Dodaj do ulubionych

bar mleczny

27.02.15, 21:12
byłam dzisiaj z ciekawości w barze m na Tumskiej i co? ludzi dużo,ceny niskie, ale ja już niestety tam nie pójdę nie jestem wybredna ale tak niesmacznego obiadu to dawno nie jadłam ,,,ziemniaki paćka ,kotlet miał być z jajka a był z bułki tartej nie wiem co to było, surówka wcale nie lepsza,,,jedynie zupa była w miarę jadalna i kompot ,,,,wolę dołożyć 5 zł i zjeść smacznie w innym miejscu,,to jest moja opinia ,ja się niestety rozczarowałam

Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: bar mleczny IP: *.class145.petrotel.pl 27.02.15, 21:36
      Byłem wczoraj w barze mlecznym na dworcu. Kotlet dwa razy większy (i "grubszy":-) niż w barze mlecznym na Tumskiej, ziemniaki, podobnie jak surówka- również porcje dwa razy większe. W dodatku widziałem, jak jedna z pań rozbija schab i go smaży. Obiad super- świeży, gramatury nawet jak na wygłodniałego faceta spore. Jadam regularnie w barach mlecznych i ten na dworcu jest najlepszy, przy cenach identycznych jak na Tysiąclecia i Tumskiej. Zapłaciłem 11 zł i wyszedłem zadowolony i najedzony. Polecam z czystym sercem i apetytem :-)
      • Gość: do Ara Re: bar mleczny IP: 94.75.206.* 27.02.15, 21:57
        a jak z klocem? obfity?
    • maciek.zwany.jajem Re: bar mleczny 27.02.15, 21:40
      mjaka26 napisała:

> byłam dzisiaj z ciekawości w barze m na Tumskiej i co? ludzi dużo,ceny niskie,
      > ale ja już niestety tam nie pójdę nie jestem wybredna ale tak niesmacznego obiadu to dawno nie jadłam ,,,ziemniaki paćka ,kotlet miał być z jajka a był z bułk
      > i tartej nie wiem co to było, surówka wcale nie lepsza,,,jedynie zupa była w mi
      > arę jadalna i kompot ,,,,wolę dołożyć 5 zł i zjeść smacznie w innym miejscu,,to
      > jest moja opinia ,ja się niestety rozczarowałam

Niesamowite. To będzie czołowy 'news', ciekawe jak strefa euro na to zareaguje...
      • Gość: Arek Re: bar mleczny IP: *.class145.petrotel.pl 27.02.15, 22:01
        W normalnych krajach forum służy wymianie opinii. Tutaj kilku frustratów wylewa swoje "żale" żeby dopiec innym. Pewnie w domu nie mogą, nie mówiąc już o pracy, jeśli mają takową. Dla poziomu niektórych braknie skali na suwmiarce.
        • maciek.zwany.jajem Re: bar mleczny 28.02.15, 00:13
          Gość portalu: Arek napisał(a):

> W normalnych krajach forum służy wymianie opinii.

Zamiast pisać ogólniki podaj przykłady (link) - forum, dyskusję i kraj.

> Tutaj kilku frustratów wylewa
          > swoje "żale" żeby dopiec innym.

Po stronie frustratów którzy zjedli czy nie zjedli jesteś ty.

> Pewnie w domu nie mogą, nie mówiąc już o pracy
          > , jeśli mają takową. Dla poziomu niektórych braknie skali na suwmiarce.

Nie przenoś swoich doświadczeń na innych.
    • Gość: do mjakasraka Re: bar mleczny IP: 94.75.206.* 27.02.15, 21:59
      czy to prawda że jadasz rosół z chlebem razowym?
      • Gość: m.j26 Re: bar mleczny IP: *.plock.mm.pl 28.02.15, 09:34
        jem rosół ale tylko z wiejskiej kury!!,chleb najlepiej upieczony samemu ,,,,nie oszukujmy się dobrego pieczywa nie kupisz skończyły się te czasy
        • Gość: Smakosz Re: Tanio i dobrze ...zjemy ? IP: *.dynamic.mm.pl 28.02.15, 10:03
          To nie jest reklama ...
          Przecież teraz dobrze wszyscy wiedz a może i nie ....że mamy dobry Bar Mleczny na ulicy Tumskiej ..o podobnej nazwie jak ulica gdzie maja dobre i tanie posiłki /Polska kuchnia /...A to co kiedy był na Tumskiej Pod Arkadami ach szkoda gadać /drogo i...../ dawno to tak ten bar owszem owszem ale ostatnie lata .....Chyba jeszcze na Padlewskiego coś było /może i jest o podobnej nazwie / jakiś fast -food .No jeszcze na Gradowskiego /byłą Gagarina / można zjeść dobro Pizze prosto od producenta ..A co się dzieje na Podolu że niem nic na wzór Baru Mlecznego lub Swojskie jadła ?Tylko jadło typu Chińczyk ,Włoch i Turek ?
          • Gość: ja Re: Tanio i dobrze ...zjemy ? IP: *.plock.mm.pl 28.02.15, 11:21
            na podolu? obiady domowe "do syta" za przychodnią rodzina i guguś wole tą drugą tanio i smacznie
    • Gość: ila94 Re: bar mleczny IP: *.146.64.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.15, 14:24
      Byłam ostatnio w barze mlecznym na Tumskiej. Jedzenie się bardzo pogorszyło. Przedewszystkim jak można podać komuś wczorajsze ziemniaki i w dodatku przypalone.
    • Gość: Jacek Re: bar mleczny IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.16, 23:24
      Szkoda, że bar nie trzyma poziomu..
    • Gość: Jest konkurencji Re: bar mleczny IP: *.dynamic.mm.pl 05.02.16, 07:04
      Po długie nie obecności byłam w tym barze na Tumskiej no i muszę stwierdzić , jak to mówią ''Szału niema'' - zestaw dnia zdrożał a wagowo tyle co dla dziecka .
      Słyszałam że coś fajnego powstało obok siedziby Gazety wyborczej i Aveny ..Ludzie mówią że ''dużo i smacznie '' a cenna podobna jak Tumskiej .
      Smacznego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka