Dodaj do ulubionych

fotograf dobry i sprawdzony potrzebny

25.03.13, 23:11
Witam.potrzebuje fotografa na ślub' wesele,kogo polecacie ?tylko nie proponujcie wyszukiwarki,bo tam znajdą sie,nie najlepsi,tylko tacy,ktorych stać na opłacanie internetu(jako pierwsi w wyszukiwarkę)wiecie o co mi chodzi :)ślub,wesele,i może fajna sesja,(może w studio?)
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 07:27
      Polecam szczerze Michał Sarnowski Płock - fajny człowiek a fotografia to jego pasja. Polecam serdecznie - Krzysiek
      • Gość: Paweł S. Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.205.111.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.13, 07:56
        Pan Jerzy Stella-Łukasiak, Płock
        zajmuje się fotografią i filmowaniem od lat, jest nieźle tym zakręcony i zna się na tym dobrze, ma profesjonalny sprzęt do produkcji programów TV, może się wykazać dużymi realizacjami zagranicznymi i egzotycznymi, pisze również scenariusze fabularne, rezyseruje, montuje
        • Gość: Michał Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.internetia.net.pl 26.03.13, 14:04
          Firma Hammer Łukasz Stawicki - 692-411-321
          • Gość: krytyk_kamerunów Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: 151.88.22.* 27.03.13, 10:17
            Gość portalu: Michał napisał(a):

> Firma Hammer Łukasz Stawicki - 692-411-321

No wyjątkowo profi... Skoro reklamują swoją działalność na "jutube", rozumiem że publikują najlepsze filmy? Logiczne., prawda? To ja nie chcę wiedzieć, jakie filmy dają klientom, skoro to są ich najlepsze.
            To tu próbka ich "tfórstwa":
            www.youtube.com/watch?v=CHvC2Ty2cj0
            Najlepsze są momenty, kiedy jedna kamera widzi drugą i biedne oczka operatora, który mówi "mnie nie filmuj"...(1:42)

...i te animacje... rodem z VHS i komputerów klasy Atari.

Proszę Cię, co Ty polecasz..?
    • Gość: Justyna Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.102.c81.petrotel.pl 27.03.13, 10:34
      Witam serdecznie.

Zapraszam do siebie.

Studio Fotograficzne
      Justyna Mysera
      ul.Synagogalna 2 lokal 10 przy pizzerii Laguna
      Płock 09-400

• Gość: Maria Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.static.tvk.wroc.pl 25.08.14, 21:19
      Ja polecam Pana z Wrocławia fotoslominski.com Zawodowe zdjęcia.
      • Gość: POpatrzcie Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.053.c69.petrotel.pl 26.08.14, 00:20
        jakie problemy mają mieszkańcy miasta książęco królewskiego.Niedługo kasy na fotografa nie będzie.Oj nie będzie.
    • Gość: martyna Re: fotograf dobry i sprawdzony potrzebny IP: *.astral.lodz.pl 25.09.14, 08:08
      podstawowe pytanie to na kiedy ów fotograf potrzebny? Trzeba zdawać sobie sprawę, że dobry fotograf jest jak dobra orkiestra czy sala na wesele - z wypełnionym od dawna terminarzem. Warto napisać jakim dysponujecie budżetem, czy chcecie fotografa tylko z Płocka czy może być z okolicy bliższej czy dalszej (czyli czy jesteście w stanie opłacić dojazd i np nocleg). Im więcej info tym większe szanse że wymarzony fotograf sam się do Was zgłosi, a Wy nie będziecie musieli wybierać spośród natłoku spamu ;) Gdy my szukaliśmy fotografa (do czego przystąpiliśmy o wiele za późno jak się okazało), wszyscy warci uwagi płoccy profesjonaliści mieli terminy zarezerwowane na dłuuuugo do przodu. Ostatecznie udało nam się zarezerwować termin u Pana Roberta Ziemki fotografa ślubnego z Warszawy - uznaliśmy to za ogromny fart bo udało się to tylko dzięki temu, że jakaś para młoda rozmyśliła się co do ślubu:D Więc zamiast pytac na forach, popytajcie znajomych, rodzinę czy nie moga Wam kogoś polecic i rezerwujcie na długo przed ślubem, jeżeli zależy Wam na kims naprawdę wartym Waszych pieniedzy. powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka