Dodaj do ulubionych

prezydent cenzor

18.09.14, 12:03
ponownie tak jak pisałam poprzednio prezydent znów uaktywnił się jako cenzor wpisów na profilu / jak by nie było ogólnym bo to profil nie Andrzeja nowakowskiego ale prezydenta/ i tnie aż milo wszystkie niewygodne wpisy . Niewygodne - nie niecenzuralne albo ubliżające co było by rzeczą zrozumiałą.
Tak więc po raz kolejny pokazuje swoje tchórzostwo polityczne brak odwagi w zmierzeniu się z nimi , a to ponoć POLITYK jak się sam chwali w profilu.
Wstyd panie prezydencie , wstyd i ja mam glosować na TCHÓRZA ?
Obserwuj wątek
    • Gość: do ziomalki Re: prezydent cenzor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 14:50
      Czy nie możesz odważniaku zrobić tego postu na swoim osobistym koncie na FB? Dupka lata ze strachu? Lepiej anonimowo wylewać swoją żółć nienawistnika i frustrata?
      • plockaziomalka Re: prezydent cenzor 18.09.14, 16:47
        dzięki za pozdrowienia - ja tez cię pozdrawiam , pozdrów też kolesi z ratusza , siemka
      • Gość: gość Re: prezydent cenzor IP: *.class145.petrotel.pl 18.09.14, 16:48
        Ostatni wpis przed wyjściem z Ratusza?
        Dziewczyna ma rację. Blogi i inne platformy społecznościowe to z założenia platformy dialogu, wymiany myśli. Zwłaszcza polityk powinien o tym wiedzieć, a już na pewno powinien zdawać sobie sprawę, że takie instrumentalne traktowanie facebooka czy bloga to PR-owski strzał w stopę.
        • Gość: fajsbuk Re: prezydent cenzor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 17:10
          Czego najlepszym dowodem jest płockaziomalka buhahahaha Fantastyczna forma dialogu przez tego internaute zaproponowana. Szczekanie zza rogu w masce i przebraniu. W razie czego w nogi
          • plockaziomalka Re: prezydent cenzor 18.09.14, 17:15
            za to ty wykazujesz się odwagą i wypowiadasz się z pełnym imieniem , nazwiskiem , adresem , nr tel. nr pesel, nr NIP , nr kołnierzyka no i oczywiście nr na liście plac w ratuszu czy też miejskiej spółce.
            taki ci to odważny ten nasz jejsbuk , a raczej zbuk
            • Gość: chenio Re: prezydent cenzor IP: *.plock.mm.pl 18.09.14, 17:18
              dziewczyno i dziw się , zrozum człowieka , nogami przebiera , klejem juz się przyklajstrował do stołka , nocnik na okrągło używa , przecież nie wie czy wodzu - pracodawca wygra i trzeba się będzie pakować i na maja do MBP maszerować , czy tez opatrzność pozwoli doić jeszcze dojna krowę wspólnie z kumplami , którą dla nich ratusz i spółki są
              • Gość: fajsbuk Re: prezydent cenzor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 17:38
                Ale ja przynajmniej ziomalko nie krytykuję kogoś co na forum z dopuszczalną moderacją postów z dowolnością w wyborze znajomych i dyskutantów nie chce polemizować z kimś z kim nie ma ochoty. Robi to jawnie z zachowaniem zasad określonych w regulaminie portalu. Ty boisz się podjąć tę polemikę z wykorzystaniem swojego profilu na FB tylko uciekasz jak szczur w strefy anonimowe dopuszczając anonimowa dyskusję. Dlaczego taki gieroj jesteś na Forum Gazety, a brakuje ci odwagi na FB? Niedobitek po Milewskim w Ratuszu jesteś i na wszelki wypadek szczekasz z ukrycia, bo a nóż widelec wygra i będzie obciach
                • antynowak1410 Re: prezydent cenzor 18.09.14, 17:52
                  a czy szanowny "fajsbuku" nie dostrzegasz tego co już próbowano ci wytłumaczyć ? TO NIE JEST PRYWATNY profil ale profil PREZYDENTA , twoje rozumowanie miałoby sens i poparł bym je gdyby sprawa dotyczyła prywatnego profilu , a tu mamy profil polityka , który ubiega się o reelekcję , czy nie widzisz różnicy ? powiem szczerze , ze ja również usuwał bym - nawet z tego publicznego profilu- wpisy które byłyby obraźliwe , z używaniem słów niecenzuralnych , to jest normalne, ale uciekanie przed krytyka w taki sposób odbiera, oceniam jako objaw tchórzostwa właśnie ,
                  jak wytłumaczysz , że nawet osoby nie będące w gronie FB znajomych jeśli napiszą jakieś pochlebne słowa to ich komentarz pozostają, a ci którzy napiszą słowa krytyczne ich wpisy są usuwane na bieżąco i to bardzo szybko , nawet w godzinach pracy prezydenta , więc chyba tu musi ktoś mu pomagać , czyli mamy tu do czynienia ewidentnie z działaniami podporządkowanymi kampanii wyborczej, czy to jest w porządku ? chyba że prezydĘt nie ma co robić i siedzi na fejsie w godzinach pracy , a to już inna kwestia
                  • Gość: fajsbuk Re: prezydent cenzor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 18:20
                    Oby już jak najszybciej te wybory. Szkoda mi ciebie. Żółć ciebie zalewa i tych kilkudziesięci dni możesz nie wytrzymać napięcia.
                    • antynowak1410 Re: prezydent cenzor 18.09.14, 19:10
                      dzięki za troskę o moje zdrowie , ale muszę ciebie zasmucić , mnie nic nie zaleje i nie zalewa , o przyszłość jestem spokojny i nie zależy ona od tego kto będzie siedział w ratuszu, podejrzewam że w przeciwieństwie do ciebie , ty chyba bardzo boisz się tej zmiany , co zresztą jest zrozumiałe, każdy mając w perspektywie "spadek" chyba obawy by miał . zapewne mi nie uwierzysz ale mnie idzie wyłącznie o dobro mojego miasta , które jest w zagrożeniu dzięki takiej polityce jaka prowadzi Dęt , po prostu nie chciał bym aby to budowano przez wieki "poszło pod młotek" komornika i stało się własnością banków , żeby na każdej ulicy czy przystanku , bloku wisiała kartka "zajęte- komornik sądowy"
                      stąd moja krytyka zadłużania miasta na potęgę jak to czyni Det o nepotyzmie , kolesiostwie rozdawnictwie stanowisk , synekur nie wspominając.
                      aha , gdyby jednak 1.lanser przerżnął a ty znalazłbyś się w trudnej sytuacji - zgłoś się do mnie - pomogę- obiecuję.
                      • Gość: ja Re: prezydent cenzor IP: *.plock.mm.pl 18.09.14, 19:53
                        wysyłanie na fejsbuka iście w tradycji stalinowskiej
                        • pokazywarka udane "łowy" 18.09.14, 20:37
                          pokazywarka.pl/mhxwmo/
                    • Gość: fanbuk Re: prezydent cenzor IP: *.191.c77.petrotel.pl 18.09.14, 22:55
                      ten fajsbuk to szajs.buk.Zrozumcie człowieka.Nic nie POtrafi stad taki strach przed kolejką w POśredniaku.POstoisz w POśredniaku.POstoisz.Pewne jak w banku.Upadek będzie bolesny.Gdy nie będzie co do usteczek włożyć to daj znać.PO chrześcijańsku dostaniesz talerzyk kuroniówki.Możesz na mnie liczyć.
                      • Gość: na rzeczy Re: prezydent cenzor IP: *.plock.mm.pl 20.09.14, 08:24
                        miasto funkcjonuje tak jakby nim nikt nie zarządzał, nie widać gospodarza, syf, rudery , kto może wyjeżdża, zostaną starcy i puste budynki i lombardy . ratuszowa polityka udzielania koncesji na sprzedaż alkoholu wyraznie pragnie pomóc mieszkańcom ukoic trud egzystencji - w mojej okolicy było 5 punktów sprzedaży alkoholu w tym jeden 24 , niedawno przybyły dwa kolejne w tym jeden 24 h, jest więc 6 w tym dwa całodobowe wszystkie w odległości od siebie 200 -300 metrów , w zabójczej odległości ok 500 m jest kolejnych 7 .dla porównania na tym obszarze są jedynie dwie apteki.
                        coś w tym musi być.
                        • Gość: gooool! Re: płock miastem zdrowym i zasobnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.14, 10:44
                          Znaczy się, że ludzie są zdrowi, jeżeli wystarczą dwie apteki i nikt nie chce kolejnej otworzyć. To duży plus dla miasta. Ludzie maja dużą siłę nabywczą, znaczy sie miasto zasobne skoro jest zapotrzebowanie na używki, czyli nie wyłącznie na artykuły pierwszej potrzeby. Chyba kończyłes ekonomię i marketing w jakiejś prowincjonalnej prywatnej szkole. Nic nie kumasz.
                          • Gość: beobachter warto przeczytać - w temacie jest IP: *.plock.mm.pl 20.09.14, 21:20
                            petroecho.pl/rozpoczela-sie-wojna-na-billboardy/
                            • Gość: beobachter Re: warto przeczytać - w temacie jest IP: *.plock.mm.pl 20.09.14, 21:23
                              tamto też warto - ale chodziło o to :

petroecho.pl/dane-finansowe-spolek-daliscie-nam-za-malo-czasu-skopiujcie-sobie-sami/
                              • pokazywarka cenzor 22.09.14, 16:02
                                pokazywarka.pl/2zmf8c/
    • Gość: gość Re: prezydent cenzor IP: *.class145.petrotel.pl 22.09.14, 21:10
      Może teraz z innej beczki.
      Niech pan prezydent, który tyle mówi o dobrym gospodarowaniu zajmie się rozkradaniem kostki brukowej na Placu Broniewskiego. W czasie Regelandu młodzież zaczęła "parcelować" kostkę na wysokości Liceum Akademickiego, rozrzucając ją po całym Placu. Później dzieciaki całe wakacje bawiły się tą kostką na pobliskim trawniku. Dzisiaj po kostce zostało kilka fragmentów i duża dziura z ubytkami w nawierzchni, częściowo... zsypana piachem.
      Ile jeszcze czasu trzeba, żeby to dostrzec?
      • Gość: brukarz Re: prezydent cenzor IP: *.191.c77.petrotel.pl 22.09.14, 23:23
        człowieku co się czepiasz kilku metrów kwadratowych kostki.Jak dotąd nie odnaleziono i nie zakończono sprawy pięknej zabytkowej kostki z całej ulicy Tumskiej.Swoją drogą to taki event z tą kostką jest znakomitym elementem promocji naszego miasta.Można w Płocku podczas eventów/zlotów rozrywkowiczów/ robić co dusz zapragnie.Nawet rozbierać brukowaną nawierzchnię.Co nie podoba się taka promocja.Bogatemu wszystko wolno.Jakie dochody mają knajpiarze,sklepikarze hotelarze i inni spece od rozrywki.Oj tam.Oj tam.Polacy nic się nie stało.Nie czepiajcie się bruku.Bruku ci u nas dostatek.
        • Gość: gość Re: prezydent cenzor IP: *.class145.petrotel.pl 23.09.14, 09:31
          No, ale żeby tak rozwalone leżało i było rozkradane przez ponad 2 miesiące... A później zasypać to piachem i jakąś trelinką, sztuk 1...
          • Gość: do brukarza Re: prezydent cenzor IP: *.class145.petrotel.pl 23.09.14, 09:32
            Może masz rację. Cieszmy się, że nie podp... o Broniewskiego, bo jego brak zauważono by pewnie w maju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka