Gość: xav Re: Browar - Pub - Wspolpraca IP: 212.160.196.* 20.04.05, 18:14 Jak wygląda taka wspópraca jeśli nowotwierany pub zdecyduje sie na wyłączność jednego dystrybutora? Co można dostać od browarów i na jakich warunkach? Na czym ogólnie polega taka wspópraca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Browar - Pub - Wspolpraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:03 Musisz rozmawiać z przedstawicielem, jak ja otwierałam to mamili mnie telewizorem, na czym dokładnie polega taka współpraca nie wiem, bo się nie zdecydowałam na taką współpracę, nie lubię być ubezwłasnowolniona, a zakaz sprzedaży piw innych niż w określonym bractwie tak właśnie postrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: Browar - Pub - Wspolpraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:49 Otwieram Bar w Radomiu, rozmawialem z przedstawicielem z Kompani Piwowarskiej, przyejchal natychmiast i nie ma problemu,warunek min, dwa kegi musza schodzic na tydzien, daja wszystko tylko trzeba powiedziec co sie chce, nalewaki, meble, neony, szklanki gadzety itp. meble do ogrodka, tylko do srodka lokalu nie daja bonie maja a w zime sobie mozna je schowac do lokalu (tylko co w lato) a w grupie zywiec nic sie nie dowiedzialem i nic nie chcieli nawet powiedziec bo dopiero jak juz bede mial lokal wyremontowany i odebrany przez sanepid to dopiero racza przyjechac i ocenic czy lokal sie nadaje. (jakby to oni dla nas byli a nie na odwrot). A z wylacznoscia to jest roznie. glownie to do duzych dyskotek itp a nie do malych barow. Ale gadalem i nie ma problemu jak sobie np. podpisze z KP i moge wstawic max 2 piwka z GŻ tylko nie warka i zywiec :) pozostale moga byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xav Re: Browar - Pub - Wspolpraca IP: 212.160.196.* 23.04.05, 21:13 co rozumniesz pod pojęciem meble ? Odpowiedz Link Zgłoś