Dodaj do ulubionych

angielski empiku czy CEPN?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:43
chcialbym poznac wasza opinie w kwestii gdzie lepiej kontynuowac nauke
angielskiego, mam spory dylemat, nie wiem, którą szkołe wybrac. Ranking
Newsweeka wyzej stawia empik, a moze te szkoly sa na porownywalnym poziomie i
tylko roznia sie w zakresie cenowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: angielski empiku czy CEPN? IP: *.class146.petrotel.pl 06.09.04, 14:27
      Ranking w ub roku wygrala ekipa dobrych lektorow a nie sama nazwa empik , wiem
      ze pracuja teraz w CEPN wiec moze warto sprawdzic ich tam najprostszym
      sposobem tnz przejsc sie do jednej i drugiej szkoly i zobaczyc co i jak
      oferują ,wazne by stawiano nie na ilosc kursantow ale na efekt nauczania a
      ceny? fakt w CEPN maja taniej i lepsze warunki lokalowe
      , krzeselka nie kleja sie do siedzenia:)
    • Gość: ania Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 06.09.04, 15:39
      hej:)
      chyba potrafie ci pomoc:) od kilku lat uczeszczam na zajecia do pani Izy K.
      Jest to swietna lektorka ktora ma ogromna wiedze i potrafi ja genialnie
      przekazac. Niedosc tego mozna powiedziec ze zajecia z nia i twoja sumienna i
      solidna praca daja 100% pewnosc zdania kazdego miedzynarodowego egzaminu!
      Ponadto znam jeszcze kilku super lektorow ktorzy naprawde wkladaja serce w to
      co robia i ich zajecia sa tak pasjonujace ze nieraz gdy sie koncza masz ochote
      na jeszcze :) ... hehe wiem ze brzmi to dziwnie ale wlasnie tak jest!Skad to
      wiem??? Jestem maniaczka w poszukiwaniu SWIETNYCH lektorow bo w koncu pieniadze
      ktore placimy za kurs musza byc pewna i dobra inwestycja .... a najlepsi
      przeszli do Centrum Edukacji i tam ich mozna szukac. Z reszta zrobisz jak
      chcesz ale ja z doswiadczenia wiem ze byle jaki LICENCJAT nie nauczy cie
      NICZEGO doslownie NICZEGO, bo on sam sie jeszce uczy jak nauczac! NAtomiast ci
      o ktorych ja pisze sa to ludzie doswiadczeni , wyksztalceni i wiedzacy jak
      nauczyc zeby bylo widac efekt! Szczerze mowiac kiedy ja decyduje sie na
      szkole ... nie kieruje sie marka firmy ani cena (chociaz w CE maja najtaniej w
      calym plocku wiec duzy plus!!) ale wlasnie lektorami! A najlepsi sa jak juz
      mowilam w CE! Pozdrawiam i zycze slusznego wyboru!
      PS moze sie spotkamy w CE :)
      • Gość: roccobarocco Re: angielski empiku czy CEPN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:41
        hej, dzieki dziewczyny, chyba juz wybralem...CEPN
        • Gość: ania Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 06.09.04, 22:26
          no to fajowo spotykamy sie w Cepnie od pazdziernika..cheer up!
          • Gość: adam231_g Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 06.09.04, 22:43
            ja chodziłem na kursy wakacyjne do CEPN i było spoko:)atmosfera jest
            niesamowita i z przyslowiowym "jajem" :) a lektorzy naprawde powoduja ze wiedza
            i slwoka wciagasz jak powietrze nosem..bede tam kontynuowal naukke wiec pewnie
            sie spotkamy:) see u
    • Gość: CE Re: angielski empiku czy CEPN? IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 07.09.04, 08:18
      Dajcie sobie spokoj panstwo z CE z robieniem reklamy na forum GW... Sloma z
      butow wychodzi.
      • Gość: ania Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 07.09.04, 09:03
        do twoich wadomosci ...ja nie robie nikomu reklamy! tylko dbam o swoja
        przyszlosc!
      • Gość: ania Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 07.09.04, 09:07
        PS jesli wiesz co mam na mysli mowiac "przyszlosc".....
    • Gość: demon ranking sponsorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:04
      wiem, że ten artykuł jak i ranking, o którym mowa, był sponsorowany przez
      Szkołę Języków Obcych Empik jeszcze za czasów poprzedniego dyrektora
      • Gość: ranking ???? Re: ranking sponsorowany IP: 82.177.1.* 15.09.04, 14:45
        ktorego dyrektora?
        • Gość: CE Re: ranking sponsorowany IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 15.09.04, 20:51
          znow podpuszczasz kogos??? Nieladnie...
    • Gość: swiadomy Re: angielski empiku czy CEPN? IP: 82.177.1.* 20.09.04, 20:29
      hej wiesz w empiku jest 13 zlociszow za lekcje a w cepnie 11 ...........bylem
      widzialem ..........w sobote byly dni otwarte, nagadalem sie po wlosku z fajna
      pania i dali mi jeszcze rabat za odwiedziny ........fajowo!!!a jesli chodzi o
      ranking to cos przepadl empik w tej sieci innych szkol.....oj oj
      niedobrze...ariviaderci amigos:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka