moze ktos napisac czy warto to zakladac bo mnie od wczoraj meczy, ze chce staly internet bo teraz na modemie musimy (a przynajmniej probujemy) sie wyrabiac w pakiecie. Ja sam mam korzystam glownie z internetu w pracy, wiec to raczej dla niego. Moze ktos cos blizszego napisac o tej firmie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: długopisem NET-KOM i 45zl ? IP: 81.190.172.* 16.07.04, 11:44
      Propozycja rozsądna, cena nie jest za wysoka, a przepustowość nawet bardzo dobra tylko pytanie czy Twój dostawca wywiąże się z tej prędkości.
      • Gość: Wojtek Re: NET-KOM i 45zl ? IP: 193.59.38.* 16.07.04, 11:50
        Czasem sie pewnie wywiaze. W tanich ofertach podawana jest maksymalna
        przepustowosc. Jakbys chcial miec zagwarantowana taka minimalna to pewnie sie
        duzo nie pomyle jak napisze, ze byloby to 20x drozsze.

Wojtek
      • Gość: frytol Re: NET-KOM i 45zl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:11
        No i wlasnie dlatego m.in. o to pytam tutaj. Ciekawi mnie tez jak ze stabilnoscia tego. Bo wiadomo, ze nawet TP ma awarie (czasem w pracy nasz dsl przestaje dzialac), ale jak czesto sie u nich cos takiego zdarza, zebym nie mial sytuacji ze mu wkoncu zaloze od nich internet, to nie bedzie chodzilo i bede wysluchiwal ze co ja mu za g... zalozylem (wiadomo jakie sa dzieci). Musze jeszcze sasiadow przepytac czy ktos juz nie zalozyl, moze bedzie okazja sprawdzenia przed zalozeniem.
        • Gość: frytol Re: NET-KOM i 45zl ? IP: *.e-point.pl 16.07.04, 12:21
          Przepraszam, ale czy nie pomylily Ci sie czasem nicki ? Od zawsze to ja jestem
          frytol. Wczesniej podpisujesz sie jako jakis Dombi, potem jako ja ? Czy ja
          wygladam na czlowieka z rozdwojeniem jazni ? (hint: nie). Co za czlowiek.. czas
          bedzie chyba sobie konto zalozyc i pisac jako zalogowany user, chyba ze juz ktos
          mnie uprzedzil i sobie dla jaj podjebal nick :/

mimo wszystko pozdrawiam i proponuje troche rozwagi przy wybieraniu podpisow
          the real frytol one ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka