Dodaj do ulubionych

Samochody białe od soli

25.01.14, 11:16
Drogami miejskimi zarządza Prezydent Miasta w imieniu którego robi to Muniserwis Zakład Budżetowy .
W UE sporadyczne jest używanie sypanie soli na drogi gdyż niszczy ona auta oraz drzewa.
W Płocku miasto ma w d.... i auta i zieleń.
Obserwuj wątek
    • Gość: indor Re: Samochody białe od soli IP: *.class97.petrotel.pl 25.01.14, 13:34
      Jak by nie sypali,też by było żle. Więc nie p..........
      • pompowy Re: Samochody białe od soli 25.01.14, 15:24
        Gość portalu: indor napisał(a):

> Jak by nie sypali,też by było żle. Więc nie p..........

Jak jeździsz rowerykiem to i tak odpowiadasz i p..........
        • Gość: wozak Re: Samochody białe od soli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 15:34
          Ja jeżdżę samochodem i cieszę się ze stanu płockich ulic. Jaki problem pojechać na myjnię, a przynajmniej jest bezpiecznie. Większość drzew i krzewów wzorem miast niemieckich zabezpieczono specjalnymi parawanami. Podobne trzeba wprowadzić przeciwko malkontentom
    • Gość: obeznany Re: Samochody białe od soli IP: 95.211.209.* 25.01.14, 17:51
      pompowy napisał:

> W Płocku miasto ma w d.... i auta i zieleń.

Bez przesady, twój zagazowany golf dwójka przeżyje i tą zimę :D
      • pompowy Re: Samochody białe od soli 26.01.14, 11:08
        Nie mam zagazowanego starego golfa :) dlatego szkoda mi mojego auta na debilną robotę odśnieżaczy opłacanych z moich podatków.
        Sypanie soli nie jest eko a zabezpieczonych drzew przed słoną śmiercią w Płocku jak na lekarstwo.
        Posolone samochody rdzewieją tyle,że głupol tego od razu nie zauważy
        Pierdzielenie typu: mi się podoba to co wyrabiają w płocku trąci masochizmem :))

A róbta co chceta
        • Gość: hihiha Uczcie się polscy bezmózgowcy IP: *.227.c67.petrotel.pl 07.02.14, 15:57
          narty.wp.pl/informacje/japonia-tateyama-kurobe-alpine-route,1147,1,1.html
          • Gość: jacek Re: Uczcie się polscy bezmózgowcy IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.14, 23:29
            he he hea
            • Gość: jacek Re: Uczcie się polscy bezmózgowcy IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.14, 19:02
              Ha ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka